Széchenyi

Kerülje el tetője beázását a legújabb technológiákat alkalmazó palatető-felújító és tetőszigetelő megoldásokkal! Bontás nélkül, tiszta munkával! Azért dolgozunk, hogy Önnek ne legyen többé gondja a beázással és a drága fűtés-és hűtésszámlákkal. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy csúszás nélkül készüljön el a munka, úgy, ahogyan azt az elején megbeszéltük.

Videó lejátszása

Debreceni telephelyünkről indulva, előre szervezetten teljesítjük a megrendeléseket egész Magyarország területén. Sajnos egészen kis javító munkákat nem minden esetben tudunk elvállalni gazdaságosan. Ezért kérjük szíves megértésüket.

  • Adorján Renova
    4031 Debrecen, Határ út 3.
  • GPS: 47,520543 – 21,5768289
    Útvonatervezéshez kattintson ide!

Mór - Iso Paint tetőbevonatok és mediterrán bitumenes lemez a palatető bontás nélküli felújításához. Purhab szigetelés egész Fejér megyében

Ugye nem szeretne amiatt idegeskedni, hogy beázik a feje felett a tető? Soha nem volt ekkora jelentősége a tető- és lapostető szigetelésnek. Ugyanis megnövekedett az esélye a tartósabb esőzéseknek és a viharoknak is, amelyek komoly károkat okozhatnak, ha a tetőnk nincs megfelelően szigetelve. A palatető-felújítást bontás nélkül, többféle technológiával is vállajuk, így Ön is könnyebben szabadul a nemkívánatos anyagi károkkal járó helyzetekből.
A tetőszigetelés keretén belül ügyfeleinknek teljes helyzetfelmérést, illetve helyzetelemzést biztosítunk. Egyedi tanácsadásunk során pedig műszaki személyzetünk segít mihamarabb feltárni a rejtett hibákat, majd maximális odafigyelést biztosít ezek kijavítására. A tetőszigetelést Árajánlat alapján végezzük, így Önt minden részletről tájékoztatjuk. A kezdetektől fogva, pénzügyi és irodai személyzetünk biztosítja, hogy Megrendelőink biztonságban tudhassák értékeiket.

Magyarország egyik legnagyobb bontásmentes kivitelezői vagyunk, a palatető-felújítást bontás nélküli megoldásokkal ajánljuk, hogy munkánk a lehető legkevesebb szeméttermeléssel járjon és minél gyorsabban elkészülhessen.

Ha szeretne több részletet is megtudni a palatető-felújítás technológiáról, akkor tekintse meg honlapomat és kérjen árajánlatot tetőfelújításra.

Nyugati szomszédainknál 10 évenként karbantartásként használják a cseréptetőkön az Iso Paint nanotechnológiás tetőfestéket. Magyarországon az Adorján Renova 2010 óta sikerrel alkalmazza a tetőszigetelés ezen módját. Tisztában vagyunk azzal, hogy egy komplett tetőcsere igen költséges beruházás, ezért ajánlom az Ön figyelmébe ezt a technológiát. Ugyanis rendelkezünk a megfelelő háttérrel (megfelelő technológiák, gyártói kapcsolatok, egyedi logisztikai tervező rendszer), amely lehetővé teszi, hogy olcsón, rugalmasan és gazdaságos megoldásokkal dolgozzunk.

Nehéz manapság jó szakembert találni a tetőszigetelésben és sajnos elég sok kontár munkákkal szembesül cégünk. Nagyon sok rosszul sikerült munka javítására kérnek fel minket, miután a kivitelező eltűnt és nem vállalt garanciát a munkájáért. Sőt, olyan is előfordult már nem egyszer, hogy az előző vállalkozó nem tartotta be, amit ígért, ezáltal drágán és csúszásokkal dolgozott. Műszaki személyzetünk garantálja, hogy az általunk elvégzett munka csúszás nélkül kivitelezhető és felújított tető nem lesz kontár munka. Garanciát vállalunk afelől, hogy határidő betartásával elkészülünk és hogy nem fog idegeskedni a beázás, a drága fűtésszámla vagy a megnövekedett költségek miatt, ugyanis külön logisztikát tartunk fenn annak érdekében, hogy megrendeléseinket pontosan és csúszás nélkül teljesíthessük.

Tudta, hogy a tetőszigetelés bontás nélkül is lehetséges, akár 35-40 évig tartó beázás mentességgel? Ha felkeltettük érdeklődését és úgy érzi, Önnek is szüksége van egy tüzetes és átfogó ellenőrzésre, esetleg palatető-felújításra, akkor hívjon bizalommal. Előtte tájékozójon szolgáltatásunkról, nézzen szét a honlapomon és informálódjon Iso Paint tetőfestékről és egyéb bontás nélküli tetőszigetelés technológiáról.

Megrendelőink visszajelzései alapján mondhatjuk, hogy 98%-uknál megszűntek a hanyag állapotban lévő tető okozta problémák. Nem idegeskedtek többé a beázás miatt, nem érte őket anyagi kár, nem terhelték őket plusz és felesleges kiadások. Megfizethető áron készítettük el tetőfelújításukat, ezáltal nem kaptak több magas hűtés-és fűtésszámlát. Munkánkat szakképzett munkatársaink végezték, csúszás nélkül, garanciát vállalva. Így Megrendelőinkkel folyamatos kapcsolattartás mellett, a bizonytalanság teljes elkerülésével készítettük el az új szigetelést a tetőkön.

Szimpatikusnak talál minket?
Kérjen árajánlatot ide kattintva!

Mór - Tetőszigetelés és palatető-felújítás bontás nélkül. Purhab-szigetelés egész Fejér megyében. Magas- és lapostető szigetelés. Családi és sorházak tetőfelújítása Árajánlat alapján

Összegezve, mit érdemes tudni az Adorján Renováról?
Beszéljenek a számok:
Milyen anyagú tetőfedéseket tudunk bontás nélkül javítani?
Milyen formájú tetőket tudunk felújítani?
Milyen épületek tetőjét újítjuk bontás nélkül?

Milyen technológiákat alkalmazunk a tetőszigetelés és a palatető-felújítás során?

Mór - A palatetőfelújítás technológiái - milyen is a modern tetőszigetelés? Tetőszigetelés Iso Paint tetőbevonatokkal bontás és piszok nélkül gyorsan!

Önnel is előfordult már, hogy kisebb vízszivárgást, meleget, vay csúnya tetőt tapasztalt otthonában?

Mi a tökéletes megoldást kínáljuk: Palatető-felújítás a beázás és a hő ellen nanotechnológiás tetőbevonattal! Nem túlzás azt állítani, hogy ez egy igazi forradalmi megoldás a palatető-felújításban, mivel ez már nem a jó öreg palafestés. A titok abban rejlik, hogy a tető szép színe mellett ez a kezelési módszer még egy rugalmas, gumis bevonatot is képez a tető felületén. Számunkra ez az igazi palatető-javítás.

Ez az eljárás kifejezetten azoknak ajánljuk, akik nem szeretnének túl költséges palatető-felújítást végezni. Azonban súlyos „tető-problémák” esetén ez az eljárás már palajavítást kíván. A felújítás után akár 15-20 évig védve lesz tetője! Hullám, vagy síkpala tetőknél egyaránt alkalmazható.

Kérjen árajánlatot ide kattintva!

Mór - Iso Paint tetőszigetelés és palatető-szigetelés - a technológia menete:

1. Minden alkalommal ipari tisztítás végzése a tetőn.
2. Dán tetőbevonat felvitele 2 rétegben.
3. Száradás, mely után egy flexibilis, gumiréteg réteg keletkezik a tető teljes felületén.

Eredmény: Nincs moha, gomba, alga.

A dán Isopaint Nordic A/S cég kiváló terméke megbízható a palatető-felújításban, mert 40 éve a tetők felújítására és védelmére koncentrál.

Milyen típusú tetőfedéseken alkalmazható az Iso Paint tetőszigetelés?
Síkpalán, hullámpalán, normál és műemlék jellegű palán, lemeztetőn – legyen az cserepes vagy trapézlemez, illetve bármilyen típusú cserépen.
Iso Paint Isonit palatető-javítás és tetőszigetelés előnyei:
Megszünteti a repedéseket a pala felületén. Kiiktatja az alga, moha, és gomba kialakulásához szükséges életteret. Tartósan szép megjelenést biztosít, hiszen UV álló a tetőszigetelés. 197%-ban rugalmas a palatetőn vagy bármely tetőn. Színei színes skálán mozognak. Kiválóan tapad a palára, cserépre az, ISO RUBBER pedig kifejezetten a lemeztetők felújítására lett fejlesztve. Könnyen bedolgozható, gyorsan száradó technológiájának köszönhetően egy családi háztető felújítása mindösszesen egyetlen nap alatt elkészül! Kis költséggel kivitelezhető, gyors és tiszta tetőszigetelés és palatető-felújítási módszer.
Tetőtér hőszigetelés és palatető-felújítás Iso Paint Climate Cooler tetőbevonattal:

Képzelje el, hogy nemcsak a beázást, hanem a forróságot is gy lépésben megszüntethetné a tetőn! Aa Climate Cooler palatetőfelújító és tetőszigetelő nanotechnológiás tetőszigetelés a segítségére lesz ebben. Hűvös tetőszigetelő elnevezéséhez híven, nagy százalékban (70%) képes visszaverni a napsugarakat. Így Ön egy kellemes, lakható életteret alakíthat ki a tető alatt. A tetőtér hűtési költségei is barátságosabbak. Rendelkezik az Isonit festékek kiváló tulajdonságaival.
Cseréptető felújítás ISO PAINT tetőszigetelő bevonatokkal.

Problémák: Forró tetőtér, kifakult, mohás cserép, vízszivárgás a repedezett cserepek miatt. Megtörtént a baj?

Próbálja ki a legújabb tetőszigetelést nanotechnológiás Iso Paint tetőbevonattal! A professzionális dán IsoPaint Nordic tetőbevonatok segítségével nem csak egy új, szebb tetőt nyer de meg is védi cseréptetőjét a következő 15-20 évre! Hagyja maga mögött az extra kiadásokból adódó félelmeit és a teljes tetőcsere ijesztő gondolatát – elég ha az IsoPaint Nordic A/S tetőbevonatai között megtalálja az Önnek legszimpatikusabbat. Ráadásul a felújításkor nincs bontás és piszok.

Milyen típusú cseréptetőknél alkalmazható?

Beton cserép, kerámia cserép, agyag cserép

Az Iso Paint tetőszigetelés előnyei, ha a nano tetőfestékek mellett dönt:

Mór - Hideg tetőszigetelés Iso Paint Climate Cooler tetőbevonattal

Létezik a Climate Cooler-nek egy olyan tulajsonsága, amellyel képes a napsugarak 70%-át visszaverni. Ezt nevezik hűvös tetőbevonatnak. Hatására egy kellemes, lakható élettér alakítható ki a tető alatt, a tetőtér hűtésének fenntartási költsége pedig jelentősen lecsökken. Rendelkezik az Isonit festékek kiváló tulajdonságaival.

Palatető felújítás Villas mediterrán zsindellyel

Problémák: Nagyobb beázások, nagyon csúnya tető, szökő meleg télen.

Mór - Palatető-felújítás és lapostető-szigetelés sbs modifikált bitumenes lemezzel

Szeretne mediterrán tetőt akár 1-2 nap alatt? Osztrák tekercses zsindellyel hamar milliókat emelhet palatetője értékén. Sőt, ez az eljárás lehetővé teszi a rosszabb minőségű palatetők javítását is.

Palatető felújítás mediterrán zsindellyel – Melyek a technológiai lépések?: A síkpala ipari tisztításával kezdve, majd mélyalapozó anyag bevoásával folytatva kezeljük a palatetőt. Új bádoglemezeket helyezünk fel és a bitumenes zsindelyt teljes felületen lángolvasztással rögzítjük. A tetőszellőzők beépítése 30-50 négyzetméterenkéntbe történik. Könnyű, gyors, bontás nélkül, 12 év írásos garanciát vállalunk erre a kivitelezésre. Akár hullámpalát helyettesítve is fel lehet helyezni!

Milyen típusú tetőszigeteléseken alkalmazható a mediterrán bitumenes zsindely?

Síkpalán és műemlék palán bontás nélkül. Hullámpalán, cserépen, lemeztetőn – csak bontással és OSB lap aládolgozással.

Palatető-felújítás előnyei, ha Villas mediterrán zsindelyt alkalmazunk:

Nem kell a meglévő tetőfedés bontásával bajlódni, ezáltal a munka munka közben nincs rengeteg szemét és beázás, ráadásul gyors és gazdaságos a szolgáltatás. A Villas zsindelyre 10 év garancia van, a kivitelezésre szintén 10 év, de a felújított tető várható élettartam 40 év. Esztétikus megjelenést ad a tetőnek, amely térhatású mediterrán vagy klasszikus hódfarkú mintás. Kis fajsúlyú (4,5 kg/m2) lemezeknek köszönhetően a régi tető nem terhelődött túl, így nincs szükség megerősítésre. A tartósság érdekében kerámiaőrleménnyel színezik, nem pedig festett mintás.

A felületi érdessége miatt, szükségtelenné válik a hófogók beépítése. ÉMI által ellenőrzött termék és technológia, az EN ISO 9001 minőségtanúsítvány követelményeinek megfelel.

Purhab-szigetelés, azaz a szórt poliuretán tetőszigetelés

A purhabbal történő szigetelés sokoldalú tulajdonságai révén egy forradalmi megoldást tesz lehetővé a tetőszigetelésben.
A szórt purhab-szigetelés előnyeiről:

Egyszerre hő- és vízszigetelésre is tökéletes megoldás, semmilyen szinten nem káros az egészségre. Hőhídmentesen ott is alkalmazható, ahova mással nem érünk el. Terhelhető, ezért mind kültéren UV védelemmel ellátva, mind beltéren kiválóan alkalmazható. Páraáteresztő, viszont a vizet blokkolja. Rendkívüli mérettartó tulajdonsága által nem esik össze úgy, mint más hőszigetelő anyagok.

Kiváló befektetésnek minősül, mert a purhabbal szigetelt ingatlan értéke magasabb. Mindemellett kivételesen sok energiát spórol számunkra ez a megoldás. Még egy ráadás: kiiktatja az esetleges hőhidakat.

Purhab-szigetelés tetőtérben: Hogy történik a folyamat?
Videó lejátszása
A szórt poliuretán habo egy speciális berendezés és szórópisztoly által kerül fel a felületre, mindezt komoly szaktudás és nagy tapasztalat együttes erejével. Csak pár másodpercet kell várni, majd a kiszórt anyag megduzzad és megszilárdul. A szórt poliuretán hab többféle formában-, illetve sűrűségben létezik, ilyen például a lágy (nyitott cellás), félmerev, és a kemény vagy merev habok, amelyek teljesen lépésállók, illetve terhelhetők.

A zárt cellás szórt purhab kiváló hőszigetelő tulajdonsága mellett tökéletes vízzáró jelleggel is rendelkezik. Nem véletlen számít egyedinek az építőiparban, hiszen lépésálló tulajdonsága kiemelkedő. Jelenleg erre csak és kizárólag a szórt poliuretán hab képes, mással nem helyettesíthető, mivel csak több anyag együttes összeépítésével lehet elérni ugyanezt a hatékonyságot. Így már érthető, hogy miért az építőipar elsőszámú szigetelése a szórt poliuretán hab. Teljes légzárat alkotva egybefüggő, homogén hő- és vízszigetelést biztosít, így használatával azonnal véget vethet az egekbe szökkenő költségeknek.

Kérjen árajánlatot ide kattintva!

A szórt purhab-szigetelés tulajdonságai:
A szórt poliuretán hab hatékonysága túlmutat az eddig ismert és alkalmazott összes hőszigetelési eljáráson.

Mór - Palatető-felújítás árai, tetőszigetelés árak

Szeretném figyelmébe ajánlani palatető és tetőszigetelő listaárainkat, hiszenmi értelme annak, hogy nem tudja előre a felújítás végösszegét? Sőt, tőlünk azt is megtudhatja, hogy milyen alapanyagokat kap és azokból mennyit.
Tekintse meg ajánlatainkat és ha szimpatikusnak véli őket, kérjen felmérést és árajánlatot tetőszigetelésre, vagy keressen máris mobiltelefonon!

Kérjen árajánlatot ide kattintva!

Móri

Kistérség

8060

Irányítószám

Fejér

Megye

14796

Népesség

Város

Típus

Tetőszigetelés blog
2024 (3) +
2023 (4) +
2022 (3) +
2021 (1) +
2020 (2) +
2019 (3) +
2018 (4) +
2017 (10) +
2015 (3) +
2014 (3) +
Close
Go top