Tetőfelújítás Állami Támogatásból az Adorján Renovával!  További részletek »

Körmend - Tetőszigetelés és palatető-felújítás bontásmentesen. Tetőszigetelés és lapostető-szigetelés Árajánlat alapján, egész Magyarországon

A palatető-felújítás és a tetőszigetelés sohasem volt ilyen egyszerű. A legújabb technológiákkal, bontás nélkül segítünk a beázó tetőkön! Céljaink, hogy Megrendelőink ne féljenek többé a beázástól és a drága fűtésszámlától, hogy csúszás nélkül végezzük a munkánkat, úgy, ahogyan azt az elején egyeztettük.
Videó lejátszása
Debreceni telephelyről országosan:
A tetőszigeteléseket és a tetőfelújításokat debreceni telephelyünkről indulva, előre szervezetten teljesítjük egész Magyarország területén. Sajnos egészen kis javító munkákat nem minden esetben tudunk elvállalni gazdaságosan. Ezért kérjük szíves megértésüket.

Kérje ajánlatunkat!​

Szakértő kollégánk 1 napon belül visszahívja!

Körmend - Iso Paint tetőbevonatok és Villas zsindely a palatető bontás nélküli felújításához. Tetőfelújítás egész Vas megyében

A változó éghajlat érkeztével lényegesen megnövekedett az esélye a tartósabb esőzéseknek és a viharoknak is, amelyek komoly károkat okozhatnak, ha a tetőnk állapota kifogásolható. Soha nem volt ilyen fontos a tetőszigetelés és a lapostető-szigetelés, mint napjainkban. A palatető-felújítást bontás nélkül is vállajuk, így Ön is könnyebben szabadul a szorult helyzetéből. Kellemes élménnyé tesszük a tetőfelújítást, ugyanis olcsón, gyorsan, precízen, és csúszás nélkül dolgozunk, miközben ügyelünk arra, hogy ne termeljünk sok szemetet és piszkot és a munka a lehető leghamarabb elkészülhessen.
A tetőszigetelés keretén belül teljes helyzetfelmérést, illetve helyzetelemzést biztosítunk az ügyfeleknek. Munkánkat minden esetben Árajánlat alapján végezzük, amelyre garanciát is vállalunk, hogy Önt nehogy meglepetés érje. Kérésére, műszaki személyzetünk egyedi tanácsadás során segít feltárni az eseleges rejtett hibákat még a munkálatok megkezdése előtt. A palatető-felújítás szolgáltatásunk a piacon megtalálható ajánlatok közül is a legszerencsésebb választás. Ha szeretne több részletet is megtudni a palatető-felújítás technológiárólról, akkor tekintse meg honlapomat és kérjen árajánlatot tetőfelújításra.

Nyugati szomszédainknál 10 évenként karbantartásként alkalmazzák a cseréptetőkön az Iso Paint tetőfestéket. Magyarországon alig 6 éve jelent meg a márka. 2010 óta mi is sikerrel alkalmazzuk a tetőfelújítás ezen módját. Tudjuk jól, hogy egy komplett tetőscsere igen költséges, ezért örömmel ajánlom az Ön figyelmébe a tetőfelújítás ezen módját, ha a palatető vagy a lapostető felújításra szorul. Olyan szerencsés helyzetben vagyunk, hogy rendelkezünk a szükséges technológiákkal, gyártói kapcsolatokkal és szövetségi tagságokkal, amelyek lehetővé teszik, hogy olcsón dolgozzunk, pontosan kivitelezhessük a munkálatokat, szakembereink ne csússzanak a kivitelezéssel, és ami a legfontosabb, hogy Ön elégedett lehessen a végeredménnyel.

A palatető felújítása bontás nélkül is lehetséges akár 35-40 szavatossággal. Ha Önnek is szüksége van egy tüzetes és átfogó ellenőrzésre, esetleg bontásmentes palatető-felújításra, akkor hívjon bizalommal. Ha szeretne többet is megtudni a palatető-felújítás szolgáltatásunkról, akkor nézzen szét honlapomon és informálódjon Iso Paint tetőfestékről és egyéb bontás nélküli tetőszigetelés technológiáról.

Az Adorján Renova Megrendelői eddig főként az alábbi problémákkal küzdöttek:
– Beázás – idegesség, anyagi károk, félelem
– Sárga csekk – drága fűtés-és hűtésszámlák
– Magas költségek – drága munkálatok
– Csúszás a munkálatok közben
– Kontár munka

A velünk történt együttműködés eredményeképpen 98%-uknál ezek a problémák végérvényesen megszűntek. Szakképzett munkatársaink garanciát vállalva végzik munkájukat, Önt mindenről folyamatosan tájékoztatva.

Mielőtt szorult helyzetbe kerülne, hívjon engem segítségül egész Vas megyéből!

Kérjen Árajánlatot tetőszigetelésre és palatető-felújításra.
Üdvözlettel: Adorján Zoltán ügyvezető: +3670 319 76 90

Körmend - Tetőszigetelés és palatető felújítás bontás nélkül, gazdaságosan. Keressen egész Vas megye határain belülről! Magas- és lapostető szigetelés. Családi és sorházak tetőfelújítása Árajánlat alapján

Nem egyszer kérték már fel cégünket, hogy egy korábbi vállalkozó által elvállalt munkát javítsunk ki, hozzunk helyre, miután ő eltűnt a munkálatok közben, nem vállalt garanciát a munkájára, drágán és lényeges időbeli csúszásokkal dolgozott. Természetesen az Adorján Renova számára nem okozott problémát ezek kijavítása.
Összegezve az Adorján Renováról, pár szóban:
Beszéljenek a számok:
Milyen anyagú tetőfedéseket tudunk bontás nélkül javítani?
Milyen formájú tetőket tudunk felújítani?
Milyen épületek tetőjét újítjuk bontás nélkül?

Milyen technológiákat alkalmazunk a tetőszigetelés és a palatető-felújítás során?

Videó lejátszása

Körmend - A palatetőfelújítás technológiái - milyen is a modern tetőszigetelés?

Tetőszigetelés Iso Paint tetőbevonatokkal bontás és piszok nélkül gyorsan!

Önnel is előfordult már, hogy kisebb vízszivárgást, meleget, vay csúnya tetőt tapasztalt otthonában?

Mi a tökéletes megoldást kínáljuk: Palatető-felújítás a beázás és a hő ellen nanotechnológiás tetőbevonattal! Nem túlzás azt állítani, hogy ez egy igazi forradalmi megoldás a palatető-felújításban, mivel ez már nem a jó öreg palafestés. A titok abban rejlik, hogy a tető szép színe mellett ez a kezelési módszer még egy rugalmas, gumis bevonatot is képez a tető felületén. Számunkra ez az igazi palatető-javítás.

Ez az eljárás kifejezetten azoknak ajánljuk, akik nem szeretnének túl költséges palatető-felújítást végezni. Azonban súlyos „tető-problémák” esetén ez az eljárás már palajavítást kíván. A felújítás után akár 15-20 évig védve lesz tetője! Hullám, vagy síkpala tetőknél egyaránt alkalmazható.

Körmend - Iso Paint tetőszigetelés és palatető-szigetelés - a technológia menete:

1. Minden alkalommal ipari tisztítás végzése a tetőn.
2. Dán tetőbevonat felvitele 2 rétegben.
3. Száradás, mely után egy flexibilis, gumiréteg réteg keletkezik a tető teljes felületén.

Eredmény: Nincs moha, gomba, alga.

A dán Isopaint Nordic A/S cég kiváló terméke megbízható a palatető-felújításban, mert 40 éve a tetők felújítására és védelmére koncentrál.

Milyen típusú tetőfedéseken alkalmazható az Iso Paint tetőszigetelés?
Síkpalán, hullámpalán, normál és műemlék jellegű palán, lemeztetőn – legyen az cserepes vagy trapézlemez, illetve bármilyen típusú cserépen.
Iso Paint Isonit palatető-javítás és tetőszigetelés előnyei:
Megszünteti a repedéseket a pala felületén. Kiiktatja az alga, moha, és gomba kialakulásához szükséges életteret. Tartósan szép megjelenést biztosít, hiszen UV álló a tetőszigetelés. 197%-ban rugalmas a palatetőn vagy bármely tetőn. Színei színes skálán mozognak. Kiválóan tapad a palára, cserépre az, ISO RUBBER pedig kifejezetten a lemeztetők felújítására lett fejlesztve. Könnyen bedolgozható, gyorsan száradó technológiájának köszönhetően egy családi háztető felújítása mindösszesen egyetlen nap alatt elkészül! Kis költséggel kivitelezhető, gyors és tiszta tetőszigetelés és palatető-felújítási módszer.

Tetőtér hőszigetelés és palatető-felújítás Iso Paint Climate Cooler tetőbevonattal:

Képzelje el, hogy nemcsak a beázást, hanem a forróságot is gy lépésben megszüntethetné a tetőn! Aa Climate Cooler palatetőfelújító és tetőszigetelő nanotechnológiás tetőszigetelés a segítségére lesz ebben. Hűvös tetőszigetelő elnevezéséhez híven, nagy százalékban (70%) képes visszaverni a napsugarakat. Így Ön egy kellemes, lakható életteret alakíthat ki a tető alatt. A tetőtér hűtési költségei is barátságosabbak. Rendelkezik az Isonit festékek kiváló tulajdonságaival.
Cseréptető felújítás ISO PAINT tetőszigetelő bevonatokkal.

Problémák: Forró tetőtér, kifakult, mohás cserép, vízszivárgás a repedezett cserepek miatt. Megtörtént a baj?

Próbálja ki a legújabb tetőszigetelést nanotechnológiás Iso Paint tetőbevonattal! A professzionális dán IsoPaint Nordic tetőbevonatok segítségével nem csak egy új, szebb tetőt nyer de meg is védi cseréptetőjét a következő 15-20 évre! Hagyja maga mögött az extra kiadásokból adódó félelmeit és a teljes tetőcsere ijesztő gondolatát – elég ha az IsoPaint Nordic A/S tetőbevonatai között megtalálja az Önnek legszimpatikusabbat. Ráadásul a felújításkor nincs bontás és piszok.

Milyen típusú cseréptetőknél alkalmazható?
Beton cserép, kerámia cserép, agyag cserép
Az Iso Paint tetőszigetelés előnyei, ha a nano tetőfestékek mellett dönt:

Körmend - Hideg tetőszigetelés Iso Paint Climate Cooler tetőbevonattal

Létezik a Climate Cooler-nek egy olyan tulajsonsága, amellyel képes a napsugarak 70%-át visszaverni. Ezt nevezik hűvös tetőbevonatnak. Hatására egy kellemes, lakható élettér alakítható ki a tető alatt, a tetőtér hűtésének fenntartási költsége pedig jelentősen lecsökken. Rendelkezik az Isonit festékek kiváló tulajdonságaival.

Palatető felújítás Villas mediterrán zsindellyel

Problémák: Nagyobb beázások, nagyon csúnya tető, szökő meleg télen.

Körmend - Palatető-felújítás és lapostető-szigetelés sbs modifikált bitumenes lemezzel

Mit szólna, ha azt mondanánk, Szeretne mediterrán tetőt akár 1-2 nap alatt? Osztrák tekercses zsindellyel hamar milliókat emelhet palatetője értékén. Sőt, ez az eljárás lehetővé teszi a rosszabb minőségű palatetők javítását is.

Palatető felújítás mediterrán zsindellyel – Melyek a technológiai lépések?: A síkpala ipari tisztításával kezdve, majd mélyalapozó anyag bevoásával folytatva kezeljük a palatetőt. Új bádoglemezeket helyezünk fel és a bitumenes zsindelyt teljes felületen lángolvasztással rögzítjük. A tetőszellőzők beépítése 30-50 négyzetméterenkéntbe történik. Könnyű, gyors, bontás nélkül, 12 év írásos garanciát vállalunk erre a kivitelezésre. Akár hullámpalát helyettesítve is fel lehet helyezni!

Milyen típusú tetőszigeteléseken alkalmazható a mediterrán bitumenes zsindely?

Síkpalán és műemlék palán bontás nélkül. Hullámpalán, cserépen, lemeztetőn – csak bontással és OSB lap aládolgozással.

Palatető-felújítás előnyei, ha Villas mediterrán zsindelyt alkalmazunk:

Nem kell a meglévő tetőfedés bontásával bajlódni, ezáltal a munka munka közben nincs rengeteg szemét és beázás, ráadásul gyors és gazdaságos a szolgáltatás. A Villas zsindelyre 10 év garancia van, a kivitelezésre szintén 10 év, de a felújított tető várható élettartam 40 év. Esztétikus megjelenést ad a tetőnek, amely térhatású mediterrán vagy klasszikus hódfarkú mintás. Kis fajsúlyú (4,5 kg/m2) lemezeknek köszönhetően a régi tető nem terhelődött túl, így nincs szükség megerősítésre. A tartósság érdekében kerámiaőrleménnyel színezik, nem pedig festett mintás.

A felületi érdessége miatt, szükségtelenné válik a hófogók beépítése. ÉMI által ellenőrzött termék és technológia, az EN ISO 9001 minőségtanúsítvány követelményeinek megfelel.

Purhab-szigetelés, azaz a szórt poliuretán tetőszigetelés

A purhabbal történő szigetelés sokoldalú tulajdonságai révén egy forradalmi megoldást tesz lehetővé a tetőszigetelésben.
A szórt purhab-szigetelés előnyeiről:

Egyszerre hő- és vízszigetelésre is tökéletes megoldás, semmilyen szinten nem káros az egészségre. Hőhídmentesen ott is alkalmazható, ahova mással nem érünk el. Terhelhető, ezért mind kültéren UV védelemmel ellátva, mind beltéren kiválóan alkalmazható. Páraáteresztő, viszont a vizet blokkolja. Rendkívüli mérettartó tulajdonsága által nem esik össze úgy, mint más hőszigetelő anyagok.

Kiváló befektetésnek minősül, mert a purhabbal szigetelt ingatlan értéke magasabb. Mindemellett kivételesen sok energiát spórol számunkra ez a megoldás. Még egy ráadás: kiiktatja az esetleges hőhidakat.

Purhab-szigetelés tetőtérben: Hogy történik a folyamat?
Videó lejátszása
A szórt poliuretán habo egy speciális berendezés és szórópisztoly által kerül fel a felületre, mindezt komoly szaktudás és nagy tapasztalat együttes erejével. Csak pár másodpercet kell várni, majd a kiszórt anyag megduzzad és megszilárdul. A szórt poliuretán hab többféle formában-, illetve sűrűségben létezik, ilyen például a lágy (nyitott cellás), félmerev, és a kemény vagy merev habok, amelyek teljesen lépésállók, illetve terhelhetők.
A zárt cellás szórt purhab kiváló hőszigetelő tulajdonsága mellett tökéletes vízzáró jelleggel is rendelkezik. Nem véletlen számít egyedinek az építőiparban, hiszen lépésálló tulajdonsága kiemelkedő. Jelenleg erre csak és kizárólag a szórt poliuretán hab képes, mással nem helyettesíthető, mivel csak több anyag együttes összeépítésével lehet elérni ugyanezt a hatékonyságot. Így már érthető, hogy miért az építőipar elsőszámú szigetelése a szórt poliuretán hab. Teljes légzárat alkotva egybefüggő, homogén hő- és vízszigetelést biztosít, így használatával azonnal véget vethet az egekbe szökkenő költségeknek.
A szórt purhab-szigetelés tulajdonságai:
A szórt poliuretán hab hatékonysága túlmutat az eddig ismert és alkalmazott összes hőszigetelési eljáráson.

Körmend - Palatető-felújítás árai, tetőszigetelés árak

Szeretném figyelmébe ajánlani palatető és tetőszigetelő listaárainkat, hiszenmi értelme annak, hogy nem tudja előre a felújítás végösszegét? Sőt, tőlünk azt is megtudhatja, hogy milyen alapanyagokat kap és azokból mennyit.
Tekintse meg ajánlatainkat és ha szimpatikusnak véli őket, kérjen felmérést és árajánlatot tetőszigetelésre, vagy keressen máris mobiltelefonon!

Üdvözlettel: Adorján Zoltán ügyvezető: +3670 319 76 90

Körmendi

Kistérség

9900

Irányítószám

Vas

Megye

12535

Népesség

Város

Típus

Tetőszigetelés blog
2021 (1) +
2020 (2) +
2019 (3) +
2018 (4) +
2017 (10) +
2015 (3) +
2014 (3) +

Kérje ajánlatunkat!

Szakértő kollégánk 1 napon belül visszahívja!
Tételes árajánlat tetőszigetelésről 48 órán belül, Önnek

Adorján Zoltán

Ügyvezető

Tetőszigetelés és palatető felújítás az ország egész területén:
 • Bács-Kiskun
 • Baranya
 • Békés
 • Borsod-Abaúj-Zemplén
 • Budapest
 • Csongrád
 • Fejér
 • Győr-Moson-Sopron
 • Hajdú-Bihar
 • Heves
 • Jász-Nagykun-Szolnok
 • Komárom-Esztergom
 • Nógrád
 • Pest
tetőszigetelés Abony, palatető szigetelés Albertirsa, palatető szigetelés Aszód, palatető felújítás Biatorbágy, palatető szigetelés Budakalász, palatető szigetelés Budakeszi, lapostető szigetelés Budaörs, tetőfelújítás Bugyi, tetőfelújítás Cegléd, lapostető szigetelés Csömör, tetőfelújítás Dabas, lapostető szigetelés Diósd, palatető felújítás Dömsöd, lapostető szigetelés Dunaharaszti, tetőfelújítás Dunakeszi,tetőszigetelés Dunavarsány, palatető szigetelés Érd, lapostető szigetelés Erdőkertes, lapostető szigetelés Fót, palatető felújítás Göd, lapostető szigetelés Gödöllő,tetőszigetelés Gyál, tetőfelújítás Gyömrő, palatető felújítás Halásztelek,tetőszigetelés Isaszeg, palatető felújítás Kartal, palatető szigetelés Kerepes, tetőfelújítás Kiskunlacháza,tetőszigetelés Kistarcsa, palatető felújítás Maglód, lapostető szigetelés Monor, palatető felújítás Nagykáta, palatető szigetelés Nagykőrös, tetőfelújítás Ócsa,tetőszigetelés Őrbottyán, tetőfelújítás Páty,tetőszigetelés Pécel, palatető felújítás Pilis,tetőszigetelés Piliscsaba,tetőszigetelés Pilisvörösvár, palatető szigetelés Pomáz, palatető szigetelés Ráckeve,tetőszigetelés Solymár, palatető felújítás Sülysáp, palatető felújítás Százhalombatta, tetőfelújítás Szentendre, lapostető szigetelés Szigethalom, palatető szigetelés Szigetszentmiklós, tetőfelújítás Taksony,tetőszigetelés Tápiószecső, palatető felújítás Tápiószele, tetőfelújítás Tápiószentmárton, tetőfelújítás Tárnok, tetőfelújítás Tököl, palatető szigetelés Törökbálint, palatető szigetelés Tura,tetőszigetelés Üllő, lapostető szigetelés Vác, lapostető szigetelés Vecsés, palatető felújítás Veresegyház,
 • Somogy
 • Szabolcs-Szatmár-Bereg
 • Tolna
 • Vas
 • Veszprém
 • Zala
Close
Go top