Megbízhatóság

2009 óta nem volt peres eljárásunk, a Megrendelőink 93%-a egyetért, hogy az Adorján Renova kiváló kivitelező.

Rugalmasság

Egész Magyarország területén, 100m2-től kezdve egészen nagy beruházásokig vállalunk munkát.

Szakmaiasság

Több Szakmai Szövetség tagjai vagyunk és rendelkezünk teljeskürű felelősségbiztosítással.

Pontosság

5 fős, naprakész, irodai és műszaki hátterünk biztosítja a megrendelőink pontos kiszolgálását.

Közvetlen beszerzés

Az általunk alkalmazott alapanyagok magas műszaki tartalmúak, beszállítóink pedig maguk a gyártók.

Nagy kapacitás

2022-ben több, 115db projekten, közel 60.000m2 tetdődést végeztünk egész Magyarország területén.

Debreceni telephelyünkről indulva, előre szervezetten teljesítjük a megrendeléseket egész Magyarország területén. Sajnos egészen kis javító munkákat nem minden esetben tudunk elvállalni gazdaságosan. Ezért kérjük szíves megértésüket.

Adorján Zoltán
Tulajdonos, Ügyvezető

Debrecenben születtem, 1985-ben. Remek házasságban élek a feleségemmel és egy kisfiú nagyon büszke apukája is vagyok.

Édesapám, akit szintén Adorján Zoltánnak hívnak – kiemelkedően sikeres salakmotor versenyző volt. Az Ő példáját követve igyekszem tenni a dolgomat nap mint nap. 2005-ben gépész technikus lettem, majd 2008-ban végeztem műszaki menedzserként a Debreceni Műszaki Főiskolán. 2009-től vezetem az Adorján Renova Kft.-t. Legfőbb sikeremnek az évről-évre növekvő vállalkozásomat tekintem.

A lelkes Megrendelők mellett fontos számomra, hogy a kollégáim és én is folyamatosan fejlődjünk, és együtt legyünk egyre sikeresebbek és boldogabbak az életben. Az Adorján Renovában úgy tevékenykedünk, hogy méltóak legyünk a piacvezető pozícióra, a tetőfedésben és tetőszigetelésben Magyarországon. Fő célunk, hogy visszaadjuk az emberek hitét az építőiparba és a magyar szakemberekbe. Mindennapos munkánkkal azt akarjuk bizonyítani, hogy igenis léteznek profi és kedves cégek a magyar építőiparban.

Azért dolgozunk, hogy megrendelőink ne féljenek a beázástól, és a drága fűtésszámlától. Csúszás nélkül készüljön el a tető, úgy, hogy a végén ne legyen drágább a munka, mint ahogy megbeszéltük.

Tetőfedés és tetőszigetelés az Adorján Renova Kft.-től

Az Adorján Renova Bemutatkozása. Miért valasztottak eddig bennünket az érdeklődők?

Egyszerű! Korrektül informálunk. Egyszerűen és egyenesen elmondjuk azt, hogy HOGYAN? MENNYIÉRT? MIKORRA? Személyes felmérés és tanácsadás szolgáltatásunk Önnek van kitalálva, ha előre szeretne okos lenni, nem a kivitelezés után, keserű szájízzel. 

Sajnos azok a megrendelők, akik találkoztak már a magyar építőiparral az szokott a fő problémájuk lenni, hogy ezúttal megtalálják azt a kivitelezőt, akiben megbízhatnak és elkerüljék az átveréseket. 

Megkérdezett ügyfeleink tapasztalata, hogy szinte bárki, aki épített vagy felújított valamit az otthonába az már csalódott valamilyen módon. Vagy azért mert ígérgetett a kivitelező vagy csúszott a munka vagy a klasszikus: a végére drágább lett.

Az Adorján Renova technológia független kivitelező, több, saját, specializált csapattal. Folyamatos gyártói kapcsolat és állandó képzések mellett végezzünk a munkánkat.

Kik voltak eddig a megrendelőink?

Milyen tetőket újítottuk már fel?

Akik nélkül nem menne - az Adroján Renova Munkatársak

Bizonyára ismerős a mondás, miszerint minden vállalkozás csak olyan erős, mint a leggyengébb pontja. Adhatom én a legolcsóbb árajánlatot, megvehetem a legjobb anyagokat, a legmenőbb szerszámokat, ha hiányzik a munkatársaim szakértelme, vagy nincs ambíciójuk a munkára. Igen szerencsésnek érzem magam, mivel a kezdetek óta olyan szakemberekkel dolgozhatok együtt, akik igényesek a munkájukra. Nálunk nem szükséges a kiabálás, folyamatos egzecírozás. Közösen dolgozunk meg minden sikerért. Ezúton is köszönöm munkájukat!

Okleveleink

Close
Go top