A fejlődés igénye mindig megvolt az Adorján Renovánál. A 2016-os évben sikerrel vezettük be a Maris Piolimers termékeit a tetőszigetelésben.

Új tetőszigetelés technológia az Adorján Renovánál

Milyen igények kielégítésére szolgál a Maris Polimers poliuretán tetőszigetelő rendszer?

Innovatív, profi és hosszútávú megoldást kínál vízszigetelésre a Mariseal Rendszer. Ez egy poliuretán bázisú gyanta, amely segítségével folytonos vízszigetelő réteget hozhatunk létre a lapos tetőkön. Ez a réteg megvéd a beázástól, megbízhatóan és hosszú távon, még a legkedvezőtlenebb körülmények között is.

A Maris Polimers kenhető poliuretán szigetelései sokoldalúan alkalmazhatóak, pl.:

Lapostetőkön, teraszokokon, forgalmat bonyolító parkolóházak esetén és szinte bármilyen vizes környezetben – tartályok, növényágyások… stb

Milyen felületeken alkalmazható a kenhető poliuretán rendszer?

Bitumenes lemez, beton, trapézlemez, egyéb fém, pala, fa és egyéb felületeken egyaránt.

Gyors, hatékony és megfizethető tetőszigetelés

A lapos tetők folyamatosan ki vannak téve a nedvességnek, UV sugárzásnak, az időjárás viszontagságainak, mechanikai kopásnak és a folyamatos diletálásnak. A legtöbb lapostető elöregedett és felújításra szorul. Javasoljuk a felújításra a kenhető poliuretán szigetelést, ami:

A MARISEAL vízszigetelő rendszer tartósan rugalmas, varratmentes membránt alkotva gondoskodik vízszigetelésről hosszú távon, még a problematikus pontokon is.

A MARISEAL rendszer fokozatmentes megoldás, teljes felületen tapadást biztosít a felületre, így nincs szükség további mechanikai rögzítőelemekre vagy bádogozásra.

Kérjen árajánlatot tetőszigtelésre vagy gyűjtsön hasznos információkat honlapomon.

Üdvözlettel: Adorján Zoltán