Palatető felújítás országosan, akár bontás nélkül!

Évente átlagosan 50-60.000m2 tetőt kezelünk, melynek jelentős része palatető felújítás. Ez annyi, mintha indulásunk óta 15-ször lefedtük volna az Országházat. A palatetők esetében sajnos nemcsak a beázás jelenti a problémát, hanem az, hogy a pala már nem éri el a jelenkor igényeit sem megjelenésben és szigeteltségben is jócskán elmarad. Az Adorján Renova tapasztalt munkatársai hatékonyan végzik a palatető felújítást. A megrendelők azért szeretnek bennünket, mert technológia függetlenek vagyunk!

Az Adorján Renovára bízhatja a palatető felújítást, mert:

Palatető felújítás MB10 színben

Mi a palatető felújítás megrendelés menete?

Kik a Megrendelőink?

Milyen technológiáink vannak?

Manapság egy igazán ütőképes vállalkozáshoz nem kereskedői, hanem gyártói kapcsolat és folyamatos képzés kell. Iszonyatos tempóban változnak a technológiák és az előírások. Akik ezzel nem tudnak folyamatosan foglalkozni, ahol nem képzik folyamatosan a kollégákat, ott az ügyfél nem kap olyan szolgáltatást, amit megérdemel a pénzéért.

Palatető felújítás bitumenes lemezzel:

Kiváló minőségű, esztétikus, mintás bitumenes lemezek lehetőséget nyújtanak a palatetők bontás nélküli szigetelésére. Ez a bitumenes lemez, csekély súlya miatt jól alkalmazható meglévő palatető, fémlemez, zsindelyfedések szigetelésére, felújítására, újra fedésére. Lágy anyagának köszönhetően bármely tetőforma esetén felhasználható. A felületére szórt palaőrlemény színtartó, mediterrán és hódfarkú cserépmintával  gyártják őket. Ez az eljárás tökéletes, ésszerű megoldás a tető-beázások gyors, hatékony megszüntetésére.

A speciális bitumenes lemez tetőfedés csekély súlya miatt javasolható a tetőfelújításoknál, mert ezeknél a tetők tartószerkezete esetleg már korlátozott teherbírású, nehezebb tetőfedés hordására talán alkalmatlan. A tető tartószerkezetének statikus által történő előzetes átvizsgálását mindenképpen javasoljuk elvégezni.

A VILLAS COLOR bitumenes lemezt új tetők esetén is javasoljuk, kizárólag kéthéjú, átszellőztetett hidegtetők fedésére célszerű alkalmazni. Családi ház és társasház építésnél, tetőfedések a bitumenes lemezek alkalmazása, szállítása, a csekély súlya és a korszerű csomagolása miatt nagyon gazdaságos. A szélviharral szemben is ellenálló, nem korhadó üvegszövet hordozóbetéttel erősített elasztomer – bitumenes lemezből, hosszú élettartamot garantáló korszerű gyártási eljárással készül.

A mediterrán mintás bitumenes lemez különböző jellegű, megjelenésű, felső oldalán színes, mintás kőzetgranulátum védőanyaggal, hátoldalán polietilén fólia védőréteggel gyártott tetőfedő (szigetelő) termék. A gyártásnál az elasztomer-bitumenes lemezt üvegszövet erősítéssel látják el.

A bitumenes lemez tetőfedés rögzítése jellemzően lángolvasztásos ragasztással és kiegészítő mechanikai rögzítéssel történik. Különleges esetekben és szegélyező bádogos szerkezethez való csatlakozásoknál kiegészítő rögzítésként bitumenes hidegragasztás (tömítés) is alkalmazható.

A Villas Color egyedülállósága, hogy mintás lemezei a tetőn tényleges 3D cserép hatását keltik. A színek nem extrém, elrugaszkodottak, könnyen választhatunk közülük. A színek úgy lettek kitalálva, hogy nagyon sokféle falszín választható hozzá, hiszen, ha elkészült a felújítás a tető 30-40 évig stabil maradhat.

Villas Color vörös mediterrán mintás bitumenes lemez palatető felújításhoz
Villas Color barna mediterrán mintás bitumenes lemez palatető felújításhoz
Villas Color szürke mediterrán mintás bitumenes lemez palatető felújításhoz
Villas Color hódfarkú mintás bitumenes lemez palatető felújításhoz
Palatető felújítás technikai útumtató második
Palatető felújítás technikai útumtató
Mit tud a mediterrán mintás bitumenes lemez a palatetőn?
Palatető felújítás technikai útumtató harmadik
Pontosan tudjuk, hogy a megrendelők számára kulcsfontosságú, hogy ne legyen drágább a munka, mint ahogy előre megbeszéltük. Pont ezt adjuk a költségvetésünk mellé.

Azbesztpala bontása, és az azbesztmentesítési eljárás alapvető lépései:

Palatető felújítása bontással:

Videó lejátszása
Close
Go top