Otthonfelújítás Állami Támogatásból az Adorján Renovával!  További részletek »
Palatető felújítás, tetőszigetelés

Tetőszigetelés blog

A tetőszigetelés blog elsődleges célja az hogy ön kicsit megismerjen minket és értesüljön híreinkről. Bemutatjuk a technológiákkal kapcsolatos hasznos információkat, amiket érdemes tudnia.

Gerard tető képzés 2022

-

GERARD tető képzésen az Adorján Renova Az Adorján Renova célja, hogy bizonyítsa: igenis vannak jóravaló és profi szakemberek Magyarországon. Ennek jegyében ismét képzésen voltak kollégáink.  A fiúk egy egész napot eltöltöttek a GERARD főhadiszállásán. Délelőtt elméleti képzés, délután pedig gyakorlati képzés volt. Ezúton is köszönjük szépen a törődést a GERARD kivló kollégáinak! 

További részletek »

Layher képzés az Adorján Renovánál

-

Igyekszünk kollégáinkat naprakészen tartani, ezért télvíz idején képzés képzés hátán az Adorján Renovánál.

További részletek »

Elegáns cserepeslemez a GERARD-tól

-

Minimál stílusú kőszórt cserepes lemez mostantól a GERARD kínálatában.

További részletek »
Palatető felújítás bontás nélkül GERARD kőszórt lemezzel

Palatető felújítás bontás nélkül GERARD kőszórt lemezzel

-

A Vámosszabadi Faluház felújítása bonás nélkül GERARD kőszórt cserepeslemezzel. A munka során 22db tetőablak is cserélve lett és a csatorna rehabilitását is elvégezték az Adorján Renova munkatársai.

További részletek »
PUR PIR és PU szigetelés készítése modern lapostetőkön

PUR PIR és PU szigetelés készítése modern lapostetőkön

-

Manapság nagy népszerűségnek örvendenek a lapostetős “minimál” stílusú családi házak. Igazából nem meglepő, mivel helykihasználásuk praktikus, megépíteni gyorsan lehet, energetikai szempontból pedig szintén kedvező eredményeket tudnak produkálni. Hogy néz ki egy modern lapostető Adorján Zoli szerint.

További részletek »
A Debreceni 22 Emeletes Toronyház Tetőteraszának szigetelése

A Debreceni 22 Emeletes Toronyház Tetőteraszának szigetelése

-

2019 április 25.-én a Tetőfedők Bádogosok és Épületszigetelők Országos Szövetségének felkérésére Adorján Zoli bemutatott egy helyi esettanulmányt. A kivitelezést az Adorján Renova végezte, Maris Polimers MARISEAL poliuretán vízszigeteléssel. A cikkben képek és videó is!

További részletek »
Hullámpala felújítás bontás nélkül PU bevonattal

Hullámpala felújítás bontás nélkül PU bevonattal

-

Hazánkban rengeteg hullámpalával fedett raktár, szin, tároló és istálló található. Jellemzően a mezőgazdaság és az állatartók érdekeltségében lévő épületek már nagyon elhasznált állapotúak. Amellett, hogy le lehet bontani őket van korrekt megoldás a bontásmentes felújításra is.

További részletek »
Purhab szigetelés lapostetőkön

Purhab szigetelés lapostetőkön

-

Jót akarunk! Varratmentesen szigetelünk víz és hő ellen a könnyen beázó lapostetőn. Akkor ez most tényleg ilyen egyszerű? Nézzük

További részletek »
Interjú Adorján Zoltánnal

Interjú Adorján Zoltánnal

-

Adorján Zoltán – van, ki e nevet nem ismeri? A dinamikusan fejlődő tetőszigetelő cég, az Adorján Renova elegáns irodájában ülünk a Határ úton, és a salakmotorozás szakmai rejtelmeiről nem esik szó. Interjúalanyom ugyanis nem a halhatatlanságot is elérő motoros legenda, hanem a saját lábon álló fia.

További részletek »
Fészek 2018 - Építőipari kiállítás

Fészek 2018 – Építőipari kiállítás

-

Szeretnénk, ha minél többen megismernének bennünket. Ezért idén is kiállítottuk a bontásmentes tetőszigetelés anyagainkat a debreceni közönség előtt.

További részletek »

Kérje ajánlatunkat!

Szakértő kollégánk 1 napon belül visszahívja!
Tételes árajánlat tetőszigetelésről 48 órán belül, Önnek

Adorján Zoltán

Ügyvezető

Tetőszigetelés és palatető felújítás az ország egész területén:
 • Bács-Kiskun
 • Baranya
 • Békés
 • Borsod-Abaúj-Zemplén
 • Budapest
 • Csongrád
 • Fejér
 • Győr-Moson-Sopron
 • Hajdú-Bihar
 • Heves
 • Jász-Nagykun-Szolnok
 • Komárom-Esztergom
 • Nógrád
 • Pest
palatető felújítás Abony, lapostető szigetelés Albertirsa, palatető felújítás Aszód, tetőfelújítás Biatorbágy, palatető szigetelés Budakalász, palatető szigetelés Budakeszi, palatető felújítás Budaörs, tetőfelújítás Bugyi, palatető szigetelés Cegléd, tetőfelújítás Csömör, tetőfelújítás Dabas,tetőszigetelés Diósd, palatető felújítás Dömsöd, palatető felújítás Dunaharaszti, tetőfelújítás Dunakeszi, palatető felújítás Dunavarsány, tetőfelújítás Érd,tetőszigetelés Erdőkertes,tetőszigetelés Fót, lapostető szigetelés Göd, tetőfelújítás Gödöllő,tetőszigetelés Gyál, palatető szigetelés Gyömrő,tetőszigetelés Halásztelek, palatető szigetelés Isaszeg, palatető szigetelés Kartal, tetőfelújítás Kerepes, lapostető szigetelés Kiskunlacháza, palatető felújítás Kistarcsa, palatető felújítás Maglód, palatető szigetelés Monor, palatető szigetelés Nagykáta, palatető felújítás Nagykőrös, palatető felújítás Ócsa, palatető felújítás Őrbottyán, palatető szigetelés Páty, lapostető szigetelés Pécel,tetőszigetelés Pilis, tetőfelújítás Piliscsaba, palatető felújítás Pilisvörösvár, lapostető szigetelés Pomáz,tetőszigetelés Ráckeve, lapostető szigetelés Solymár, palatető felújítás Sülysáp, palatető szigetelés Százhalombatta, tetőfelújítás Szentendre, tetőfelújítás Szigethalom, tetőfelújítás Szigetszentmiklós, tetőfelújítás Taksony, palatető szigetelés Tápiószecső, lapostető szigetelés Tápiószele,tetőszigetelés Tápiószentmárton, palatető szigetelés Tárnok, tetőfelújítás Tököl, lapostető szigetelés Törökbálint, palatető felújítás Tura, lapostető szigetelés Üllő, palatető felújítás Vác, lapostető szigetelés Vecsés, lapostető szigetelés Veresegyház,
 • Somogy
 • Szabolcs-Szatmár-Bereg
 • Tolna
 • Vas
 • Veszprém
 • Zala
Close
Go top