Ön is kíváncsi a legkorszerűbb palatető-felújítási és tetőszigetelési technológiákra, amelyek ráadásul bontás nélkül is megvalósíthatók? Elsődleges szempontunk az, hogy megrendelőink ne féljenek a beázástól és a drága fűtésszámlától. Munkánkat csúszás nélkül végezzük, úgy, ahogyan azt az együttműködésünkkezdetekor megbeszéltük.

Videó lejátszása

Debreceni telephelyünkről indulva, előre szervezetten teljesítjük a megrendeléseket egész Magyarország területén. Sajnos egészen kis javító munkákat nem minden esetben tudunk elvállalni gazdaságosan. Ezért kérjük szíves megértésüket.

  • Adorján Renova
    4031 Debrecen, Határ út 3.
  • GPS: 47,520543 – 21,5768289
    Útvonatervezéshez kattintson ide!

Mórahalom - Iso Paint tetőbevonatok és Villas zsindely a palatető bontás nélküli felújításához. Tetőfelújítás egész Csongrád-Csanád megyében

Tetőszigetelés és palatető-felújítás a legújabb technológiákkal, például:

Purhab-szigetelés, azaz a szórt poliuretán tetőszigetelés

A purhab a jelenleg ismert technológiák és használatos anyagok között a legsokoldalúbb felhasználási módokkal rendelkező megoldás a tetőszigetelésben.
Felhasználásánál már csak a tulajdonságai sokoldalúbbak:

Tökéletes megoldást kínál a hő-és vízszigetelésre. Semmilyen egészségkárosító hatása nincs. Hőhídmentesen ott is alkalmazható, ahova mással nem érünk el. Terhelhető, ezért kültéren UV védelemmel ellátva is alkalmazható. Páraáteresztő, viszont az esővizet kizárja. Mérettartó funkciója nem engedi, hogy összeessen, mint más hőszigetelő anyagok.

A purhab szigetelés az épületen belül és kívül is egyaránt jó választás. Segítségével nagyon gyorsan és könnyen emelhető az ingtlan értéke, ugyanis sok energiát spórol számunkra.

Purhab-szigetelés tetőtérben:

A szórt poliuretán hab felületre való feljuttatása nem egyszerű feladat. Szükségünk van egy speciális berendezésre és szórópisztolyra, plusz komoly szaktudásra és nagy tapasztalatra. Felvitele után pár másodperccel a kiszórt anyag megduzzad és megszilárdul. A szórt poliuretán hab többféle formában-, illetve sűrűségben létezik. A lágy (nyitott cellás), félmerev, és a kemény vagy merev habok, amelyek teljesen lépésállók, illetve terhelhetők.

A zárt cellás szórt purhab, amellett hogy kiváló hőszigetelő, tökéletes vízzáró jelleggel is rendelkezik. Sőt lépésálló is, így egy olyan anyagot eredményez, amely az építőiparban egyedivé, páratlanná és elsőszámú szigetelőanyaggá teszi. Jelenleg csak ez az anyag rendelkezik ilyen mértékű hatékonysággal. Teljes légzárat alkot, ezért teljesen egybefüggővé válik, homogén hő- és vízszigetelést biztosít, így többé nem kell az egekbe szökkenő költségek miatt aggódnia.

A szórt purhab-szigetelés tulajdonságai összefoglalva:

A szórt poliuretán hab ilyesfajta hatékonysága túlmutat az eddig ismert és alkalmazott összes hőszigetelési eljáráson.

Kérjen árajánlatot ide kattintva!

Mórahalom - Tetőszigetelés és palatető-felújítás bontás nélkül. Keressen egész Csongrád megye határain belülről! Magas- és lapostető szigetelés. Családi és sorházak tetőfelújítása Árajánlat alapján

Röviden bemutatkozik az Adorján Renova:

Magyarország egyik legnagyobb bontásmentes kivitelezői vagyunk, akik gyártói kapcsolattal rendelkeznek, és szövetségi felügyelet alatt dolgoznak. A bontásmentes tetőszigetelés szakértői vagyunk, törekszünk arra, hogy kevés szemét keletkezzen a munkálatok során, gyorsan, precízen dolgozzunk és olcsón tegyük lehetővé a kivitelezést Megrendelőink számára.

Országos lefedettséggel rendelkezünk, rugalmasak vagyunk, így kisebb-nagyobb munkákat is egyaránt elvállalunk, majd azokat pontosan és gazdaságosan elvégezzük.

Kiforrott technológiáink, gyártói kapcsolatink és egyedi logisztikai tervező rendszerünk lehetővé teszik, hogy olcsón dolgozzunk.

Külön műszaki személyzetünk biztosítja, hogy csúszás nélkül, határidőre készüljenek el a megrendelések és a kollégák ne csússzanak a kivitelezésekkel. Továbbá, egyedi tanácsadással is segíti Megrendelőinket, hogy minél könnyebben feltárjuk a rejtett hibákat.

Munkánkra garanciát vállalunk. Sajnos sok rosszul kivitelezett munkával szembesülünk felkeresésünk során, ahol az előző vállalkozó nem tartotta be az ígéreteit, drágán dolgozott, eltűnt és még csúszást is okozott a megrendelőinek.

Csapatunkra is büszkék vagyunk: szakembereink lelkesek és ügyesen dolgoznak, pénzügyi és irodai személyzetünk pedig kitüntetett figyelmet fordít arra, hogy Megrendelőink értékei biztonságban legyenek az együttműködés során. Bizton állíthatjuk, hogy bennünket nem ér utól a munkaerő válság.

Kérjen árajánlatot ide kattintva!

Beszéljenek a számok:
Mit várhat szolgáltatásunktól?
Megrendelőink 98%-a egyetért abban, hogy miután az Adorján Renovával végeztették tetőjük szigetelését vagy felújítását, megszűntek az alábbi, nem megfelelő tetőállapotból adódó problémáik:
Milyen anyagú tetőfedéseket tudunk bontás nélkül javítani?
Milyen formájú tetőket tudunk felújítani?
Milyen épületek tetőjét újítjuk bontás nélkül?

Mórahalom - Iso Paint tetőszigetelés - a technológia:

A tető ipari tisztítása után 2 rétegben kerül fel a tetőre a dán tetőbevonat. A száradást követően egy flexibilis, gumiréteg réteg keletkezik a tető teljes felületén. A moha, gomba vagy alga innenstől kezdve nem jelent problémát. Teljesen megbízunk Aa dán Isopaint Nordic A/S cég termékeiben, mert 40 éve a tetők felújítására és védelmére koncentrálnak.
Milyen típusú tetők esetében alkalmazható az Iso Paint tetőszigetelés?
Síkpalán, hullámpalán, normál és műemlék jellegű palán, lemeztetőn – legyen az cserepes vagy trapézlemez, illetve bármilyen típusú cserépen.
Iso Paint Isonit palatető-javítás és tetőszigetelés előnyei:
Eltömített repedéseket a pala felületén. Alga, moha, gomba nélküli felület a kezelés után. Tartósan szép kinézet, UV álló a tetőszigetelés. 197%-ban rugalmasság. Nagy színválaszték. Kiváló tapadás a palára, cserépre az, ISO RUBBER pedig kifejezetten a lemeztetők felújítására lett fejlesztve. Egyszerű bedolgozhatóság, gyors száradás – egy családi háztető felújítás mindössze egyetlen nap alatt elkészül. Kis költségű, gyors és tiszta tetőszigetelés és palatető-felújítási módszer.
Mórahalom - Tetőtér hőszigetelés és palatető-felújítása Iso Paint Climate Cooler tetőfestékkel:
A Climate Cooler palatető-felújító és tetőszigetelő nanotechnológiás tetőszigetelés nemcsak a beázást, hanem a forróságot is megszüntetni a tetőn. Hűvös tetőszigetelőnek is hívják, mert képes a napsugarak 70%-át visszaverni. Így hozzájárul egy kellemes, lakható élettér kialakításához a tető alatt. A tetőtér hűtési költségei jelentősen pénztrca kímélőek lesznek. Rendelkezik az Isonit festékek kiváló tulajdonságaival.
Cseréptető felújítás ISO PAINT tetőszigetelő bevonatokkal

Problémák: Forró tetőtér, kifakult, mohás cserép, vízszivárgás a repedezett cserepek miatt.

Megoldás: Szigetelje tetőjét nanotechnológiás Iso Paint tetőbevonattal! Duplán jól jár, mert a professzionális dán IsoPaint Nordic tetőbevonatok segítségével nem csak egy új, szebb tetővel lesz gazdagabb, de meg is védi cseréptetőjét a következő 15-20 évre! Ne várja meg, amíg teljes tetőcserére kerül a sor! Elég ha az IsoPaint Nordic A/S tetőbevonatai közül kiválasztja az Önnek legmegfelelőbbet. Ráadásul, ezen technológia alkalmazásával a felújításkor nincs bontás és piszok.

Kérjen árajánlatot ide kattintva!

Milyen típusú cseréptetőknél alkalmazható?
Beton cserép, kerámia cserép, agyag cserép
Tetőszigetelés előnyei, ha Iso Paint Isonit tetőbevonatot alkalmaz:

Mórahalom - Cseréptető-felújítás Iso Paint Climate Cooler tetőbevonattal

A Climate Cooler, másnéven “hűvös tetőbevonat”, mert nonotechnológiája a napsugarak csupán 30%-át engedi át. Ez lehetővé teszi egy kellemes, lakható élettér kialakítását a tető alatt. Nem mellesleg, a tetőtér hűtési költsége jelentősen lecsökken. Rendelkezik az Isonit festékek kiváló tulajdonságaival.

Palatető-felújítás Villas mediterrán zsindellyel.

Problémák: Nagyobb beázások, nagyon csúnya tető, szökő meleg télen.

Mórahalom - Palatető-felújítás és lapostető-szigetelés sbs modifikált bitumenes lemezzel

Videó lejátszása

Nemcsak mediterrán tetője lehet akár 1-2 nap alatt, hanem az osztrák tekercses zsindellyel hamar milliókat emelhet palatetője értékén. Akár rosszabb minőségű palatetők javítása is lehetséges ezzel az eljárással. Hogy is működik?
Első lépés a síkpala ipari tisztítása, majd mélyalapozó anyaggal vonjuk be a palatetőt. Ezt követően új bádoglemezeket helyezünk fel és a bitumenes zsindelyt teljes felületen lángolvasztással rögzítjük. 30-50 négyzetméterenként történik a tetőszellőző beépítése. A technológia menete könnyű, gyors, bontás nélküli, amelynek eredménye 12 év írásos garancia. 

Milyen típusú tetőszigeteléseken alkalmazható a mediterrán bitumenes zsindely?

Síkpalán és műemlék palán bontás nélkül. Hullámpalán, cserépen, lemeztetőn – csak bontással és OSB lap aládolgozással.

Palatető-felújítás előnyei, ha Villas mediterrán zsindelyt alkalmazunk:

A meglévő tetőfedést érintetlenül hagyjuk, ezért munka közben nem keletkezik rengeteg szemét és beázás, ráadásul gyors és gazdaságos kivitelezést biztosít. A Villas zsindelyre 10 év garancia van, a kivitelezésre szintén 10 év, de a várható élettartam 40 év. A végeredmény egy esztétikus, térhatású mediterrán vagy klasszikus hódfarkú mintás tető. Kis fajsúlyú (4,5 kg/m2), így a régi tetőt nem éri nagy terhelés, nincs szükség extra megerősítésre. A tartósság érdekében a festett mintázat kerámiaőrleményes színezésre lett cserélve.
A felületi érdessége miatt nem igényli a hófogók beépítését. ÉMI által ellenőrzött termék és technológia, az EN ISO 9001 minőségtanúsítvány követelményeinek megfelel.

Kérjen árajánlatot ide kattintva!

Mórahalmi

Kistérség

6782

Irányítószám

Csongrád-Csanád

Megye

5643

Népesség

Város

Típus

Tetőszigetelés blog
2024 (3) +
2023 (4) +
2022 (3) +
2021 (1) +
2020 (2) +
2019 (3) +
2018 (4) +
2017 (10) +
2015 (3) +
2014 (3) +
Close
Go top