Széchenyi

A palatető-felújítás és a tetőszigetelés sohasem volt ilyen egyszerű. A legújabb technológiákkal, bontás nélkül segítünk a beázó tetőkön! Csúszás nélkül, az előzetes egyeztetéseket betartva végezzük munkánkat azért, hogy Megrendelőink ne féljenek a beázástól és a drága fűtésszámlától.

Videó lejátszása

Debreceni telephelyünkről indulva, előre szervezetten teljesítjük a megrendeléseket egész Magyarország területén. Sajnos egészen kis javító munkákat nem minden esetben tudunk elvállalni gazdaságosan. Ezért kérjük szíves megértésüket.

  • Adorján Renova
    4031 Debrecen, Határ út 3.
  • GPS: 47,520543 – 21,5768289
    Útvonatervezéshez kattintson ide!

Balatonalmádi - Iso Paint tetőbevonatok és Villas zsindely a palatető bontás nélküli felújításához. Tetőfelújítás egész Veszprém megyében

A változó éghajlat érkeztével megnövekedett az esélye a tartósabb esőzéseknek és a viharoknak is, amelyek komoly károkat okozhatnak, ha a tetőnk nincs a megfelelő állapotban. Soha nem volt ilyen fontos a tetőszigetelés és a lapostető szigetelés. A palatető felújítást bontás nélkül is vállajuk, így Ön is könnyebben szabadul a szorult helyzetéből.
A tetőszigetelés keretén belül teljes helyzetfelmérést, illetve helyzetelemzést biztosítunk az ügyfeleknek. Munkánkat minden esetben Árajánlat alapján végezzük, hogy Önt nehogy meglepetés érje. A palatető-felújítás szolgáltatásunk a piacon megtalálható ajánlatok közül is a legszerencsésebb választás.

Gondolta volna, hogy a tetőszigetelés már bontás nélkül is lehetséges, akár 35-40 évig tartó beázás mentesség mellett? Az Adorján Renova rendelkezik a megvalósításhoz szükséges eszközökkel. Ha Önnek is szüksége van tető felmérésre, esetleg palatető-felújításra, hívjon bizalommal. Ha szeretne többet is megtudni az általunk végzett palatető-felújításról, vagy érdeklik a legújabb technológiák mikéntje, nézzen szét honlapomon.

Nyugati szomszédainknál 10 évenként karbantartásként alkalmazzák a cseréptetőkön az Iso Paint tetőfestéket. Magyarországon alig 6 éve jelent meg a márka. 2010 óta mi is sikerrel alkalmazzuk a tetőfelújítás ezen módját. Tudjuk jól, hogy egy komplett tetőscsere igen költséges, ezért örömmel ajánlom az Ön figyelmébe a tetőfelújítás ezen módját, ha a palatető vagy a lapostető felújításra szorul.

A palatető felújítása bontás nélkül is lehetséges akár 35-40 szavatossággal. Ha Önnek is szüksége van egy tüzetes és átfogó ellenőrzésre, esetleg palatető felújításra, akkor hívjon bizalommal. Ha szeretne többet is megtudni a palatető felújítás szolgáltatásunkról, akkor nézzen szét honlapomon és informálódjon Iso Paint tetőfestékről és egyéb bontás nélküli tetőszigetelés technológiáról.

Örömmel vettük korábbi Megrendelőink visszajelzéseit, melyek szerint 98%-uknál megszűntek az alábbi nemkívánatos tényezők:
– Beázás okozta anyagi károk, félelmek, idegeskedések
– Drága fűtés-és hűtésszámlák
– Az építőipartban általános jelenségnek számító csúszás
– Kontár munka

Az Adorján Renova megfizethető áron minőségi munkát végez, mindenre garanciát vállalva.

Mielőtt szorult helyzetbe kerülne, hívjon engem segítségül egész Veszprém megyéből!

Kérjen ajánlatot Most ide kattintva!

Balatonalmádi - Tetőszigetelés és palatető-felújítás bontás nélkül. Keressen egész Veszprém megye határain belülről! Magas- és lapostető szigetelés. Családi és sorházak tetőfelújítása Árajánlat alapján

Röviden bemutatkozik az Adorján Renova:
Beszéljenek a számok:
Milyen anyagú tetőfedéseket tudunk bontás nélkül javítani?
Milyen formájú tetőket tudunk felújítani?
Milyen épületek tetőjét újítjuk bontás nélkül?

Balatonalmádi - A palatető-felújítás technológiái - milyen is a modern tetőszigetelés? Mi az Iso Paint tetőbevonatokkal történő tetőszigetelést ajánljuk bontás és piszok nélkül, ráadásul gyorsan!

Videó lejátszása
Kisebb vízszivárgás, meleg, csúnya tető. Ha az Ön otthonában is felütötték a fejüket ezek a problémák, válassza az általunk kínált megoldást, mely nem más, mint a nanotechnológiás tetőbevonat. Víz-és hőszigetelésre is azonnali védelmet biztosít, amely egy igazi forradalmi megoldásnak számít a palatető-felújításban. Ez már túlnőtt a jó öreg palafestésen, hiszen amellett, hogy szép színt is ad, még egy rugalmas, gumis bevonatot is képez a tető felületén,. Számunkra ez az igazi palatető-javítás.
Ön mit gondol?
Szeretne a lehető legolcsóbban és a legkíméletesebb eszközökkel túl esni a palatető-felújításon? Akkor ezt a mgoldást Önnek találták ki! Fontos viszont észben tartani, hogy kardinális „tető-problémák” esetén sajnos a palajavítás elkerülhetetlen. Ez az eljárás akár 15-20 évig védi tetőjét! Hullám, vagy síkpala tetőknél egyaránt alkalmazható. Dunaújváros – Iso Paint tetőszigetelés és palatető szigetelés – a technológia menete: Megkeresése után munkánkat minden alkalommal ipari tisztítással kezdjük a tetőn. Majd 2 rétegben felvisszük a tetőre a dán tetőbevonatot, melynek száradása után egy flexibilis, gumiréteg réteg keletkezik a tető teljes felületén. Nincs moha, gomba, alga. Azért ajánljuk dán Isopaint Nordic A/S cég termékét, mert megbízható, hiszen 40 éve a tetők felújítására és védelmére koncentrál.
Milyen típusú tetőfedéseken alkalmazható az Iso Paint tetőszigetelés?
Síkpalán, hullámpalán, normál és műemlék jellegű palán, lemeztetőn – legyen az cserepes vagy trapézlemez, illetve bármilyen típusú cserépen.
Tisztában van az Iso Paint Isonit-tel történő palatető-javítás és tetőszigetelés előnyeivel?

Tökéletesen eltömíti a repedéseket a pala felületén. A kezelés után a felületről eltűnik az alga, moha, gomba mert a bevonat megszünteti a létükhöz szükséges életteret. Tartósan szép tetővel büszkélkedhet, hiszen UV állóvá válik a tetőszigetelés. 197%-os rugalmassággal rendelkezik. Nagy színválasztékának köszönhetően mindenki megtalálhatja a saját elképezéséhez leginkább passzolót. Kiválóan tapad a palára, cserépre, az ISO RUBBER pedig kifejezetten a lemeztetők felújítására lett fejlesztve. Rendkívül egyszerűen lehet vele dolgozni, könnyen bedolgozható, gyorsan szárad. Segítséglvel egy családi háztető felújítása mindössze egyetlen nap alatt kivitelezhető. Kis költséggel járó, gyors és tiszta tetőszigetelés és palatető-felújítási módszer.

Kérjen ajánlatot Most ide kattintva!

Balatonalmádi - Tetőtér hőszigetelés és palatető-felújítás Iso Paint Climate Cooler tetőbevonattal:

Ha már felújíttatja palatetőjét, a forróságot is szeretné megszüntetni a tetőn? Nálunk erre is van opció. A Climate Cooler a “hűvös tetőszigetelő” néven ismert, mert a napsugarak csupán 30%-át engedi átjutni a tetőfelületen. Így egy optimális hőmérsékletű, kellemes, és lakható élettér alakítható ki tetőtéri szobának. Ráadásul a tetőtér hűtési költségei jelentősen lecsökkennek. Rendelkezik az Isonit festékek kiváló tulajdonságaival.

Cseréptető-felújítás ISO PAINT tetőszigetelő bevonatokkal

Ezek a problémák nagyon sok háztartásban előfordulnak és nehezítik meg a mindennapokat: forró tetőtér, kifakult, mohás cserép, vízszivárgás a repedezett cserepek miatt.

Ne hagyja, hogy ez Önnél is megtörténjen! Ismerje meg az általunk preferált megoldást: tetőszigetelés nanotechnológiás Iso Paint tetőbevonattal! A professzionális dán IsoPaint Nordic tetőbevonatok segítségével nem csak egy új, szebb tetőt nyer de meg is védi cseréptetőjét a következő 15-20 évre! Ezzel a technológiával megkímélheti tetőjét egy teljes cserétől, sőt Önnek sem kell a túlzott költségek miatt aggódnia. Válassza ki az IsoPaint Nordic A/S tetőbevonatai közül a legmegfelelőbbet és a felújításkor kerülje el a bontást és piszkot.

Milyen típusú cseréptetőknél alkalmazható?
Beton cserép, kerámia cserép, agyag cserép
Az Iso Paint tetőszigetelés előnyei, ha nano tetőfestéket alkalmaz:
Palatető-felújítás Villas mediterrán zsindellyel

Problémák: Nagyobb beázások, nagyon csúnya tető, szökő meleg télen.

Balatonalmádi - Palatető-felújítás és lapostető-szigetelés sbs modifikált bitumenes lemezzel

Videó lejátszása

A mediterrán típusú tető többé nem álom, akár 1-2 nap alatt megvalósítható. Mindemellett osztrák tekercses zsindellyel hamar milliókat emelhet palatetője értékén. Ha gyengébb minőségű palatetővel rendelkezik, ez az eljárás akkor is lehetséges.

Eláruljuk a mediterrán zsindellyel kivitelezett palatető-felújítás technológiai lépéseit: A síkpala ipari tisztítása után mélyalapozó anyaggal vonjuk be a palatetőt.

Ezután új bádoglemezeket helyezünk fel és a bitumenes zsindelyt a teljes felületen lángolvasztással rögzítjük. Majd 30-50 négyzetméterenként tetőszellőzőket építünk be. Láthatja, hogy munkánk könnyű, gyors, és bontás nélküli, a végeredmény 12 év írásos garancia. Akár hullámpalát helyettesítve is fel lehet helyezni!

Kérjen ajánlatot Most ide kattintva!

Milyen típusú tetőszigeteléseken alkalmazható a mediterrán bitumenes zsindely?

Síkpalán és műemlékpalán bontás nélkül. Hullámpalán, cserépen, lemeztetőn – csak bontással és OSB lap aládolgozással.

Palatető-felújítás előnyei, ha Villas mediterrán zsindelyt alkalmazunk:

A legfontosabb, hogy a meglévő tetőfedést nem bontjuk, ezért munka közben nincs rengeteg szemét, sem beázás, ráadásul a munkafolyamat gyors és gazdaságos. Mind a Villas zsindelyre, mind a kivitelezésre 10 év garancia van, de a tető várható élettartama 40 év. Esztétikai funkcióját tekintve a zsindely megjelenése térhatású mediterrán vagy klasszikus hódfarkú mintás. Kis fajsúlyú zsindelyek közé tartozik (4,5 kg/m2), így a régi tetőt nem terheli túl, nincs szükség plusz megerősítésre. A tartósság érdekében a színezés kerámiaőrleménnyel történik, nem pedig festett mintázattal.

A felületi érdessége miatt, hófogók beépítésével sem kell bjjlódni. ÉMI által ellenőrzött termék és technológia, az EN ISO 9001 minőségtanúsítvány követelményeinek megfelel.

Balatonalmádi - Purhab-szigetelés, azaz a szórt poliuretán tetőszigetelés

Amiben biztosak vagyunk, az az, hogy a purhabbal történő szigetelés a jelenleg használatos anyagok között és a legújabb technológiák között is a legsokoldalúbban alkalmazható megoldás a tetőszigetelésben.
Halljunk egy picit többet ennek a nagyszerű anyagnak az előnyeiről:

A Megoldás egyszerre hő- és vízszigetelésre is. Egészségkárosító hatása nincs. Hőhídmentesen bátran ott is alkalmazhatjuk, ahova mással nem érünk el. Terhelhető mivoltja révén kültéren UV védelemmel ellátva is alkalmazható. Páraáteresztő, viszont az esővizet teljes mértékben kizárja. Garantáltan mérettartó, tehát nem kell félni, hogy az idő múlásával összeesik, ahogyan más hőszigetelő anyagok teszik.

Legyen szó akár kül vagy beltéri szigetelésről, a purhab mindkét esetben kiváló választás. Befektetésnek sem utolsó, mert emeli az ingatlan értékét, amellett, hogy jelentős mennyiségű energiát spórol számunkra.

Így történik a purhab-szigetelés a tetőtérben:

A szórt poliuretán habot egy speciális berendezés és szórópisztoly együttes erejével juttatjuk fel a felületre. Mindkét eszköz megfelelő szaktudást és nem mellesleg nagy tapasztalatot igényel. A felületen a kiszórt anyag másodperceken belül megduzzad és megszilárdul.

A szórt poliuretán hab többféle formában-, illetve sűrűségben előfordul, ilyen például a lágy (nyitott cellás), félmerev, és a kemény vagy merev habok, amelyek teljesen lépésállók, illetve terhelhetők.

Az érvek csak sorakoznak amellett, hogy miért a legjobb választás a purhab a szigetelésben. Példának okáért, kiváló hőszigetelő tulajdonsága mellett tökéletes vízzáró jelleggel is büszkélkedik. Mindezek mellett lépésálló is, így egy olyan anyagot eredményez, amely az építőiparban egyedivé és páratlanná teszi. Jelenleg ezt csak és kizárólag a szórt poliuretán habról mondhatjuk el. Mással nem helyettesíthető, mivel csak több anyag együttes összeépítésével lehet elérni ugyanezt a színvonalú hatékonyságot. Ezért az építőipar elsőszámú szigetelése a szórt poliuretán hab. Felvitele után teljes légzárat alkot, ezért teljesen egybefüggővé válik, homogén hő- és vízszigetelést biztosít, így használatával megkímélhetjük magunkat a hiányos, elégtelen szigetelések miatti extra kiadásoktól.

Kérjen ajánlatot Most ide kattintva!

A szórt purhab-szigetelés tulajdonságai:
A szórt poliuretán hab palateteő-felújításban és tetőszigetelésben messze a leghatékonyabb az eddig ismert és alkalmazott összes hőszigetelési eljárás között.

Balatonalmádi - Palatető-felújítás költségei, tetőszigetelés árak

Az Adorján Renova profizmusa abban is rejlik, hogy pontos fizetendő végösszeget mond Önnek. Ezen kívül azt is részletezi, hogy milyen alapanyagokat kap és azokból mennyit. Ha Ön is így tartja megfelelőnek az együttműködést, tekintse meg palatető-és tetőszigetelő listaárainkat, és ha szimpatikusnak véli őket, kérjen felmérést és árajánlatot tetőszigetelésre. Keressen máris mobiltelefonon!

Kérjen ajánlatot Most ide kattintva!

Balatonalmádi

Kistérség

8220

Irányítószám

Veszprém

Megye

8542

Népesség

Város

Típus

Tetőszigetelés blog
2024 (3) +
2023 (4) +
2022 (3) +
2021 (1) +
2020 (2) +
2019 (3) +
2018 (4) +
2017 (10) +
2015 (3) +
2014 (3) +
Close
Go top