Tetőfelújítás Állami Támogatásból az Adorján Renovával!  További részletek »

Lapostető szigetelés és javítás, országosan

A mostani megrendeléseink jelentős része a rontott munkálatok vagy silány anyagminőség miatti újra felújításból áll, ami mondani sem kell nagyon drága és rengeteg energiájába és idejébe kerül Megrendelőinknek. A megküldött képek alapján ezúttal is ez látható!

Eddigi megrendelőink nagyon féltek a beázástól és fontos volt számukra, hogy:

Egész Magyarország területén vállaljuk a lapostető szigetelés készítését, már 100m2 -től egységes árakon, 300m2 fölött egyedi árazás alapján! Lapostető szigetelés technológiákkal kapcsolatban írjon, vagy hívjon és kérjen tanácsadást!

Alkalmazott technológiák:

Maris Polimers szórt poliuretán lapostető szigetelő rendszer. Ha hosszútávú megoldást keresnek, jutányos áron.

Új vagy felújításra szoruló lapostetők esetén is szívesen javasoljuk a kenhető poliuretán szigetelést. Sokféle alapanyag lehetővé teszi a legkülönfélébb felhasználási módokat is:
A poliuretán szigetelő rendszer alkalmazható 1-4 rétegben, a szigetelendő felület és a későbbi igénybevétel függvényében.

Zárt cellás PUR-PIR táblás szigetelés a lapostetők szigeteltsége érdekében!

Egy lépésben hő és vízszigetelés, hőhídmentesen. Teljesen rugalmas, nincs dilatációs probléma, hangszigetel, kiváló hőszigetelő…csak néhány indok, hogy miért alkalmazzuk előszeretettel lapostető szigeteléshez a purhabot. Speciális Graco Reaktorunk gyorsan és hatékonyan látja el faladatát, egy átlagos társasházi lapostetőt 2-3 nap alatt szigeteljük. A szigetelés UV biztonságát a Maris Polimers poliuretán rendszere biztosítja.

Miért ajánljuk a purhab szigetelést Önnek is?

MAPEI Polyglass bitumenes lemezzel a lapostető szigetelést kiemelkedő hatékonysággal végezzük.

A tető csapadékvíz elleni szigetelésének felújítását minden esetben a tetőfelület szigetelésre történő előkészítésével kell kezdeni. Ez a tetőfelület előkészítéséből és megtisztításából áll, valamint a szigetelendő vízszintes és függőleges felületeket bitumen mázzal be kell kenni, szakszóval kellősítés történik.
Bitumenes lemez a lapostető szigetelésre:
1 rétegű bitumenes szigetelés (MAPEI Polyglass Felxo S6 Premium 5mm):

Az egyik legjobb ár-érték arányú tetőszigetelési módszer, ha a megfelelő bitumenes lemezt használjuk. Legfőképpen akkor alkalmazható, ha a meglevő tetőfelület szintén bitumenes szigeteléssel készült és állapota még javítható.

A tetőfelület előkészítése után egyenes rétegrendben lángolvasztással történik a modifikált bitumenes lemez fektetése, amelyet a függőleges felületekre/ felépítményekre is felvezetjük. A függőleges felületekre felhajtott szigetelőlemez mechanikai rögzítése horganyzott viharléccel történik. A felhasznált modifikált bitumenes zárólemez felső felületén ásványi őrlemény található, mely megóvja a szigetelőlemezt az UV sugárzás káros hatásaitól, ezért külön fényvédelem nem szükséges.

2 rétegű bitumenes szigetelés - alátétfólia + bitumenes lemez
Ha a szigetelés állapota szükségessé teszi, akkor még egy filcalátétes páratechnikai bitumenes szigetelőlemez kerül beépítésre. Ez a megoldás lehetővé teszi a födémben felhalmozott pára és gőz biztonságos kiszellőztetését.
2 rétegű bitumenes lapostető szigetelés + hőszigetelés
A megrendelő igénye szerint különböző vastagságú (8-10-12-16cm) fajtájú és típusú hőszigetelés kerül beépítésre, amelyre a páratechnikai lemez, majd a modifikált bitumenes zárólemez lesz lángolvasztással rögzítve. A hőszigetelő lemezeket minden esetben eltoláásal, dűbeles rögzítéssel fektetjük.

Bemutatkozó videó:

Videó lejátszása

Személyes felmérés, tanácsadás, felmérőlappal, fotókkal és tételes költségvetéssel, br.30,000Ft-ért: +36 30 385 51 83

Kérje ajánlatunkat!

Szakértő kollégánk 1 napon belül visszahívja!
Tételes árajánlat tetőszigetelésről 48 órán belül, Önnek

Adorján Zoltán

Ügyvezető

Tetőszigetelés és palatető felújítás az ország egész területén:
 • Bács-Kiskun
 • Baranya
 • Békés
 • Borsod-Abaúj-Zemplén
 • Budapest
 • Csongrád
 • Fejér
 • Győr-Moson-Sopron
 • Hajdú-Bihar
 • Heves
 • Jász-Nagykun-Szolnok
 • Komárom-Esztergom
 • Nógrád
 • Pest
tetőfelújítás Abony,tetőszigetelés Albertirsa,tetőszigetelés Aszód, tetőfelújítás Biatorbágy,tetőszigetelés Budakalász, palatető felújítás Budakeszi, palatető szigetelés Budaörs, palatető szigetelés Bugyi, tetőfelújítás Cegléd, palatető szigetelés Csömör, palatető felújítás Dabas, lapostető szigetelés Diósd, tetőfelújítás Dömsöd, palatető szigetelés Dunaharaszti, palatető szigetelés Dunakeszi, lapostető szigetelés Dunavarsány, tetőfelújítás Érd, lapostető szigetelés Erdőkertes, palatető szigetelés Fót, palatető szigetelés Göd, lapostető szigetelés Gödöllő, palatető felújítás Gyál, tetőfelújítás Gyömrő,tetőszigetelés Halásztelek,tetőszigetelés Isaszeg, palatető szigetelés Kartal,tetőszigetelés Kerepes,tetőszigetelés Kiskunlacháza,tetőszigetelés Kistarcsa, lapostető szigetelés Maglód,tetőszigetelés Monor,tetőszigetelés Nagykáta, lapostető szigetelés Nagykőrös,tetőszigetelés Ócsa, tetőfelújítás Őrbottyán,tetőszigetelés Páty,tetőszigetelés Pécel,tetőszigetelés Pilis, tetőfelújítás Piliscsaba, lapostető szigetelés Pilisvörösvár,tetőszigetelés Pomáz, tetőfelújítás Ráckeve, palatető szigetelés Solymár, palatető felújítás Sülysáp, palatető felújítás Százhalombatta,tetőszigetelés Szentendre, palatető szigetelés Szigethalom, palatető szigetelés Szigetszentmiklós, palatető szigetelés Taksony,tetőszigetelés Tápiószecső, palatető szigetelés Tápiószele, tetőfelújítás Tápiószentmárton, lapostető szigetelés Tárnok, palatető felújítás Tököl, palatető felújítás Törökbálint, lapostető szigetelés Tura,tetőszigetelés Üllő, tetőfelújítás Vác, palatető szigetelés Vecsés, lapostető szigetelés Veresegyház,
 • Somogy
 • Szabolcs-Szatmár-Bereg
 • Tolna
 • Vas
 • Veszprém
 • Zala
Close
Go top