A GERARD kínálatában elérhető egy igazán letisztult, minimál stílusú kőszórt cserepes lemez.GERARD ELEGANTA – Letisztult formavilág az egyszerűségben rejlő szépségért.

megjelenésű tetőcseréppel, az Eleganta-val. A különleges
kőbevonat egyedülálló, karakteres és letisztult megjelenésével nemcsak esztétikus előnyt kínál, hanem megerősített
védelmet biztosít az UV sugárzás ellen is.
A GERARD korunk vezető szerepét betöltő gyártója a kőszórt
bevonattal ellátott préselt fémlemez tetők világpiacán, amely
végre elérhető egy letisztult és modern külsőt kölcsönző tetőprofillal is. A sík, szögletes formavilág stílusosságának
visszafogott eleganciát kölcsönöz
kőzúzalék szilárdsága és
természetessége.

A megfelelő tető kiválasztása kulcsfontosságú döntés bármely épület esetében, kiváltképp akkor, ha a saját otthonukról van szó. Egy ilyen nagyobb méretű beruházásnak egy életen át tartó elégedettséget és biztonságot kell nyújtania a tulajdonosok számára. Fedezzen fel új lehetőségeket a GERARD
Tetőcsaláddal korunk tetőtechnológiájában!
A GERARD Eleganta egyben egyesíti az acél szilárdságát a
természetes kőzúzalék stílusos megjelenésével. Hosszú távú
kutató munkánk eredménye a rendkívüli finomszemcsés kőzúzalék, amely tökéletes harmóniában áll a sík és modern megjelenésű tetőcseréppel, az Eleganta-val.

A palatető eredeti állapota

Kiváló időjárás- és korrózióálló tulajdonságát a 250 g/m2 cink-alumínium-magnézium ötvözettel értük el, amely a legmegbízhatóbb védőréteggel látja el az acél alaplemezt.

A 93,5 % cink, 3,5 % alumínium és 3 % magnézium kombinációja kivételes stabilitást és biztonságot eredményez, amely egyedülálló a fém tetőiparban. A különleges eljárásokkal szelektált természetes kőzúzalék UV álló és rendkívül esztétikus bevonatot kölcsönöz. A kőzúzalék és a fém alaplemez között egy speciális akril gyanta alapozóréteg védi az acél alaplemezt, és biztosítja a kőzúzalék sziklaszilárd tapadását. A természetes színezetű kőszemcsék mellett kerámia bevonat gazdagítja új színekkel a természet színskáláját. A kerámia bevonat hő és UV álló pigmentekből készül, amely kiválóan garantálja hosszútávon is a természetes megjelenést. A pigmenteket magas hőmérsékleten olvasztják rá a kő granulátumra a tartós színek megőrzése érdekében. A selyemfényű, akril fedőréteg az egyenletes bevonat elérése érdekében ráégetéssel készül. A késztermékünk 8 réteg erőteljes kombinációja, amely a bizonyítottan ellenáll a világ legmostohább időjárási körülményeinek is.

ANYAGSZERKEZET 1. Átlátszó, akril védőréteg 2. Természetes kőzúzalék 3. Akril gyanta alapozóréteg 4. Polyurethane védőréteg 5. Cink-alumínium-magnézium ötvözet 6. 0,50 mm acél alaplemez 7. Cink-alumínium-magnézium ötvözet 8. Polyester védőréteg.

GERARD SZÍNEK

GERARD Garancia

Az erős acél alaplemez és az egyedülálló védőrétegek kivételesen tartós védelmet nyújtanak az Ön otthona számára. Ezért a GERARD Tetőcsalád magabiztosan kínál termékeire 50 éves korlátozott, időjárásállósági garanciát.