Bemutatkozunk

Bemutatkozó videó:

Adorján Zoltán, ügyvezető és tulajdonos:

Debrecenben születtem, 34 évesen írom ezt a bemutatkozást. Remek házasságban élek a feleségemmel és egy kisfiú nagyon büszke apukája is vagyok.
 
Édesapám kiemelkedően sikeres salakmotor versenyző volt. Az Ő példáját követve igyekszem tenni a dolgomat nap, mint nap. 
2005-ben gépész technikus lettem, majd 2008-ban végeztem műszaki menedzser ként a Debreceni Műszaki Főiskolán. 2009-től vezetem az Adorján Renova Kft.-t.  Legfőbb sikeremnek az évről-évre növekvő vállalkozásomat tekintem. Az elégedett Megrendelők mellett fontos számomra, hogy a kollégáim és én is folyamatosan fejlődjünk, és együtt legyünk egyre sikeresebbek az életben.
 
Az Adorján Renovában úgy tevékenykedünk, hogy méltóak legyünk a piacvezető pozícióra, a bontásmentes tetőszigetelésben, Magyarországon. Fő célunk, hogy visszaadjuk az emberek
hitét az építőiparba és a magyar szakemberekbe.

 

Adorján Renova Bemutató

Adorján Renova Telephely

Bontásmentes tetőszigetelés és tetőfelújítás egész Magyarországon.

 

Előnyök amiket az Adorján Renova nyújt Önnek:

Megbízhatóság - 2009 óta nem volt peres eljárásunk, a Megrendelőink 98%-a elégedett az Adorján Renovával
Rugalmasság - egész Magyarország területén, kisebb és egészen nagy beruházásokban is dolgozunk.
Szakmaiság - Több Szakmai Szövetség tagjai vagyunk és rendelkezünk felelősségbiztosítással.
Pontosság -  Naprakész irodai és műszaki hátterünk biztosítja a megrendelőink pontos informálását, a termelési vezetés pedig a hatékony szállításról gondoskodik.
Közvetlen beszerzés - Az általunk alkalmazott alapanyagok mindig magas műszaki tartalmúak, beszállítóink általában maguk a gyártók.
Nagy kapacitás - 2019-ben több, mint 150db szerződést teljesítettünk, sikeresen. Jellemzően családi házak és társasházak mellett mostmár, közületek és ipari ingatlanok tetőszigetelését is végezzük.
 
"Azért dolgozunk, hogy megrendelőink ne féljenek a beázástól, és a drága fűtésszámlától. Csúszás nélkül készüljön el a tetőszigetelés, úgy, hogy a végén ne legyen drágább a munka, mint ahogy megbeszéltük."
 

Bontásmentes tetőszigetelés az Adorján Renova Kft.-től

Korrektül informálunk. Egyszerűen és egyenesen elmondjuk azt, hogy HOGYAN? MENNYIÉRT? MIKORRA? Telefonon e-mailben és személyesen. Ha személyesen nem jutunk el -vagy nem rövid határidővel- képek és tervrajz alapján pontos árajánlatot és tájékoztatót készítek Önnek. Apró betű és ügyeskedés nélkül. Az okos megrendelő tudja, hogy a négyzetméter árakkal és a szóbeli ígérettel nem megy semmire.

Járt már úgy egy felújítás végén, hogy az egészet másként csinálta volna? Azt mondta a mester, amit Ön hallani szeretett volna? Legyen okos és szembesüljön a tényekkel a felújítás előtt. Ezután hozzon okos döntést tetőszigetelésről!

Kik voltak eddig megrendelőink?

  1. Háztulajdonosok /magánszemélyek/
  2. Közös Képviselők, társasházi megbízottak
  3. Vállalati menedzserek, tulajdonosok, megbízott szakemberek
  4. Önkormányzati megrendelők /egyszerű beszerzés, pályázat, közbeszerzési pályázat/

Milyen épületeket újítottuk már fel?

  1. Családi ház, nyaraló, sorház (80-800m2)
  2. Társasházak (200-8500m2)
  3. Ipari és Gazdasági épületek (150-15000m2)
  4. Önkormányzati tulajdonú épületek (50-2500m2)

Akik nélkül nem menne

Bizonyára ismerős a mondás, miszerint minden vállalkozás csak olyan erős, mint a leggyengébb pontja. Adhatom én a legolcsóbb árajánlatot, megvehetem a legjobb anyagokat, a legmenőbb szerszámokat, ha hiányzik a munkatársaim szakértelme, vagy nincs ambíciójuk a munkára. Igen szerencsésnek érzem magam, mivel a kezdetek óta olyan szakemberekkel dolgozhatok együtt, akik igényesek a munkájukra. Nálunk nem szükséges a kiabálás, folyamatos egzecírozás. Közösen dolgozunk meg minden sikerért. Ezúton is köszönöm munkájukat.

 
Kérje ajánlatunkat most!
Debreceni telephelyről országosan:

A tetőszigeteléseket és a tetőfelújításokat debreceni telephelyünkről indulva, előre szervezetten teljesítjük egész Magyarország területén. Sajnos egészen kis javító munkákat nem minden esetben tudunk elvállalni gazdaságosan. Ezért kérjük szíves megértésüket.

Az egész ország területén teljesítjük a megrendeléseket
Tetőszigetelés okosan
Tetőszigetelés blog:
Kérje ajánlatunkat
Szakértő kollégánk 1 napon belül visszahívja!

Tételes árajánlat tetőszigetelésről 48 órán belül, Önnek

Adorján Zoltán
ügyvezető

Tetőszigetelés és palatető felújítás
az ország egész területén:

 • Bács-Kiskun
 • Baranya
 • Békés
 • Borsod-Abaúj-Zemplén
 • Budapest
 • Csongrád
 • Fejér
 • Győr-Moson-Sopron
 • Hajdú-Bihar
 • Heves
 • Jász-Nagykun-Szolnok
 • Komárom-Esztergom
 • Nógrád
 • Pest
adorján renova Abony,adorján zoltán Albertirsa,adorján zoltán Aszód,adorján renova Biatorbágy,adorján zoltán Budakalász,adorján renova Budakeszi,adorján zoltán Budaörs,adorján zoltán Bugyi,adorján zoltán Cegléd,adorján renova Csömör,adorján renova Dabas,adorján renova Diósd,adorján renova Dömsöd,adorján renova Dunaharaszti,adorján zoltán Dunakeszi,adorján renova Dunavarsány,adorján zoltán Érd,adorján zoltán Erdőkertes,adorján zoltán Fót,adorján renova Göd,adorján zoltán Gödöllő,adorján renova Gyál,adorján renova Gyömrő,adorján renova Halásztelek,adorján renova Isaszeg,adorján zoltán Kartal,adorján renova Kerepes,adorján zoltán Kiskunlacháza,adorján zoltán Kistarcsa,adorján renova Maglód,adorján renova Monor,adorján renova Nagykáta,adorján zoltán Nagykőrös,adorján renova Ócsa,adorján renova Őrbottyán,adorján zoltán Páty,adorján renova Pécel,adorján renova Pilis,adorján renova Piliscsaba,adorján renova Pilisvörösvár,adorján zoltán Pomáz,adorján zoltán Ráckeve,adorján zoltán Solymár,adorján zoltán Sülysáp,adorján zoltán Százhalombatta,adorján renova Szentendre,adorján renova Szigethalom,adorján zoltán Szigetszentmiklós,adorján renova Taksony,adorján zoltán Tápiószecső,adorján zoltán Tápiószele,adorján renova Tápiószentmárton,adorján zoltán Tárnok,adorján zoltán Tököl,adorján zoltán Törökbálint,adorján zoltán Tura,adorján zoltán Üllő,adorján zoltán Vác,adorján zoltán Vecsés,adorján zoltán Veresegyház,
 • Somogy
 • Szabolcs-Szatmár-Bereg
 • Tolna
 • Vas
 • Veszprém
 • Zala
palacsik

Tetejére