Az ünnepi hangulattól átszellemülten az elmúlt év sikereire gondolunk. Célok, álmok, kihívások és rengeteg kemény munka áll mögöttünk. Büszkén tekintünk vissza az elért eredményekre és lelkesen várjuk a megérdemelt pihenést. Azonban mielőtt tűzijáték borítaná az eget és minden pezsgőben úszna, itt az év végi számvetés ideje.

Az év büszkesége!

2023-ban az egyik legsikeresebb szolgáltatásunk a GERARD tetőfedés volt, ami a kiváló anyagnak és csapatunk szakértelmének hála számos ügyfelünket tette elégedetté. Most eláruljuk, miért olyan népszerű ez az anyag, és megmutatjuk, hogyan okozott boldogságot a megrendelőinknek!

Előnyök

A GERARD egy kőszórt cserepes lemez, ami túléli a világ legrosszabb időjárását is!

Nem véletlen imádják ezt az anyagot az építőiparban. Számtalan olyan előnnyel rendelkezik amely garantálja a biztonságot, strapabírást és hosszú élettartamot, amik egy tetőnél, lássuk be elég hasznos tulajdonságok. Mutatjuk is, mik ezek:

 • Ellenáll az időjárás viszontagságainak, legyenek azok bármilyen extrémek is. Még a viharos szél, jégeső vagy erős UV-sugárzás sem okozhat gondot!
 • Könnyű, mégis olyan stabil, hogy akár még egy földrengést is kibír. Miközben régi épületeknél is használható.
 • Zajcsillapítás szempontjából a GERARD tetők sokkal jobban teljesítenek a többi acél tetőfedő termékhez képest.
 • Ideális bontással vagy bontás mentesen is.
 • Az illeszkedési pontok precízebbek, mint a hagyományos cserepes lemezek esetében.
 • A gyári csavarható belövő szögek láthatatlanná válnak elkészítés után.
 • Tűzálló. Ráadásul egy nehéz tető alatt az égő ház összedőlhet, azonban a GERARD könnyű, acél tetője alatt ez sokkal kevesebb eséllyel történhet meg.
 • A hurrikánok egyre gyakoribbak manapság, de a GERARD tetők alatt nem kell tőlük tartanod. Mivel ez a tető szél és viharálló is!
 • Potenciális életmentő megoldást is beépítünk minden egyes GERARD profilba a kőzúzalékos bevonaton keresztül.
 • Hihetetlenül tartós! Olyannyira, hogy 50 év szavatossági időt kínálunk rá!
 • A széles stílusválasztéknak köszönhetően minden házhoz passzol és divatos megjelenést kölcsönöz otthonodnak.
 • Mivel nem igényel különösebb törődést és igen tartós, hosszú távon megtérülő befektetés.

Mit kínál a GERARD tetőfedés?

7 féle mintázat és 16 féle szín közül választhatsz. Felajánlunk egy pala programot, amelynek keretein belül, akciós áron lebontjuk a meglévő fedést. Ráadásul folyamatos készlet akciókkal várunk!

Referenciák

Habár naphosszat tudnánk még ennek a tetőnek az előnyeit fejtegetni, beszéljenek inkább helyettünk a képek, amelyeken ügyfeleink házai mind GERARD tetőfedéssel készültek!

Összegzés

A GERARD tető az építőipar egyik legkiválóbb anyaga, amely garantálja otthonod és családod védelmét! A szakértő munka mellett ez a nagyszerű alapanyag is nagyban hozzájárult ügyfeleink elégedettségéhez és az év során elért sikereinkhez!

Az új évhez közeledve fel kell tegyük magunknak a kérdést. Hol tartunk most?
Az ügyfeleinktől kapott értékelések több, mint 93%-a kiváló. Évente átlagosan 120 projektet valósítunk meg, országosan 19 megyében. Nagyszerű csapattal büszkélkedhetünk és továbbra is töretlen lelkesedéssel haladunk előre! Így az új évben is várjuk a megrendelőket, hogy otthonukat minőségi tetőkkel koronázhassuk meg!