Otthonfelújítás Állami Támogatásból az Adorján Renovával!  További részletek »

Mezőtúr - Tetőszigetelés és palatető-felújítás, mindez bontásmentesen. Tetőszigetelés és lapostető-szigetelés Árajánlat alapján Magyarország egész területén

Legyen az Ön számára is gyerekjáték a palatető-felújítás és a tetőszigetelés az egyszerűen kezelhető, bontás nélküli technológiákkal! Legfőbb célunk, hogy Önt megkíméljük a beázástól és a drága fűtésszámláktól való félelemtől. Munkánkat csúszás nélkül végezzük, ahogyan azt a munkálatok elkezdése előtt megbeszéltük.
Videó lejátszása
Debreceni telephelyről országosan:
A tetőszigeteléseket és a tetőfelújításokat debreceni telephelyünkről indulva, előre szervezetten teljesítjük egész Magyarország területén. Sajnos egészen kis javító munkákat nem minden esetben tudunk elvállalni gazdaságosan. Ezért kérjük szíves megértésüket.

Kérje ajánlatunkat!​

Szakértő kollégánk 1 napon belül visszahívja!

Mezőtúr - Iso Paint tetőbevonatok és purhab-szigetelés, nanotechnológiás szigetelések a palatető bontás nélküli felújításához. Tetőfelújítás egész Jász-Nagykun-Szolnok megyében

Tetőnk állapota nap mint nap szélsőséges éghajlati viszonyok áldozatául esik. A helyzeten ront, ha nincs megfelelően kezelve a felülete. Ezáltal kiemelt jelentőséggel bír a tető-és lapostető-szigetelés. Az Adorján Renova megoldást kínál helyzetére, a palatető-felújítást bontás nélkül is vállalja, ezzel is könnyebbé téve a munkálatok kivitelezését. Bontásmentes kivitelezőkkénk, tetőfelújításunk legnagyobb előnye, hogy a munka gyorsan, olcsón és szemét termelése nélkül elkészül.
Mezőtúr – Megkeresésünk után, de még a munkálatok elkezdése előtt teljes helyzetfelmérést, illetve helyzetelemzést biztosítunk az ügyfeleknek. Munkánkat minden esetben Árajánlat alapján végezzük, hogy időközben ne kerüljenek elő váratlan tételek. Megrendelőinket továbbá egyedi tanácsadással is segítjük, melyek során felszínre kerülnek a rejtett hibák, pontatlanságok. Bátran állíthatjuk, hogy a palatető-felújítás szolgáltatásunk a piacon megtalálható ajánlatok közül is a legszerencsésebb választás.

Hogy miért? Tudjon meg többet a palatető-felújítás technológiájáról, tekintse meg honlapomat és kérjen árajánlatot tetőfelújításra.

Ügyes, lelkes és szakképzett kollégáinkkal öröm együtt dolgozni, így bátran vállalunk országos szinten kisebb-nagyobb munkálatokat. Cégünket biztosan nem éri utól a munkaerő válság, hiszen jó szakembereink lekesen és szorgalmasan dolgoznak a megbízásokon, miközben folyamatosan biztosítjuk Megrendelőink értékeinek biztonságban tartását. Műszaki személyzetünk és logisztikánk lehetővé teszi, hogy munkánkat minden esetben csúszás nélkül végezzük, és persze gazdaságosan. Ehhez még hozzájárul az is, hogy rendelkezünk a megfelelő technológiai háttérrel, gyártói kapcsolatokkal és logisztikai tervező rendszerrel.

Nyugati szomszédaink 10 éve, mi viszont csak 2010 óta, de annál nagyobb sikerrel alkalmazzuk a cseréptetők felújítása során az Iso Paint tetőfestéket. Tudjuk jól, hogy egy komplett tetőscsere igen költséges, ezért örömmel ajánlom az Ön figyelmébe a tetőfelújítás ezen módját, ha a palatető vagy a lapostető felújításra szorul.

Még egy jó hírünk van: a palatető felújítása bontás nélkül is lehetséges akár 35-40 év szavatossággal. Mindezek után, ha Önnek is szüksége van egy tüzetes és átfogó ellenőrzésre, esetleg palatető-felújításra, akkor hívjon bizalommal. Ha szeretne többet is megtudni a palatető felújítás szolgáltatásunkról, akkor nézzen szét honlapomon és informálódjon Iso Paint tetőfestékről és egyéb bontás nélküli tetőszigetelés technológiáról.

Önnek is voltak kellemetlen élményei a tetőfelújítás kivitelezésével, és volt elégedetlen a végeredménnyel? Ezeknek egy csapásra véget vethet, ha az Adorján Renovához fordul. Megkíméljük a felesleges anyagi károktól és beázástól való félelemtől; munkánk elvégzése után nem kell többé aggódnia a magas hűtés-és fűtésszámla miatt; minden munkafolyamatunkra garanciát vállalunk, melyeket csúszás nélkül végezzük, miközben Önt folyamatosan tájékoztatjuk.

Pénzügyi és irodai személyzetünk töretlenül gondoskodik Megrendelőink elégedettségének és értékeinek biztonságáról.

Megbízásaink során sajnos elég sok rosszul kivitelezett munkával találkozunk, amelyek az előző vállalkozó kontár munkájából adódnak. Legtöbbször a garancia hiánya, drága kivitelezés, a kivitelező hirtelen eltűnése, a magas költségek és s csúszás okoznak fejfájást Megrendelőinknek.

Kérjen Árajánlatot tetőszigetelésre és palatető-felújításra.
Üdvözlettel: Adorján Zoltán ügyvezető: +3670 319 76 90

Mezőtúr - Tetőszigetelés és palatető-felújítás bontás nélkül. Keressen egész Jász-Nagykun-Szolnok megye határain belülről! Magas- és lapostető szigetelés. Családi és sorházak tetőfelújítása, purhab szigetelés Árajánlat alapján

Összegezve, mit érdemes tudnia az Adorján Renováról?
Beszéljenek a számok:
Az alábbi anyagú tetőfedéseket tudjuk bontás nélkül javítani:
Milyen formájú tetőket tudunk felújítani?
Mezőtúr - Milyen épületek tetőjét újítjuk bontás nélkül?
Eláruljuk, hogy milyen technológákat használunk a tetőszigeteléshez és a palatető-felújításhoz:

Mik is a szórt purhab-szigetelés előnyei röviden?

Videó lejátszása
Mezőtúr - Purhab-szigetelés tetőtérben

Ha rendelkezünk a megfelelő berendezéssel és szórópisztollyal, könnyedén fel tudjuk juttatni a szórt poliuretán habot a felületre, ám ez komoly szaktudást és nagy tapasztalatot igényel. A kiszórt anyag pár másodperc elteltével megduzzad és megszilárdul.
A szórt poliuretán hab többféle formában-, illetve sűrűségben létezik, példának okáért ilyen a lágy (nyitott cellás), félmerev, és a kemény vagy merev habok, amelyek teljesen lépésállók, illetve terhelhetők.

A zárt cellás szórt purhab nem csak kiváló hőszigetelő, hanem tökéletes vízzáró jelleggel is rendelkezik. Mindezek mellett lépésálló tulajdonsága teszi az építőiparban egyedivé, páratlanná és elsőszámú szigetelőanyaggá. Jelenleg ez csak és kizárólag a szórt poliuretán habról mondható el. Ezen eredmény elérése érdekében mással nem helyettesíthető, mivel csak több anyag együttes összeépítésével lehet elérni ugyanezt a hatékonyságot. Teljes légzárat alkotva biztosít teljesen egybefüggő, homogén hő- és vízszigetelést, így használatával búcsút inthetünk a hiányos, elégtelen szigetelések okozta magas költségeknek.
A szórt purhab-szigetelés tulajdonságai:
A kiváló mérettartó és kiemelkedő hőszigetelési tulajdonságú purhab 3 cm-ben történő felvitele megfelel 8 cm prémium hőszigetelő anyagnak. Varratmentes, összefüggő, hézag- és hőhíd mentes egységet alkot, nagyszerűen tapad a fogadó felületre. Széleskörű felhasználása lehetséges, például kül- és beltéren, függőleges, vízszintes és ferde felületen egyaránt. Lépésálló, terhelhető mivolta hatékony kivitelezést tesz lehetővé, ezáltal nem okoz fennakadást a szigetelés elkészítése.
További lényeges előnyei:

Tetőszigetelés pontosan és gazdaságosan!

Gyors és gazdaságos – A Villas Color lemezzel 2-3 nap alatt elkészíthető lakóházának, nyaralójának palatető-felújításának, illetve szigetelésének bontás nélküli munkája. Így a munkálatokat – hétvégére időzített kivitelezés esetén – akár személyesen is figyelemmel kísérheti. A felújítás nem jár zajjal, nem zavarja sem az Ön, sem környezete pihenését. A Villas Color lemez alkalmazása mellett az eredeti fedés megtartható, amennyiben szilárdsága és rögzítése megfelelő. Ezzel a technológiával hangsúlyozzuk, hogy olcsón, hulladék nélkül valósítható meg, a palatetők szigetelése, felújítása, javítása, ráadásul bontás nélkül.

Sokoldalú és dekoratív – A síkpalával vagy korcolt fémlemez-fedéssel kezelt magas palatetők szigetelése és felújítása a Villas által javasolt, többfajta színben és mintázatban kapható Villas Color hegeszthető bitumenes lemez alkalmazásával igen egyszerű, mivel a felület letisztítása után a palatető-szigetelés a palán azonnal elhelyezhető. A Villas Color lemez alkalmas új, magastetős épületek OSB lappal kialakított tetőfelületeinek fedésére is.

Kipróbált és időtálló – A Villas Color lemezfedéssel, szigeteléssel felújított palatetők, lapostetők, egyéb tetők élettartama jelentősen meghosszabbítható. Az alkalmazástechnikai előírásoknak megfelelően alkalmazott Villas Color lemezre a Villas Icopal gyártó 10 év garanciát vállal. A tetőfelújító lemez megbízhatóságát és népszerűségét számtalan felújított tető bizonyítja országszerte.

Mezőtúri

Kistérség

5400

Irányítószám

Jász-Nagykun-Szolnok

Megye

19284

Népesség

Város

Típus

Tetőszigetelés blog
2022 (2) +
2021 (1) +
2020 (2) +
2019 (3) +
2018 (4) +
2017 (10) +
2015 (3) +
2014 (3) +

Kérje ajánlatunkat!

Szakértő kollégánk 1 napon belül visszahívja!
Tételes árajánlat tetőszigetelésről 48 órán belül, Önnek

Adorján Zoltán

Ügyvezető

Tetőszigetelés és palatető felújítás az ország egész területén:
 • Bács-Kiskun
 • Baranya
 • Békés
 • Borsod-Abaúj-Zemplén
 • Budapest
 • Csongrád
 • Fejér
 • Győr-Moson-Sopron
 • Hajdú-Bihar
 • Heves
 • Jász-Nagykun-Szolnok
 • Komárom-Esztergom
 • Nógrád
 • Pest
palatető felújítás Abony,tetőszigetelés Albertirsa, tetőfelújítás Aszód, palatető felújítás Biatorbágy, tetőfelújítás Budakalász, palatető szigetelés Budakeszi,tetőszigetelés Budaörs, palatető szigetelés Bugyi, palatető szigetelés Cegléd, tetőfelújítás Csömör,tetőszigetelés Dabas,tetőszigetelés Diósd, tetőfelújítás Dömsöd, tetőfelújítás Dunaharaszti, palatető felújítás Dunakeszi, tetőfelújítás Dunavarsány,tetőszigetelés Érd,tetőszigetelés Erdőkertes,tetőszigetelés Fót,tetőszigetelés Göd, palatető szigetelés Gödöllő, tetőfelújítás Gyál, palatető felújítás Gyömrő, palatető szigetelés Halásztelek,tetőszigetelés Isaszeg, lapostető szigetelés Kartal, palatető felújítás Kerepes, palatető szigetelés Kiskunlacháza, palatető felújítás Kistarcsa,tetőszigetelés Maglód,tetőszigetelés Monor, palatető felújítás Nagykáta, tetőfelújítás Nagykőrös, lapostető szigetelés Ócsa,tetőszigetelés Őrbottyán, palatető felújítás Páty,tetőszigetelés Pécel, lapostető szigetelés Pilis, lapostető szigetelés Piliscsaba, lapostető szigetelés Pilisvörösvár, lapostető szigetelés Pomáz,tetőszigetelés Ráckeve, tetőfelújítás Solymár,tetőszigetelés Sülysáp, palatető szigetelés Százhalombatta,tetőszigetelés Szentendre, lapostető szigetelés Szigethalom, tetőfelújítás Szigetszentmiklós, palatető szigetelés Taksony,tetőszigetelés Tápiószecső, palatető felújítás Tápiószele, palatető felújítás Tápiószentmárton, palatető felújítás Tárnok, tetőfelújítás Tököl, palatető felújítás Törökbálint, tetőfelújítás Tura,tetőszigetelés Üllő, lapostető szigetelés Vác, lapostető szigetelés Vecsés, palatető szigetelés Veresegyház,
 • Somogy
 • Szabolcs-Szatmár-Bereg
 • Tolna
 • Vas
 • Veszprém
 • Zala
Close
Go top