Otthonfelújítás Állami Támogatásból az Adorján Renovával!  További részletek »

Nagyszénás - Bontásmentes tetőszigetelés és palatető-tetőfelújítás egész Magyarország területén.Tetőszigetelés és lapostető-szigetelés szórt purhabbal, a legújabb technológiákkal.

A palatető-felújítás és a tetőszigetelés mára rendkívül egyszerűvé vált. Kenhető poliuretán szigeteléssel, a legújabb technológiákkal bontás nélkül segítünk megakadályozni tetője beázását! Célunk, hogy megrendelőink ne féljenek az esőtől és a drága fűtésszámlától, továbbá, hogy csúszás nélkül készüljünk el munkánkkal úgy, hogy azt az elején egyeztettük.
Videó lejátszása
Debreceni telephelyről országosan:
A tetőszigeteléseket és a tetőfelújításokat debreceni telephelyünkről indulva, előre szervezetten teljesítjük egész Magyarország területén. Sajnos egészen kis javító munkákat nem minden esetben tudunk elvállalni gazdaságosan. Ezért kérjük szíves megértésüket.

Kérje ajánlatunkat!​

Szakértő kollégánk megkeresi Önt!

Tetőszigetelés egész Magyarországon, egységes árakkal.

Purhab tetőszigetelés, azaz a szórt poliuretán hab alkalmazása

Tapasztalatból állíthatjuk, hogy a purhabbal történő szigetelés a legújabb technológiák között is a legsokoldalúbban és leghatékonyabban alkalmazható megoldás a tetőszigetelésben.
Mik is a szórt purhab-szigetelés előnyei röviden?
A purhab-szigetelés alkalmazható az épületen belül és kívül is egyaránt. Kiváló befektetésnek számít, nemcsak azért, mert emeli az ingatlan értékét, hanem mert kivételesen sok energiát spórol számunkra. Az esetleges hőhidakat kiiktatva olyan réseket is kitölt, amelyek más anyaggal nem elérhetőek. Segítségével egyszerűen megakadályozhatja a beázást, ezáltal elkerülheti a felesleges idegeskedést és a nemkívánatos anyagi károkat.
Purhab-szigetelés tetőtérben

A szórt poliuretán hab felületre való feljuttatásához egy speciális berendezésre és szórópisztolyra van szükségünk, amelyek használata komoly szaktudást és nagy tapasztalatot igényel. A kiszórt anyag pár másodperc elteltével megduzzad és megszilárdul. A szórt poliuretán hab előfordulási formái: lágy (nyitott cellás), félmerev, és kemény vagy merev habok. Ezek teljesen lépésállók, illetve terhelhetők.

A zárt cellás szórt purhab kiváló hőszigetelő és tökéletes vízzáró jelleggel is rendelkezik. Továbbá lépésálló is, így az építőipar egyedi és páratlan anyagává vált. Jelenleg erre csak és kizárólag a szórt poliuretán hab képes, mással nem helyettesíthető, mivel csak több anyag együttes összeépítésével lehet elérni ugyanezt a hatékonyságot. Első számű szigetelőanyagként teljes légzárat alkot, ezért teljesen egybefüggővé válik, homogén hő- és vízszigetelést biztosít.

Ne feszengjen többé, ha postaládájában fűtés-és vízszámlát talál! És ne féljen többé a beázástól!

Purhab szigetelés használatával búcsút inthet a korábbi hiányos, hanyag szigetelések miatt egekbe szökkenő számláknak. Kerülje el az Adorján Renovával a felesleges idegeskedéseket a beázás és a nem megfelelő munkafolyamatok, majd végeredmény miatt! Szakképzett munkatársaink által végzett munkánkra garanciát vállalunk, amelyet csúszás nélkül végrehajtjuk, és mindenzt megfizethető áron.

Kérjen ajánlatot MOST!

A szórt purhab-szigetelés tulajdonságai:

Mérettartó és kiemelkedő hőszigetelési tulajdonságú, 3 cm purhab megfelel 8 cm prémium hőszigetelő anyagnak. Varratmentes, összefüggő, hézag- és hőhídmentes egységet alkot, nagyszerűen tapad a fogadó felületre. Széles körben felhasználhtó, például kül- és beltéren, függőleges, vízszintes és ferde felületen egyaránt. Lépésálló, terhelhető kivitelűben is létezik. Hatékony kivitelezésével tesz lehetővé, nem okoz fennakadást a szigetelés elkészítése.

Mindezek mellett még néhány pozitív tulajdonság, amit érdemes tudni a purhab-szigetelésről:

Összességében a szórt poliuretán hab hatékonysága maga mögött hagyja az eddig ismert és alkalmazott összes hőszigetelési eljárást és technológiát.

Szakembereink, munkájukra garanciát vállalva, csúszás nélkül, és ami a legfontosabb, Önt mindenről tájékoztatva segítenek tetőjét újjá varázsolni.

Az Adorján Renova nem teszi azt meg, mint egyes kivitelezők, hogy munkájára garanciát nem vállalva egyszer csak eltűnik a munkálatok során, cserben hagyva ezzel a Megrendelőt és hatalmas csúszást okozva a határidőben. Nagyon sok rosszul sikerült és drágán kivitelezett munka korrigálására kérték már fel cégünket.

Megrendelőink visszajelzései alapján állíthatjuk, hogy az Adorján Renovával történt együttműködés hatására megszűntek az elégtelen tetőszigetelés okozta problémáik, mint például a beázás miatti idegeskedés, a drága fűtés-és vízszámla, vagy a korábbi kontár munkák kellemetlen velejárói.

Kérjen személyre szabott árajánlatot tetőszigetelésre és palatető-felújításra!

Nagyszénás - Tetőszigetelés és palatető-felújítás bontás nélkül. Keressen egész Békés megye határain belülről! Magas- és lapostető purhab szigetelése személyre szabott árajánlat alapján

Mit érdemes tudni az Adorján Renováról?
Beszéljenek a számok:
Bontás nélkül az alábbi anyagú tetőfedéseket tudjuk javtani:
Milyen formájú tetőket tudunk felújítani?
Milyen épületek tetőjét újítjuk bontás nélkül?
Milyen technológákat használunk a tetőszigeteléshez és a palatető-felújításhoz?

Néhány gondolat a modifikált, mediterrán bitumenes lemezről, amellyel a palatető-felújítás lehetséges bontás nélkül!

Videó lejátszása

Gyors és gazdaságos – A Villas Color lemezzel 2-3 nap alatt elkészíthetőek lakóházának, nyaralójának palatető-felújítása, szigetelésének bontás nélküli munkái. Így a munkálatokat – hétvégére időzített kivitelezés esetén – akár személyesen is figyelemmel kísérheti. A felújítás nem zajos, nem zavarja sem az Ön, sem környezete pihenését. A Villas Color lemez alkalmazása mellett, az eredeti fedés megtartható, amennyiben szilárdsága és rögzítése megfelelő. Ezzel a technológiával olcsón, hulladék nélkül valósítható meg a palatetők szigetelése, felújítása, javítása, természetesen bontás nélkül.

Sokoldalú és dekoratív – A síkpalával, vagy korcolt fémlemez-fedéssel kezelt magas palatetők szigetelése, felújítása a Villas által javasolt, többfajta színben és mintázattal kapható Villas Color hegeszthető bitumenes lemez alkalmazásával igen egyszerű, mivel a felület letisztítása után a palatető-szigetelés a palán azonnal elhelyezhető. A Villas Color lemez alkalmas új, magastetős épületek OSB lappal kialakított tetőfelületeinek fedésére is.

Kipróbált és időtálló – A Villas Color lemezfedéssel, szigeteléssel felújított palatetők, lapostetők, és egyéb tetők élettartama jelentősen meghosszabbodik. Az alkalmazástechnikai előírásoknak megfelelően alkalmazott Villas Color lemezre a Villas Icopal gyártó 10 év garanciát vállal. A tetőfelújító lemez megbízhatóságát és népszerűségét országszerte számtalan felújított tető bizonyítja.

Kérjen árajánlatot MOST!

Orosházi

Kistérség

5931

Irányítószám

Békés

Megye

5691

Népesség

Nagyközség

Típus

Tetőszigetelés blog
2022 (3) +
2021 (1) +
2020 (2) +
2019 (3) +
2018 (4) +
2017 (10) +
2015 (3) +
2014 (3) +

Kérje ajánlatunkat!

Szakértő kollégánk megkeresi Önt!
Tételes árajánlat tetőszigetelésről 48 órán belül, Önnek

Adorján Renova

Tetőszigetelés, palatető felújítás

Tetőszigetelés és palatető felújítás az ország egész területén:
 • Bács-Kiskun
 • Baranya
 • Békés
 • Borsod-Abaúj-Zemplén
 • Budapest
 • Csongrád
 • Fejér
 • Győr-Moson-Sopron
 • Hajdú-Bihar
 • Heves
 • Jász-Nagykun-Szolnok
 • Komárom-Esztergom
 • Nógrád
 • Pest
tetőfelújítás Abony, lapostető szigetelés Albertirsa, lapostető szigetelés Aszód, palatető felújítás Biatorbágy, tetőfelújítás Budakalász, palatető szigetelés Budakeszi, palatető felújítás Budaörs, palatető szigetelés Bugyi,tetőszigetelés Cegléd,tetőszigetelés Csömör,tetőszigetelés Dabas,tetőszigetelés Diósd, palatető szigetelés Dömsöd, tetőfelújítás Dunaharaszti, palatető felújítás Dunakeszi, palatető szigetelés Dunavarsány, tetőfelújítás Érd,tetőszigetelés Erdőkertes, palatető szigetelés Fót, lapostető szigetelés Göd,tetőszigetelés Gödöllő,tetőszigetelés Gyál,tetőszigetelés Gyömrő, palatető felújítás Halásztelek,tetőszigetelés Isaszeg, tetőfelújítás Kartal, palatető felújítás Kerepes, lapostető szigetelés Kiskunlacháza, tetőfelújítás Kistarcsa,tetőszigetelés Maglód, lapostető szigetelés Monor, palatető szigetelés Nagykáta,tetőszigetelés Nagykőrös, palatető felújítás Ócsa, palatető szigetelés Őrbottyán, palatető szigetelés Páty, lapostető szigetelés Pécel, tetőfelújítás Pilis, palatető felújítás Piliscsaba,tetőszigetelés Pilisvörösvár,tetőszigetelés Pomáz, lapostető szigetelés Ráckeve, lapostető szigetelés Solymár, palatető szigetelés Sülysáp, palatető szigetelés Százhalombatta, lapostető szigetelés Szentendre, palatető felújítás Szigethalom, lapostető szigetelés Szigetszentmiklós, palatető szigetelés Taksony, palatető szigetelés Tápiószecső, palatető felújítás Tápiószele, tetőfelújítás Tápiószentmárton, palatető felújítás Tárnok, palatető felújítás Tököl, palatető szigetelés Törökbálint, tetőfelújítás Tura, tetőfelújítás Üllő, lapostető szigetelés Vác, palatető szigetelés Vecsés, tetőfelújítás Veresegyház,
 • Somogy
 • Szabolcs-Szatmár-Bereg
 • Tolna
 • Vas
 • Veszprém
 • Zala
Videó lejátszása
Close
Go top