Én úgy látom, hogy mára leáldozott a megélhetőségi purhab szigetelés világa. Rohannak és mégis elkésnek. Nem értenek hozzá, ezért elrontják a szigetelést. Nem tudják kiszámolni, ezért utólag csaomót rá kell fizetni a purhabra. Az Adorján Renovában küldetésünk van, ami nem a gyors meggazdagodás. Mi alkotni akarunk a magyar építőiparban. Küldetésünk, hogy bizonyítsuk megrendelőinknek:

“Vannak profi és kedves kivitelezők a magyar építőiparban!”

Személyes felmérés és tanácsadás szolgáltatásunk a hosszú évek alatt azért jött létre, mert szerettünk volna csúszás nélkül, az előre megbeszélt áron készíteni a purhab szigeteléseket.

A szórt purhab szigetelés tényleg ennyire hatékony?

Nyugodtan állíthatjuk a jelenleg használatos anyagok között a legmodernebb technológiák között a legsokoldalúbban alkalmazható megoldás a tetőszigetelésben. A kérdés jelenleg nem az, hogy megvesszük-e a lejobb anyagot, mert ez a minimum! Az a fontos, hogy ne kókler végezze a munkát, ugyanis a tetőszigetelésben a legtöbb probléma a purhabbal végzett munkákkal van. Sajnos nem az anyag miatt.

Mik a purhab hőszigetelés előnyei?

Purhab szigetelés házon
Purhab szigetelés házon
A purhab szigetelés alkalmazható az épületen belül és kívül egyaránt. Kiváló befektetés, mert emeli az ingatlan értékét, amellett, hogy kivételesen sok energiát spórol számunkra. Kiiktatja az esetleges hőhidakat, olyan réseket is kitölt a szórt purhab, amelyek más anyaggal nem elérhetőek.
Graco purhab szóró reaktor
Purhab szigetelés utólagosan egy csarnokban
Purhab szigetelés
A pórhab szigetelő pisztoly közelről

Mik lehetnek a purhab szigetelés hátulütői?

Mindenki szereti a csodafegyvereket. A purhab tud csodafegyver lenni a megfelelő előkészítés után! A poliuretán nagyon érzékeny a párára, vízre. Olyan felületeken nem tapad, ami kicsit is vizes. Éppen ezért lapostető felújítása előtt nagy körültekintéssel lehet alkalmazni!

Nagyon fontos, hogy a purhab a hiedelmekkel ellentétben nem vízszigetelés. Az az elképzelés, hogy egyszerű fényvédelemmel ellátva elég lesz a tetőre, sajnos téves. A szórt habra minium 3 réteg speciális kenhető vízszigetelés kell, hogy 8-10 évet megfelelően kibírjon, továbbá az sem mindegy milyen típusú és mekkora testsűrűségű anyagot használunk. Ha kizárólag lapostető vízszigetelése a cél, a prémium bitumenes vagy PVC szigetelés árával nem tud versenyre kelni.

A szórt poliuretán habot egy speciális berendezés és egy speciális szórópisztoly segítségével juttatjuk fel a felületre, amely komoly szaktudást, nagy tapasztalatot igényel. A kiszórt anyag pár másodperc elteltével megduzzad és megszilárdul. A szórt poliuretán hab többféle formában-, illetve sűrűségben létezik. A lágy (nyitott cellás), félmerev, és a kemény vagy merev habok, amelyek teljesen lépésállók, illetve terhelhetők.

Pontosan tudjuk, hogy a megrendelők számára kulcsfontosságú, hogy ne legyen drágább a munka, mint ahogy előre megbeszéltük. Pont ezt adjuk a költségvetésünk mellé. Rendelje meg személyes felmérés és tanácsadás szolgáltatásunkat vagy kérjen ajánlatot most!

A purhab dagadás

A purhabot utólagos tetőtér szigetelésre kiválóan lehet alkalmazni

A zárt cellás szórt purhab kiváló hőszigetelő tulajdonsága mellett tökéletes vízzáró jelleggel is rendelkezik. Mind ezek mellett lépésálló is, így egy olyan anyagot eredményez, amely az építőiparban egyedivé és páratlanná teszi. Teljes légzárat alkot, mert egybefüggő kötés alakul ki a szórás során. Homogén hőszigetelést biztosít, így használatával búcsút inthetünk a hiányos, hőszigetelések miatti hőveszteségnek.

A szórt poliuretán hab két vegyi komponens reakciójának eredményeképp jön létre. A komponensek felmelegítve kerülnek kiszórásra, ebből kifolyólag csak a megfelelő felületi hőmérsékleten alkalmazható. Ha a hőmérséklet nem megfelelő, úgy a forrón szórt komponenseket a környezeti hőmérséklet visszahűti és így nem megfelelő vegyi reakció jön létre. Ebből kifolyólag nem az a cella szerkezet alakul ki, mint optimális hőmérsékleten. Vagyis egy teljesen más anyagot kapunk, ami hőszigetelés szempontjából meg sem közelíti az optimális hőmérsékleten kifújt szórt poliuretán
habot.

Nyitott cellás purhab szórása falzatba

A sikeres szigetelés feltételei:

Eddigi érdeklődőink egyetértettek abban, hogy a személyes tanácsadás és a költségvetés akkor ér valamit, ha garancia van mellé. A purhab szigetelés előtt nagyon fontos informálódni. Igen sok rontott szigeteléssel találkozunk. Rendeljen tőlünk személyes tanácsadást!
Videó lejátszása
Close
Go top