Széchenyi

A palatető felújítás és a tetőszigetelés sohasem volt ilyen egyszerű. A legújabb technológiákkal, bontás nélkül segítünk a beázó tetőkön! Azért dolgozunk, hogy Ön ne féljen a beázástól és a drága fűtésszámlától. Fontosnak tartjuk, hogy csúszás nélkül készüljön el a munka, úgy ahogy az elején megbeszéltük.

Videó lejátszása

Debreceni telephelyünkről indulva, előre szervezetten teljesítjük a megrendeléseket egész Magyarország területén. Sajnos egészen kis javító munkákat nem minden esetben tudunk elvállalni gazdaságosan. Ezért kérjük szíves megértésüket.

  • Adorján Renova
    4031 Debrecen, Határ út 3.
  • GPS: 47,520543 – 21,5768289
    Útvonatervezéshez kattintson ide!

Bátaszék - Iso Paint tetőbevonatok és Villas zsindely a palatető bontás nélküli felújításához. Tetőfelújítás egész Tolna megyében

A változó éghajlat érkeztével megnövekedett az esélye a tartósabb esőzéseknek és a viharoknak is, amelyek komoly károkat okozhatnak, ha a tetőnk nincs a megfelelő állapotban. Soha nem volt ilyen fontos a tetőszigetelés és a lapostető-szigetelés. Nem kell tovább keresgélnie, az Adorján Renovánál tetője a legjobb kezekben lesz! Magyarország egyik legnagyobb bontásmentes kivitelezői vagyunk, országosan dolgozunk, rugalmasan, kisebb és nagyobb munkákat is el tudunk vállalni, mindezt gazdaságosan, így Ön is könnyebben szabadul a nemkívánatos helyzetéből.
A tetőszigetelés keretén belül teljes helyzetfelmérést, illetve helyzetelemzést biztosítunk az ügyfeleknek, műszaki személyzetünk pedig egyedi tanácsadás során feltárja a rejtett hibákat. Munkánkat minden esetben Árajánlat alapján végezzük, és Önt mindenről tájékoztatjuk. A palatető-felújítás szolgáltatásunk a piacon megtalálható ajánlatok közül is a legszerencsésebb választás. Miért is? Kiforrott technológiáink, stabil gyártói kapcsolatink és egyedi logisztikai tervező rendszerünk lehetővé teszik, hogy olcsón dolgozzunk, szakembereink lelkesedése és szakértelme pedig megakadályozza, hogy utólérjen bennünket a munkaerőválság.

Külön logisztikát tartunk fenn annak érdekében, hogy pontosan teljesítsük a megrendeléseket és kollégáink ne csússzanak a kivitelezéssel.

Ha szeretne több részletet is megtudni a palatető-felújítás technológiárólról, akkor tekintse meg honlapomat és kérjen árajánlatot tetőfelújításra.

Nyugati szomszédainknál 10 évenként karbantartásként alkalmazzák a cseréptetőkön az Iso Paint tetőfestéket. Magyarországon alig 6 éve jelent meg a márka. 2010 óta mi is sikerrel alkalmazzuk a tetőfelújítás ezen módját. Tudjuk jól, hogy egy komplett tetőscsere igen költséges, ezért örömmel ajánlom az Ön figyelmébe a tetőfelújítás ezen módját, ha a palatető vagy a lapostető felújításra szorul.

A palatető felújítása bontás nélkül is lehetséges akár 35-40 szavatossággal. Ha Önnek is szüksége van egy tüzetes és átfogó ellenőrzésre, esetleg palatető felújításra, akkor hívjon bizalommal. Ha szeretne többet is megtudni a palatető felújítás szolgáltatásunkról, akkor nézzen szét honlapomon és informálódjon Iso Paint tetőfestékről és egyéb bontás nélküli tetőszigetelés technológiáról.

Idegeskedés, anyagi károk, beázástól való félelem, drága fűtésszámla, csúszással elvégzett kontár munka, bizonytalanság… Csak pár tényező, amelyre nap mint nap panaszkodhatunk. Megrendelőink is ezekkel a problémákkal küzdöttek, majd az Adorján Renovával való együttműködés eredményeként 98%-uk egyetértett abban, hogy ezek a nemkívánatos tényezők végleg megszűntek!

Ha ránk bízza a tetőfelújítást, garantáljuk, hogy munkánkat csúszás nélkül, határidőn belül, precízen és gazdaságosan végezzük, hogy Ön elégedett lehessen a végeredménnyel. Mindezekre, és az értékeik biztonságban tartására külön műszaki-, pénzügyi-és irodai személyzetünk vállal teljeskörű figyelmet.

Mielőtt szorult helyzetbe kerülne, hívjon engem segítségül egész Tolna megyéből!

Kérjen ajánlatot Most ide kattintva!

Bátaszék - Tetőszigetelés és palatető-felújítás bontás nélkül. Keressen egész Tolna megye határain belülről! Magas- és lapostető szigetelés. Családi és sorházak tetőfelújítása Árajánlat alapján

Amit az Adorján Renováról tudni érdemes:
Beszéljenek a számok is:
Milyen anyagú tetőfedéseket tudunk bontás nélkül javítani?
Milyen formájú tetőket tudunk felújítani?
Milyen épületek tetőjét újítjuk bontás nélkül?

Tetőszigetelés kivitelezése Iso Paint nanotechnológiás tetőfestéssel. Mindezt bontás és piszok nélkül, gyorsan!

Videó lejátszása
Milyen problémák esetén válassza a nano tetőfestést?
Ha kisebb vízszivárgást, meleget, és csúnya tetőt tapasztal. Amit az Adorján Renova ajánl: Palatető-felújítás a beázás és a hő ellen nanotechnológiás tetőbevonattal! Ez a módszer egy igazi forradalmi megoldásnak számít a palatető felújításban. Ez már nem a jó öreg palafestés, mert amellett, hogy szép színt is ad a tetőnek, még egy rugalmas, gumis bevonatot képez annak felületén. Ezt nevezzük mi igazi palatető-javításnak.

Azon tetőtulajdonosok által kedvelt megoldás ez, akik a legolcsóbban szeretnék felújjíttatni tetőjüket. Fontos viszont megjegyezni, hogy kardinális „tető-problémák” esetén ezt az eljárást már csak palajavítással együtt érdemes alkalmazni. Ha ezt a technológiát alkalmazza, tetője akár 15-20 évig védve lesz! Hullám, vagy síkpala tetőknél egyaránt alkalmazható.

Kérjen ajánlatot Most ide kattintva!

Bátaszék - Iso Paint tetőszigetelés és palatető-szigetelés - a technológia menetéről pár gondolat:

A legelső lépés minden alkalommal az ipari tisztítás a tetőn. Ez után 2 rétegben kerül fel a tetőre a dán tetőbevonat. Ennek eredményeként, száradás után egy flexibilis, gumiréteg réteg keletkezik a tető teljes felületén. Többé nem tapad meg a moha, gomba, vagy az alga. Teljes bizalommal ajánljuk a dán Isopaint Nordic A/S cég termékét, hiszen 40 éve a tetők felújítására és védelmére koncentrál.
Milyen típusú tetőfedés kompatibilis az Iso Paint tetőszigeteléssel?
Síkpala, hullámpala, normál és műemlék jellegű pala, lemeztető – legyen az cserepes vagy trapézlemez, illetve bármilyen típusú cserép.
Iso Paint Isonit tetőszigetelés előnyei:
Nincs többé repedés a pala felületén, sőt nincs alga, moha, gomba sem a kezelés után, mert megszünteti a létükhöz szükséges életteret. Tartósan szép színű, UV álló tetőszigetelés az eredmény. 197%-ban rugalmas a palatetőn vagy bármely tetőn. Széles színpalettáján mindenki megtalálhatja a saját elképezésének legmegfelelőbbet. Legjobban az bizonyítja az ISO RUBBER kiváló tapadását, egyszerű bedolgozhatóságát és gyors száradását, hogy egy családi háztető felújítás mindössze egyetlen nap alatt elkészül. Összességében kis költséggel járó, gyors és tiszta tetőszigetelés és palatető-felújítási módszer.

Tetőtér hőszigetelés és palatető-felújítás Iso Paint Climate Cooler tetőbevonattal:

Ha nem csak a beázást, hanem a forróságot is szeretné megszüntetni a tetőn, akkor Önnek találták ki a Climate Cooler palatető felújító és tetőszigetelő nanotechnológiás tetőszigetelést. A Climate Cooler a hűvös tetőszigetelő címet viseli, mert képes a napsugarak 70%-át visszaverni. Így kellemes, lakható élettérvarázsolható a tető alatt. A tetőtér hűtési költségei jelentősen csökkenthetőek ezzel a szigeteő technológiával, amely rendelkezik az Isonit festékek kiváló tulajdonságaival.

Cseréptető-felújítás ISO PAINT tetőszigetelő bevonatokkal

Milyen problémákra nyújt segítséget a Climate Cooler nano tetőfesték?

Forró tetőtér, kifakult, mohás cserép, vízszivárgás és repedezett cserepek. Ugye Ön is tapasztalta már ezeket?

Ne keresse tovább a megoldást! Próbálja ki a nanotechnológiás Iso Paint tetőbevonatokat!

A professzionális dán IsoPaint Nordic tetőbevonatok segítségével tetője egy szebb, új külsőt nyer, emellett meg is védi cseréptetőjét a következő 15-20 évre! Kerülje el a tető teljes cseréjét és az azzal járó nemkívánatos költségeket, válassza ki az IsoPaint Nordic A/S tetőbevonatai közül az Önnek legmegfelelőbbet, amelynek használatával a felújításkor nincs bontás és piszok!

Kérjen ajánlatot Most ide kattintva!

Milyen típusú cseréptetőknél alkalmazható?
Melyek az Iso Paint tetőszigetelés előnyei, ha nano tetőfestéket alkalmaz:

Bátaszék - Hideg tetőszigetelés Iso Paint Climate Cooler tetőbevonattal

A Climate Cooler a “hűvös tetőbevonat”, rászolgált az elnevezésére, mert képes a napsugarak 70%-át visszaverni. Ezen technológia alkalmazásával egy kellemes, lakható élettér alakítható ki a tető alatt. Emellett jelentősen lecsökkent hűtési költségekre lesz figyelmes. Rendelkezik az Isonit festékek kiváló tulajdonságaival.

Palatető felújítás Villas mediterrán zsindellyel

Problémák: Nagyobb beázások, nagyon csúnya tető, szökő meleg télen

Bátaszék - Palatető-felújítás és lapostető-szigetelés sbs modifikált bitumenes lemzzel

Mit szólna, ha azt mondanánk, hogy mediterrán tetője lehet akár 1-2 nap alatt? És ha azt, hogy osztrák tekercses zsindellyel hamar milliókat emelhet palatetője értékén? Akár rosszabb minőségű palatetők javítása is lehetséges ezzel az eljárással.

Eláruljuk a technológiai lépéseket: A síkpala ipari tisztítása után mélyalapozó anyaggal vonjuk be a palatetőt. Új bádoglemezeket helyezünk fel és a bitumenes zsindelyt teljes felületen lángolvasztással rögzítjük. 30-50 négyzetméterenként tetőszellőzőket építünk be. Könnyű, gyors munkálatokkal, bontás nélküli kivitelezéssel, 12 év írásos garanciát biztosítunk. Akár hullámpalát helyettesítve is fel lehet helyezni!

Milyen típusú tetőszigeteléseken alkalmazható a mediterrán bitumenes zsindely?

Síkpalán és műemlék palán bontás nélkül. Hullámpalán, cserépen, lemeztetőn – csak bontással és OSB lap aládolgozással.

Palatető-felújítás további előnyei, ha Villas mediterrán zsindelyt alkalmazunk:

Nem hagyunk magunk után rengeteg szemetet, nem kockáztatjuk a beázást, mivel a meglévő tetőfedést nem bontjuk. Ráadásul munkánk gyors és gazdaságos. Erre a technológiára és Villas zsindelyre 10 év garancia van, a kivitelezésre szintén 10 év, de a tető várható élettartama 40 év. Nem utolsó sorban megjelenése esztétikus, térhatású mediterrán vagy klasszikus hódfarkú mintás. A kis fajsúlyú lemezek (4,5 kg/m2) nem terhelik túl a régi tetőt, nincs szükség megerősítésre. A tartósság érdekében kerámiaőrleménnyel színezik, nem pedig festett mintázatot használnak.

A hófogók beépítésével sem kell többet foglalkoznia, mert a felülete elég érdességgel rendelkezik. ÉMI által ellenőrzött termék és technológia, az EN ISO 9001 minőségtanúsítvány követelményeinek megfelel.

Purhab-szigetelés, azaz a szórt poliuretán tetőszigetelés

Azt beszélik, hogy a purhab szigetelés forradalmi megoldásnak számít a tetőszigetelésben. Mi összeszedtük, hogy miért.
A szórt purhab-szigetelés előnyeiről:

Két legyet üthet egy csapásra: egyszerre hő- és vízszigetelésre is tökéletes megoldás. Egészsére teljesen ártalmatlan. Hőhídmentesen alkalmazhatjuk a legkisebb zugokban is. Terhelhető, ezért kültéren UV védelemmel ellátva alkalmazható. A párát átereszti, viszont az esővizet kizárja. Mérettartó, tehát nem kell félni, hogy összeesik, mint más hőszigetelő anyagok.

A purhab-szigetelés bel-és kültéren is egyaránt előszeretettel alkalmazható. Az ingatlan értékének emeléséhez kiváló befektetés, mert kivételesen sok energiát spórol számunkra. Ezen kívül kiiktatja az esetleges hőhidakat.

Kérjen ajánlatot Most ide kattintva!

Purhab-szigetelés tetőtérben: Hogy is működik?
Videó lejátszása
A szórt poliuretán habot egy speciális berendezés és egy speciális szórópisztoly segítségével juttatjuk fel a felületre, amely komoly szaktudást, nagy tapasztalatot igényel. A kiszórt anyag pár másodperc elteltével megduzzad és megszilárdul. A szórt poliuretán hab többféle formában-, illetve sűrűségben létezik. Például lágy (nyitott cellás), félmerev, és a kemény vagy merev habok, amelyek teljesen lépésállók, illetve terhelhetők.
A zárt cellás szórt purhab kiváló hőszigetelő tulajdonsága mellett tökéletes vízzáró jelleggel is rendelkezik. Mindezek mellett lépésálló is, így egy olyan anyagot eredményez, amely az építőiparban egyedivé és páratlanná teszi. Jelenleg erre csak és kizárólag a szórt poliuretán hab képes, mással nem helyettesíthető, mivel csak több anyag együttes összeépítésével lehet elérni ugyanezt a hatékonyságot. Ezért az építőipar elsőszámú szigetelése a szórt poliuretán hab. Teljes légzárat alkot, ezért teljesen egybefüggő, homogén hő- és vízszigetelést biztosít, így használatával búcsút inthetünk a hiányos, elégtelen szigetelések miatt egekbe szökkenő számláknak.
A szórt purhab-szigetelés tulajdonságai:

Bátaszék - Palatető-felújítás költségek, tetőszigetelés árak

Természetes, hogy tudni szeretné a palatető-felújítás során fizetendő végösszeget. És az is, hogy tudni szeretné, hogy milyen alapanyagokat kap és azokból mennyit. Tekintse meg palatető és tetőszigetelő listaárainkat, és ha elneyertük a tetszését, kérjen felmérést és árajánlatot tetőszigetelésre, vagy keressen máris mobiltelefonon!

Kérjen ajánlatot Most ide kattintva!

Szekszárdi

Kistérség

7140

Irányítószám

Tolna

Megye

6894

Népesség

Város

Típus

Tetőszigetelés blog
2024 (3) +
2023 (4) +
2022 (3) +
2021 (1) +
2020 (2) +
2019 (3) +
2018 (4) +
2017 (10) +
2015 (3) +
2014 (3) +
Close
Go top