Széchenyi

A palatető-felújítás és a tetőszigetelés sohasem volt ilyen egyszerű. A legújabb technológiákkal, bontás nélkül segítünk a beázó tetőkön! Azért dolgozunk, hogy Megrendelőink ne féljenek a beázástól és a drága fűtésszámlától. Csúszás nélkül készüljünk el a munkálatokkal, úgy ahogy az elején megbeszéltük.

Videó lejátszása

Debreceni telephelyünkről indulva, előre szervezetten teljesítjük a megrendeléseket egész Magyarország területén. Sajnos egészen kis javító munkákat nem minden esetben tudunk elvállalni gazdaságosan. Ezért kérjük szíves megértésüket.

  • Adorján Renova
    4031 Debrecen, Határ út 3.
  • GPS: 47,520543 – 21,5768289
    Útvonatervezéshez kattintson ide!

Zala - Iso Paint tetőbevonatok és Villas zsindely a palatető bontás nélküli felújításához. Tetőfelújítás egész megyében

Ugye nem szeretne amiatt idegeskedni, hogy egyszer csak beázik a feje felett a tető? Bizton állíthatjuk, hogy soha nem volt ekkora jelentősége a tető- és lapostető szigetelésnek, mint napjainkban. Ugyanis megnövekedett az esélye a tartósabb esőzéseknek és a viharoknak is, amelyek komoly károkat okozhatnak, ha a tetőnk nincs megfelelő módon és technikával szigetelve. A palatető-felújítást bontás nélkül, többféle technológiával is vállajuk, így Ön is könnyebben megszabadulhat a nemkívánatos anyagi károkkal járó helyzetekből.
A tetőszigetelés keretén belül ügyfeleinknek teljes helyzetfelmérést, illetve helyzetelemzést biztosítunk. Egyedi tanácsadásunk során pedig műszaki személyzetünk segít mihamarabb feltárni a rejtett hibákat, majd maximális odafigyelést biztosít ezek kijavítására. A tetőszigetelést Árajánlat alapján végezzük, így Önt minden részletről folyamatosan tájékoztatjuk. A kezdetektől fogva, pénzügyi és irodai személyzetünk elsődleges feladata, hogy Megrendelőink biztonságban tudhassák értékeiket.

Magyarország egyik legnagyobb bontásmentes kivitelezői vagyunk, a palatető-felújítást bontás nélküli gazdaságos megoldásokkal ajánljuk, hogy munkánk a lehető legkevesebb szeméttermeléssel járjon és minél gyorsabban és precízebben elkészülhessen.

Ha szeretne több részletet is megtudni a palatető-felújítás technológiáról, akkor tekintse meg honlapomat és  Kérjen ajánlatot Most ide kattintva!

Nyugati szomszédainknál 10 évenként karbantartásként alkalmazzák a cseréptetőkön az Iso Paint tetőfestéket. Magyarországon alig 6 éve jelent meg a márka. 2010 óta mi is sikerrel alkalmazzuk a tetőfelújítás ezen módját. Tudjuk jól, hogy egy komplett tetőscsere igen költséges, ezért örömmel ajánlom az Ön figyelmébe a tetőfelújítás ezen módját, ha a palatető vagy a lapostető felújításra szorul.

A palatető felújítása bontás nélkül is lehetséges akár 35-40 szavatossággal. Ha Önnek is szüksége van egy tüzetes és átfogó ellenőrzésre, esetleg palatető felújításra, akkor hívjon bizalommal. Ha szeretne többet is megtudni a palatető felújítás szolgáltatásunkról, akkor nézzen szét honlapomon és informálódjon Iso Paint tetőfestékről és egyéb bontás nélküli tetőszigetelés technológiáról.

Megrendelőink visszajelzései alapján a fentebb említett problémáknak örökre búcsút inthettek miután felújítottuk tetőszerkezetüket. Sőt, a legtöbb visszajelzést az alábbi problémáktól való megszabadulás alapján kaptuk:
– Félelem a sárga csekkektől: drága fűtés-és hűtésszámla
– Drága munkálatok
– Kontár, igénytelen munka
– Csúszás a munkálatok alatt
– Garanciavállalás hiánya

Fél tetője beázásától? Idegeskedik az anyagi károk miatt? Drága hűtés-és fűtésszámlát kell megfizetnie? Mi azonnal orvosoljuk ezeket a problémákat!

Az Adorján Renova csúszás nélkül, a határidőket szigorúan betartva minőségi munkát végez tetője felújításakor. Nálunk természetes, hogy munkáinkra garanciát vállalunk és Önt a folyamatok során mindenről értesítjük, tájékoztatjuk.

Mielőtt szorult helyzetbe kerülne, hívjon engem segítségül egész Zala megyéből!

Kérjen Árajánlatot ide kattintva!

Zala - Tetőszigetelés és palatető-felújítás bontás nélkül. Keressen egész megye határain belülről! Magas- és lapostető szigetelés. Családi és sorházak tetőfelújítása Árajánlat alapján

Mit érdemes tudni az Adorján Renováról?
Beszéljenek a számok:
Milyen anyagú tetőfedéseket tudunk bontás nélkül javítani?
Milyen formájú tetőket tudunk felújítani?
Milyen épületek tetőjét újítjuk bontás nélkül?

Zala - A palatető-felújítás technológiái - milyen is a modern tetőszigetelés? Tetőszigetelés Iso Paint tetőbevonatokkal bontás és piszok nélkül gyorsan!

Videó lejátszása

Problémák: Kisebb vízszivárgás, meleg, csúnya tető?

Palatető-felújítás a beázás és a hő ellen nanotechnológiás tetőbevonattal! Egy igazi forradalmi megoldás a palatető-felújításban. Ez már nem a jó öreg palafestés, mert amellett, hogy szép színt is ad, még egy rugalmas, gumis bevonatot is képez a tető felületén, ez az igazi palatető-javítás.

Ez az eljárás kifejezetten azoknak a tető tulajdonosoknak jó megoldás, akik a legolcsóbban szeretnének túl lenni a palatető felújításon. Fontos viszont, hogy kardinális „tető-problémák” esetén ezt az eljárást már csak palajavítással együtt lehet alkalmazni. Akár 15-20 évig védi tetőjét! Hullám, vagy síkpala tetőknél egyaránt alkalmazható.

Kérjen ajánlatot Most ide kattintva!

Iso Paint tetőszigetelés és palatető-szigetelés - a technológia menete:
Minden alkalommal ipari tisztítást végzünk a tetőn. Ez után 2 rétegben kerül fel a tetőre a dán tetőbevonat. Száradás után egy flexibilis, gumiréteg réteg keletkezik a tető teljes felületén. Nincs moha, gomba, alga. A dán Isopaint Nordic A/S cég terméke megbízható, mert 40 éve a tetők felújítására és védelmére koncentrál.
Milyen típusú tetőfedéseken alkalmazható az Iso Paint tetőszigetelés?
Síkpalán, hullámpalán, normál és műemlék jellegű palán, lemeztetőn – legyen az cserepes vagy trapézlemez, illetve bármilyen típusú cserépen.
Iso Paint Isonit palatető-javítás és tetőszigetelés előnyei:
Eltömíti a repedéseket a pala felületén. Nincs alga, moha, gomba a kezelés után, mert megszünteti a létükhöz szükséges életteret. Tartósan szép, hiszen UV álló a tetőszigetelés. 197%-ban rugalmas a palatetőn vagy bármely tetőn. Nagy színválaszték – mindenki megtalálhatja a saját elképezését. Kiválóan tapad a palára, cserépre az, ISO RUBBER pedig kifejezetten a lemeztetők felújítására lett fejlesztve. Egyszerűen bedolgozható, gyorsan szárad – egy családi háztető felújítás mindössze egyetlen nap alatt elkészül. Kis költséggel, gyors és tiszta tetőszigetelés és palatető-felújítási módszer.
Tetőtér hőszigetelés és palatető-felújítása Iso Paint Climate Cooler tetőbevonattal:
Ha nem csak a beázást, hanem a forróságot is szeretné megszüntetni a tetőn, akkor Önnek találták ki a Climate Cooler palatető-felújító és tetőszigetelő nanotechnológiás tetőszigetelést. A Climate Cooler a hűvös tetőszigetelő, mert képes a napsugarak 70%-át visszaverni. Így kellemes, lakható élettér alakítható ki a tető alatt. A tetőtér hűtési költségei jelentősen lecsökkennek. Rendelkezik az Isonit festékek kiváló tulajdonságaival.

Zala - Cseréptető-felújítás ISO PAINT tetőszigetelő bevonatokkal

Problémák: Forró tetőtér, kifakult, mohás cserép, vízszivárgás a repedezett cserepek miatt.

Megoldás: tetőszigetelés nanotechnológiás Iso Paint tetőbevonattal! A professzionális dán IsoPaint Nordic tetőbevonatok segítségével nem csak egy új, szebb tetőt nyer de meg is védi cseréptetőjét a következő 15-20 évre! Nem kell túlzott költségekbe vernie magát egy tető teljes cseréjével – elég ha az IsoPaint Nordic A/S tetőbevonatai közül kiválasztja az Önnek legmegfelelőbbet. Ráadásul a felújításkor nincs bontás és piszok.

Milyen típusú cseréptetőknél alkalmazható?
Beton cserép, kerámia cserép, agyag cserép
Az Iso Paint tetőszigetelés előnyei, ha nano tetőfestéket alkalmaz:

Zala - Hideg tetőszigetelés Iso Paint Climate Cooler tetőbevonattal

A Climate Cooler a hűvös tetőbevonat, mert a nonotechnológiának képes a napsugarak 70%-át visszaverni. Kellemes, lakható élettér alakítható ki a tető alatt. A tetőtér hűtési költsége jelentősen lecsökken. Rendelkezik az Isonit festékek kiváló tulajdonságaival.
Palatető felújítás Villas mediterrán zsindellyel

Problémák: Nagyobb beázások, nagyon csúnya tető, szökő meleg télen.

Zala - Palatető-felújítás és lapostető-szigetelés sbs modifikált bitumenes lemezzel

Videó lejátszása
Mediterrán tetője lehet akár 1-2 nap alatt. Osztrák tekercses zsindellyel hamar emelhet milliókat palatetője értékén. Akár rosszabb minőségű palatetők javítása is lehetséges ezzel az eljárással. Palatető felújítás mediterrán zsindellyel technológiai lépések: Síkpala ipari tisztítása után mélyalapozó anyaggal vonjuk be a palatetőt. Új bádoglemezeket helyezünk fel és a bitumenes zsindelyt teljes felületen lángolvasztással rögzítjük.

30-50 négyzetméterenként tetőszellőzőket építünk be Könnyű, gyors, bontás nélkül, 12 év írásos garancia. Akár hullámpalát helyettesítve is fel lehet helyezni!

Kérjen ajánlatot Most ide kattintva!

Milyen típusú tetőszigeteléseken alkalmazható a mediterrán bitumenes zsindely?

Síkpalán és műemlék palán bontás nélkül. Hullámpalán, cserépen, lemeztetőn – csak bontással és OSB lap aládolgozással.
Palatető-felújítás előnyei, ha Villas mediterrán zsindelyt alkalmazunk:

Meglévő tetőfedést nem bontjuk, ezért munka közben nincs rengeteg szemét és beázás, ráadásul gyors és gazdaságos Villas zsindelyre 10 év garancia van, a kivitelezésre szintén 10 év, de a várható élettartam 40 év Megjelenése esztétikus, térhatású mediterrán vagy klasszikus hódfarkú mintás Kis fajsúlyú (4,5 kg/m2), így a régi tetőt nem terheli túl, nincs szükség megerősítésre A tartósság érdekében kerámiaőrleménnyel színezik, nem pedig festett mintás.

A felületi érdessége miatt, szükségtelenné válik a hófogók beépítése ÉMI által ellenőrzött termék és technológia, az EN ISO 9001 minőségtanúsítvány követelményeinek megfelel.

Zala - Purhab-szigetelés, azaz a szórt poliuretán tetőszigetelés

Nyugodtan állíthatjuk, hogy a jelenleg használatos anyagok között a legújabb technológiák között is a legsokoldalúbban alkalmazható megoldás a tetőszigetelésben.
A szórt-purhab szigetelés előnyeiről:

Egyszerre hő- és vízszigetelésre is tökéletes megoldás, nem káros az egészségre. Hőhídmentesen ott is alkalmazhatjuk, ahova mással nem érünk el. Terhelhető, ezért kültéren UV védelemmel ellátva alkalmazható. Páraáteresztő, viszont az esővizet kizárja. Mérettartó, tehát nem kell félni, hogy összeesik, mint más hőszigetelő anyagok.

A purhab-szigetelés alkalmazható az épületen belül és kívül egyaránt. Kiváló befektetés, mert emeli az ingatlan értékét, amellett, hogy kivételesen sok energiát spórol számunkra. Kiiktatja az esetleges hőhidakat.

Purhab-szigetelés tetőtérben:

szórt poliuretán habot egy speciális berendezés és egy speciális szórópisztoly segítségével juttatjuk fel a felületre, amely komoly szaktudást, nagy tapasztalatot igényel. A kiszórt anyag pár másodperc elteltével megduzzad és megszilárdul. A szórt poliuretán hab többféle formában-, illetve sűrűségben létezik. A lágy (nyitott cellás), félmerev, és a kemény vagy merev habok, amelyek teljesen lépésállók, illetve terhelhetők.

A zárt cellás szórt purhab kiváló hőszigetelő tulajdonsága mellett tökéletes vízzáró jelleggel is rendelkezik. Mindezek mellett lépésálló is, így egy olyan anyagot eredményez, amely az építőiparban egyedivé és páratlanná teszi. Jelenleg erre csak és kizárólag a szórt poliuretán hab képes, mással nem helyettesíthető, mivel csak több anyag együttes összeépítésével lehet elérni ugyanezt a hatékonyságot. Ezért az építőipar elsőszámú szigetelése a szórt poliuretán hab. Teljes légzárat alkot, ezért teljesen egybefüggő, homogén hő- és vízszigetelést biztosít, így használatával búcsút inthetünk a hiányos, elégtelen szigetelések miatt egekbe szökkenő számláknak.

Kérjen ajánlatot Most ide kattintva!

A szórt purhab-szigetelés tulajdonságai:

Zala - Palatető felújítás árak, tetőszigetelés árak

Mit ér a palatető felújítás árakkal, ha nem tudja meg belőle a fizetendő végösszeget? Tetőszigetelés áraknak van-e értelme, ha azt se tudja, hogy milyen alapanyagokat kap és azokból mennyit? Tekintse meg palatető és tetőszigetelő listaárainkat, és ha szimpatikusnak véli őket, kérjen ingyen felmérést és árajánlatot tetőszigetelésre, vagy keressen máris mobiltelefonon!

Kérjen ajánlatot Most ide kattintva!

Tetőszigetelés blog
2024 (3) +
2023 (4) +
2022 (3) +
2021 (1) +
2020 (2) +
2019 (3) +
2018 (4) +
2017 (10) +
2015 (3) +
2014 (3) +
Close
Go top