Bemutatkozunk

Adorján Renova Telephely

Adorján Renova Telephely

Bontásmentes tetőszigetelés és tetőfelújítás egész Magyarországon

- 2009 óta permentesen működő vállalkozás
- Mind a 18 megyében vállalunk kivitelezéseket
- Több, mint 100,000 négyzetméter szigeteléssel a hátunk mögött
- Profi központból indulva, több brigáddal teljesítjük a megrendeléseket
- Irodai-műszaki személyzet gondoskodik megrendelőink pontos kiszolgálásáról
- Több Szakmai Szövetég tagjai vagyunk és rendelkezünk felelősség biztosítással is
 

Bontásmentes tetőszigetelés az Adorján Renova Kft.-től

Korrektül informálunk. Egyszerűen és egyenesen elmondjuk azt, hogy HOGYAN? MENNYIÉRT? MIKORRA? Telefonon e-mailben és személyesen. Ha személyesen nem jutunk el -vagy nem rövid határidővel- képek és tervrajz alapján pontos árajánlatot és tájékoztatót készítek Önnek. Apró betű és ügyeskedés nélkül. Az okos megrendelő tudja, hogy a négyzetméter árakkal és a szóbeli ígérettel nem megy semmire.

Járt már úgy egy felújítás végén, hogy az egészet másként csinálta volna? Azt mondta a mester, amit Ön hallani szeretett volna? Legyen okos és szembesüljön a tényekkel a felújítás előtt. Ezután hozzon okos döntést tetőszigetelésről!

Szándékunk:

2018 januártól augusztusig csaknem 15,000m2 tetőfelújítást végeztünk el sikeresen. Jellemzően társasházak és közületek tetőfelújítása mellett ipari ingatlanok tetőfelújítását végezzük. Naprakész irodai és műszaki hátterünk biztosítja a megrendelőink pontos informálását, a termelési vezetés pedig a hatékony szállításról gondoskodik. Az általunk alkalmazott alapanyagok mindíg magas műszaki tartalmúak, beszállítóink általában maguk a gyártók.
Az Adorján Renova által vállalt garanciaidő minden esetben a gyártó által meghatározott norma. 

Keresem az újabb lehetőségeket, hogy minél több új ügyfél ránk találjon.

Nem cél, hogy az Adorján Renova legyen a legolcsóbb. Feltett szándékom, hogy munkatársaim biztonságos és jól felkészített járművel, profi eszközökkel, precízen végezhessék munkájukat, amiért a magas fizetést biztosított számukra. Munkatársaimmal mindent megteszünk, hogy kiérdemeljük az anyagi megbecsülést.

Kik voltak eddig megrendelőink?

  1. Háztulajdonosok /magánszemélyek/
  2. Közös Képviselők, társasházi megbízottak
  3. Vállalati menedzserek, tulajdonosok, megbízott szakemberek
  4. Önkormányzati megrendelők /egyszerű beszerzés, pályázat, közbeszerzési pályázat/

Milyen épületeket újítottuk már fel?

  1. Családi ház, nyaraló, sorház (80-800m2)
  2. Társasházak (200-3200m2)
  3. Ipari és Gazdasági épületek (150-1500m2)
  4. Önkormányzati tulajdonú épületek (50-2500m2)

Ki vagyok? Honnan jöttem? Hová tartok?

A nevem Adorján Zoltán, 32 éves vagyok, Debrecenben születtem és jelenleg is ott élek. Kalandos gyerekkorom volt, sokat utaztam a szüleimmel. Apukám profi salakmotor versenyzőként bejárta a világot, anyukám őt segítette a pályafutásán. Sokfelé elkísértem, ezért már fiatalon megismertem sok országot. Belekóstoltam a motorversenyzésbe én is - nagyon hálás vagyok azokért az évekért, de később rájöttem, nem ez az én utam. Mindig szerettem felújítani, megújítani dolgokat. Látni, ahogy a régi dologból egy szép és újra használható tárgy lesz. Mégsem gondoltam volna, hogy a tetőszigetelés mellett kötök ki...

2005-ben gépész technikus lettem, 2008-ban műszaki menedzserként végeztem a Debreceni Egyetemen. 2013-tól Ács és Tetőfedő végzettséget is szereztem, hogy nagyobb rálátásom legyen a munkámra. Folyamatosan keresem az újdonságokat a piacon, hogy a legjobb megoldásokat kínálhassam ügyfeleinknek. Célom, hogy sikeres legyek a munkámban, tegyem azt mások elégedettségére, mert tudja:


„Egyszer az Ön ismerőse is felújíttatná tetőjét!”
 

Akik nélkül nem menne

Bizonyára ismerős a mondás, miszerint minden vállalkozás csak olyan erős, mint a leggyengébb pontja. Adhatom én a legolcsóbb árajánlatot, megvehetem a legjobb anyagokat, a legmenőbb szerszámokat, ha hiányzik a munkatársaim szakértelme, vagy nincs ambíciójuk a munkára. Igen szerencsésnek érzem magam, mivel a kezdetek óta olyan szakemberekkel dolgozhatok együtt, akik igényesek a munkájukra. Nálunk nem szükséges a kiabálás, folyamatos egzecírozás. Közösen dolgozunk meg minden sikerért. Ezúton is köszönöm munkájukat.

Kérje ajánlatunkat most!
Debreceni telephelyről országosan:

A tetőszigeteléseket és a tetőfelújításokat debreceni telephelyünkről indulva, előre szervezetten teljesítjük egész Magyarország területén. Sajnos egészen kis javító munkákat nem minden esetben tudunk elvállalni gazdaságosan. Ezért kérjük szíves megértésüket.

Az egész ország területén teljesítjük a megrendeléseket
Tetőszigetelés okosan
Tetőszigetelés blog:
Kérje ajánlatunkat
Szakértő kollégánk 1 napon belül visszahívja!

Tételes árajánlat tetőszigetelésről 48 órán belül, Önnek

Adorján Zoltán
ügyvezető

Tetőszigetelés és palatető felújítás
az ország egész területén:

 • Bács-Kiskun
 • Baranya
 • Békés
 • Borsod-Abaúj-Zemplén
 • Budapest
 • Csongrád
 • Fejér
 • Győr-Moson-Sopron
 • Hajdú-Bihar
 • Heves
 • Jász-Nagykun-Szolnok
 • Komárom-Esztergom
 • Nógrád
 • Pest
adorján renova Abony,adorján renova Albertirsa,adorján zoltán Aszód,adorján renova Biatorbágy,adorján renova Budakalász,adorján zoltán Budakeszi,adorján renova Budaörs,adorján renova Bugyi,adorján renova Cegléd,adorján zoltán Csömör,adorján renova Dabas,adorján renova Diósd,adorján zoltán Dömsöd,adorján renova Dunaharaszti,adorján renova Dunakeszi,adorján renova Dunavarsány,adorján renova Érd,adorján renova Erdőkertes,adorján zoltán Fót,adorján zoltán Göd,adorján renova Gödöllő,adorján renova Gyál,adorján zoltán Gyömrő,adorján renova Halásztelek,adorján renova Isaszeg,adorján renova Kartal,adorján renova Kerepes,adorján zoltán Kiskunlacháza,adorján zoltán Kistarcsa,adorján renova Maglód,adorján renova Monor,adorján renova Nagykáta,adorján renova Nagykőrös,adorján zoltán Ócsa,adorján renova Őrbottyán,adorján renova Páty,adorján zoltán Pécel,adorján zoltán Pilis,adorján zoltán Piliscsaba,adorján zoltán Pilisvörösvár,adorján renova Pomáz,adorján zoltán Ráckeve,adorján zoltán Solymár,adorján renova Sülysáp,adorján renova Százhalombatta,adorján renova Szentendre,adorján renova Szigethalom,adorján renova Szigetszentmiklós,adorján renova Taksony,adorján renova Tápiószecső,adorján renova Tápiószele,adorján renova Tápiószentmárton,adorján zoltán Tárnok,adorján zoltán Tököl,adorján zoltán Törökbálint,adorján zoltán Tura,adorján renova Üllő,adorján renova Vác,adorján zoltán Vecsés,adorján zoltán Veresegyház,
 • Somogy
 • Szabolcs-Szatmár-Bereg
 • Tolna
 • Vas
 • Veszprém
 • Zala
palacsik

Tetejére