Tetőfelújítás Állami Támogatásból az Adorján Renovával!  További részletek »

Adorján Renova Bemutató

Videó lejátszása

Bontásmentes tetőszigetelés és tetőfelújítás egész Magyarországon.

Előnyök amiket az Adorján Renova nyújt Önnek:

Megbízhatóság

2009 óta nem volt peres eljárásunk, a Megrendelőink 98%-a elégedett az Adorján Renovával

Rugalmasság

egész Magyarország területén, kisebb és egészen nagy beruházásokban is dolgozunk.

Szakmaiság

Több Szakmai Szövetség tagjai vagyunk és rendelkezünk felelősségbiztosítással.

Pontosság

Naprakész irodai és műszaki hátterünk biztosítja a megrendelőink pontos informálását, a termelési vezetés pedig a hatékony szállításról gondoskodik.

Közvetlen beszerzés

Az általunk alkalmazott alapanyagok mindig magas műszaki tartalmúak, beszállítóink általában maguk a gyártók.

Nagy kapacitás

2019-ben több, mint 150db szerződést teljesítettünk, sikeresen. Jellemzően családi házak és társasházak mellett mostmár, közületek és ipari ingatlanok tetőszigetelését is végezzük.

"Azért dolgozunk, hogy megrendelőink ne féljenek a beázástól, és a drága fűtésszámlától. Csúszás nélkül készüljön el a tetőszigetelés, úgy, hogy a végén ne legyen drágább a munka, mint ahogy megbeszéltük."
Adorján Zoltán
Ügyvezető
Videó lejátszása

Bontásmentes tetőszigetelés az Adorján Renova Kft.-től

Korrektül informálunk. Egyszerűen és egyenesen elmondjuk azt, hogy HOGYAN? MENNYIÉRT? MIKORRA? Telefonon e-mailben és személyesen. Ha személyesen nem jutunk el -vagy nem rövid határidővel- képek és tervrajz alapján pontos árajánlatot és tájékoztatót készítek Önnek. Apró betű és ügyeskedés nélkül. Az okos megrendelő tudja, hogy a négyzetméter árakkal és a szóbeli ígérettel nem megy semmire.

Járt már úgy egy felújítás végén, hogy az egészet másként csinálta volna? Azt mondta a mester, amit Ön hallani szeretett volna? Legyen okos és szembesüljön a tényekkel a felújítás előtt. Ezután hozzon okos döntést tetőszigetelésről!

Kik voltak eddig megrendelőink?

Milyen épületeket újítottuk már fel?

Akik nélkül nem menne

Bizonyára ismerős a mondás, miszerint minden vállalkozás csak olyan erős, mint a leggyengébb pontja. Adhatom én a legolcsóbb árajánlatot, megvehetem a legjobb anyagokat, a legmenőbb szerszámokat, ha hiányzik a munkatársaim szakértelme, vagy nincs ambíciójuk a munkára. Igen szerencsésnek érzem magam, mivel a kezdetek óta olyan szakemberekkel dolgozhatok együtt, akik igényesek a munkájukra. Nálunk nem szükséges a kiabálás, folyamatos egzecírozás. Közösen dolgozunk meg minden sikerért. Ezúton is köszönöm munkájukat.
Adorján Renova csapata
Adorján Renova csapata

Adorján Zoltán, ügyvezető és tulajdonos:

Adorján Zoltán
Adorján Zoltán

Debrecenben születtem, 34 évesen írom ezt a bemutatkozást. Remek házasságban élek a feleségemmel és egy kisfiú nagyon büszke apukája is vagyok.

Édesapám kiemelkedően sikeres salakmotor versenyző volt. Az Ő példáját követve igyekszem tenni a dolgomat nap mint nap.
2005-ben gépész technikus lettem, majd 2008-ban végeztem műszaki menedzserként a Debreceni Műszaki Főiskolán. 2009-től vezetem az Adorján Renova Kft.-t. Legfőbb sikeremnek az évről-évre növekvő vállalkozásomat tekintem. Az elégedett Megrendelők mellett fontos számomra, hogy a kollégáim és én is folyamatosan fejlődjünk, és együtt legyünk egyre sikeresebbek az életben.

Az Adorján Renovában úgy tevékenykedünk, hogy méltóak legyünk a piacvezető pozícióra, a bontásmentes tetőszigetelésben Magyarországon. Fő célunk, hogy visszaadjuk az emberek
hitét az építőiparba és a magyar szakemberekbe.

Kérje ajánlatunkat!

Szakértő kollégánk 1 napon belül visszahívja!
Tételes árajánlat tetőszigetelésről 48 órán belül, Önnek

Adorján Zoltán

Ügyvezető

Tetőszigetelés és palatető felújítás az ország egész területén:
 • Bács-Kiskun
 • Baranya
 • Békés
 • Borsod-Abaúj-Zemplén
 • Budapest
 • Csongrád
 • Fejér
 • Győr-Moson-Sopron
 • Hajdú-Bihar
 • Heves
 • Jász-Nagykun-Szolnok
 • Komárom-Esztergom
 • Nógrád
 • Pest
tetőfelújítás Abony, palatető felújítás Albertirsa, tetőfelújítás Aszód, palatető szigetelés Biatorbágy, lapostető szigetelés Budakalász, lapostető szigetelés Budakeszi, palatető felújítás Budaörs, tetőfelújítás Bugyi, lapostető szigetelés Cegléd, lapostető szigetelés Csömör, palatető felújítás Dabas, lapostető szigetelés Diósd, palatető szigetelés Dömsöd, lapostető szigetelés Dunaharaszti, lapostető szigetelés Dunakeszi, palatető szigetelés Dunavarsány, palatető szigetelés Érd, tetőfelújítás Erdőkertes, tetőfelújítás Fót, tetőfelújítás Göd,tetőszigetelés Gödöllő, lapostető szigetelés Gyál,tetőszigetelés Gyömrő, palatető szigetelés Halásztelek, lapostető szigetelés Isaszeg,tetőszigetelés Kartal, lapostető szigetelés Kerepes, tetőfelújítás Kiskunlacháza, tetőfelújítás Kistarcsa, palatető szigetelés Maglód, tetőfelújítás Monor, tetőfelújítás Nagykáta,tetőszigetelés Nagykőrös,tetőszigetelés Ócsa, palatető szigetelés Őrbottyán, palatető szigetelés Páty, palatető felújítás Pécel, palatető felújítás Pilis, tetőfelújítás Piliscsaba,tetőszigetelés Pilisvörösvár, lapostető szigetelés Pomáz, tetőfelújítás Ráckeve,tetőszigetelés Solymár, lapostető szigetelés Sülysáp,tetőszigetelés Százhalombatta, tetőfelújítás Szentendre, lapostető szigetelés Szigethalom,tetőszigetelés Szigetszentmiklós, tetőfelújítás Taksony, palatető felújítás Tápiószecső, lapostető szigetelés Tápiószele, lapostető szigetelés Tápiószentmárton, palatető felújítás Tárnok, palatető szigetelés Tököl, tetőfelújítás Törökbálint,tetőszigetelés Tura, palatető szigetelés Üllő, palatető felújítás Vác, palatető felújítás Vecsés, tetőfelújítás Veresegyház,
 • Somogy
 • Szabolcs-Szatmár-Bereg
 • Tolna
 • Vas
 • Veszprém
 • Zala
Close
Go top