Lapostető szigetelés és javítás, országosan

A mostani megrendeléseink jelentős része a rontott munkálatok vagy silány anyagminőség miatti újra felújításból áll, ami mondani sem kell nagyon drága és rengeteg energiájába és idejébe kerül Megrendelőinknek. A megküldött képek alapján ezúttal is ez látható!

Eddigi megrendelőink nagyon féltek a beázástól és fontos volt számukra, hogy:

Egész Magyarország területén vállaljuk a lapostető szigetelés készítését, már 100m2 -től egységes árakon, 300m2 fölött egyedi árazás alapján! Lapostető szigetelés technológiákkal kapcsolatban írjon, vagy hívjon és kérjen tanácsadást!

Alkalmazott technológiák:

Maris Polimers szórt poliuretán lapostető szigetelő rendszer. Ha hosszútávú megoldást keresnek, jutányos áron.

Új vagy felújításra szoruló lapostetők esetén is szívesen javasoljuk a kenhető poliuretán szigetelést. Sokféle alapanyag lehetővé teszi a legkülönfélébb felhasználási módokat is:
A poliuretán szigetelő rendszer alkalmazható 1-4 rétegben, a szigetelendő felület és a későbbi igénybevétel függvényében.

Zárt cellás PUR-PIR táblás szigetelés a lapostetők szigeteltsége érdekében!

Egy lépésben hő és vízszigetelés, hőhídmentesen. Teljesen rugalmas, nincs dilatációs probléma, hangszigetel, kiváló hőszigetelő…csak néhány indok, hogy miért alkalmazzuk előszeretettel lapostető szigeteléshez a purhabot. Speciális Graco Reaktorunk gyorsan és hatékonyan látja el faladatát, egy átlagos társasházi lapostetőt 2-3 nap alatt szigeteljük. A szigetelés UV biztonságát a Maris Polimers poliuretán rendszere biztosítja.

Miért ajánljuk a purhab szigetelést Önnek is?

MAPEI Polyglass bitumenes lemezzel a lapostető szigetelést kiemelkedő hatékonysággal végezzük.

A tető csapadékvíz elleni szigetelésének felújítását minden esetben a tetőfelület szigetelésre történő előkészítésével kell kezdeni. Ez a tetőfelület előkészítéséből és megtisztításából áll, valamint a szigetelendő vízszintes és függőleges felületeket bitumen mázzal be kell kenni, szakszóval kellősítés történik.
Bitumenes lemez a lapostető szigetelésre:
1 rétegű bitumenes szigetelés (MAPEI Polyglass Felxo S6 Premium 5mm):

Az egyik legjobb ár-érték arányú tetőszigetelési módszer, ha a megfelelő bitumenes lemezt használjuk. Legfőképpen akkor alkalmazható, ha a meglevő tetőfelület szintén bitumenes szigeteléssel készült és állapota még javítható.

A tetőfelület előkészítése után egyenes rétegrendben lángolvasztással történik a modifikált bitumenes lemez fektetése, amelyet a függőleges felületekre/ felépítményekre is felvezetjük. A függőleges felületekre felhajtott szigetelőlemez mechanikai rögzítése horganyzott viharléccel történik. A felhasznált modifikált bitumenes zárólemez felső felületén ásványi őrlemény található, mely megóvja a szigetelőlemezt az UV sugárzás káros hatásaitól, ezért külön fényvédelem nem szükséges.

2 rétegű bitumenes szigetelés - alátétfólia + bitumenes lemez
Ha a szigetelés állapota szükségessé teszi, akkor még egy filcalátétes páratechnikai bitumenes szigetelőlemez kerül beépítésre. Ez a megoldás lehetővé teszi a födémben felhalmozott pára és gőz biztonságos kiszellőztetését.
2 rétegű bitumenes lapostető szigetelés + hőszigetelés
A megrendelő igénye szerint különböző vastagságú (8-10-12-16cm) fajtájú és típusú hőszigetelés kerül beépítésre, amelyre a páratechnikai lemez, majd a modifikált bitumenes zárólemez lesz lángolvasztással rögzítve. A hőszigetelő lemezeket minden esetben eltoláásal, dűbeles rögzítéssel fektetjük.

Bemutatkozó videó:

Videó lejátszása

Személyes felmérés, tanácsadás, felmérőlappal, fotókkal és tételes költségvetéssel, br.30,000Ft-ért: +36 30 385 51 83

Kérje ajánlatunkat!

Szakértő kollégánk 1 napon belül visszahívja!
Tételes árajánlat tetőszigetelésről 48 órán belül, Önnek

Adorján Zoltán

Ügyvezető

Tetőszigetelés és palatető felújítás az ország egész területén:
 • Bács-Kiskun
 • Baranya
 • Békés
 • Borsod-Abaúj-Zemplén
 • Budapest
 • Csongrád
 • Fejér
 • Győr-Moson-Sopron
 • Hajdú-Bihar
 • Heves
 • Jász-Nagykun-Szolnok
 • Komárom-Esztergom
 • Nógrád
 • Pest
palatető felújítás Abony, palatető felújítás Albertirsa, tetőfelújítás Aszód, lapostető szigetelés Biatorbágy,tetőszigetelés Budakalász, tetőfelújítás Budakeszi,tetőszigetelés Budaörs, tetőfelújítás Bugyi, palatető szigetelés Cegléd, tetőfelújítás Csömör, lapostető szigetelés Dabas, lapostető szigetelés Diósd, lapostető szigetelés Dömsöd, tetőfelújítás Dunaharaszti, palatető szigetelés Dunakeszi, lapostető szigetelés Dunavarsány, palatető felújítás Érd,tetőszigetelés Erdőkertes, tetőfelújítás Fót, lapostető szigetelés Göd,tetőszigetelés Gödöllő,tetőszigetelés Gyál, palatető szigetelés Gyömrő, palatető szigetelés Halásztelek, palatető felújítás Isaszeg,tetőszigetelés Kartal, palatető felújítás Kerepes, lapostető szigetelés Kiskunlacháza, palatető szigetelés Kistarcsa, tetőfelújítás Maglód, lapostető szigetelés Monor, lapostető szigetelés Nagykáta, tetőfelújítás Nagykőrös, tetőfelújítás Ócsa, lapostető szigetelés Őrbottyán, lapostető szigetelés Páty, palatető szigetelés Pécel, palatető felújítás Pilis,tetőszigetelés Piliscsaba, tetőfelújítás Pilisvörösvár,tetőszigetelés Pomáz,tetőszigetelés Ráckeve,tetőszigetelés Solymár, palatető felújítás Sülysáp, palatető felújítás Százhalombatta, palatető felújítás Szentendre, lapostető szigetelés Szigethalom,tetőszigetelés Szigetszentmiklós, palatető felújítás Taksony, lapostető szigetelés Tápiószecső, lapostető szigetelés Tápiószele, tetőfelújítás Tápiószentmárton,tetőszigetelés Tárnok, palatető felújítás Tököl, tetőfelújítás Törökbálint,tetőszigetelés Tura, lapostető szigetelés Üllő,tetőszigetelés Vác, tetőfelújítás Vecsés, tetőfelújítás Veresegyház,
 • Somogy
 • Szabolcs-Szatmár-Bereg
 • Tolna
 • Vas
 • Veszprém
 • Zala
Close
Go top