Gerard tető – béke és biztonság a tetőn.

Az ország egyik legnagyobb Gerard tetőfedője, az Adorján Renova. Gerard tetőket készítünk pontos határidővel, az előre megbeszélt áron. Folyamatosan kérdezzük a vevőinket, hogy mennyire elégedettek. Ez alapján Ügyfeleink 93%-a egyetért abban, hogy az Adorján Renova kiváló kivitelező.

Manapság ugyanis nem az a kérdés, hogy megveszik-e a legjobb anyagot. Ez a minimum. Az a fontos, hogy a kiváló anyag szakértő kezekbe kerüljön! Személyes felmérés és tanácsadásért kérje ajánlatunkat Most!

Gerard tetőfedés

Ez a kőszórt lemez túliéli a legzordabb időjárást is. Meg kell védenünk otthonainkat. Jobban, mint valaha. A klímaváltozás közepén különleges tetőre van szükségünk. Nem egy átlagos tetőre, hanem egy olyanra, ami bátran szembeszáll a holnap kihívásaival. A GERARD cserepeslemezt nem ok nélkül nevezik „worry-proof” (aggodalommentes) tetőknek, mivel ellenállnak a szélsőséges időjárásnak.
Keceli Garard tető

Előnyök, amit a Gerard tető biztosít:

Gerard tető referencia
Egyedi Gerard tető
Elavult gondolat, hogy a megrendelő rohangál a tüzépre, azért, hogy spóroljon. Manapság a profi cég, kiszámolja és kiszállítja a kivitelezéshez az anyagot. Ráadásul garanciát vállal mennyiségre, hogy ne legyen pénzkidobás! Az Adorján Renovától megveheti a Gerard tető anyagot is, sőt! Teljes anyagkiírást is tudunk készíteni Önnek! Kérjen ajánlatot most!

GERARD tetőfedés az Adorján Renovától

Az Adorján Renova pontos határidővel vállalja a GERARD lemeztetők elkészítését. Referenciánk között intézmények és családi házak is találhatóak. Szoros gyártói együttműködés mellett tervezzük és készítjük a lemezfedéseket.
KÖNNYŰ ÉS FÖLDRENGÉSÁLLÓ Takarítson meg pénzt a GERARD pehelykönnyű tetőrendszereivel!

SZÉL ÉS VIHARÁLLÓ
A hurrikánok egyre gyakoribbak manapság, de a GERARD tetők alatt nem kell tőlük tartania.

JÉGESŐÁLLÓ
A szélsőséges klímaváltozás hatalmas jégesőkkel járhat, amelyek megrongálhatják tetőjét.

HÓ ÉS JÉGÁLLÓ
Potenciális életmentő megoldást is beépítünk minden egyes GERARD profilba a kőzúzalékos bevonaton keresztül.

TŰZÁLLÓ
Nehéz tető alatt az égő ház összedőlhet, azonban a GERARD könnyű, acél tetője alatt ez sokkal kevesebb eséllyel történhet meg.

ZAJÁLLÓ
Zajcsillapítás szempontjából a GERARD tetők sokkal jobban teljesítenek a többi acél tetőfedő termékhez képest.

Antracit gerard tető

GERARD lemez színek:

Standard színek:

Nem standard színek:

  • ST – Standard termékek: raktárkészleten
  • NS – Nem Standard termékek: rendelhető

A GERARD kínálata:

A nagy felbontású képeken látható, hogy a GERARD fedés egészen más nívót képvisel, mint a hagyományos cserepes lemezek. Az illeszkedési pontok jóval precízebbek a gyári csavarható belövő szögek pedig láthatatlanná válnak elkészítés után. Így lesz a Gerard lemez esztétikus és viharálló.

Gerard tető képek:

Eddigi érdeklődőink egyetértettek abban, hogy a személyes tanácsadás és a költségvetés akkor ér valamit, ha garancia van mellé. Tehát valóban lehet rá támaszkodni. Mi 5-szörös garanciát adunk a szolgáltatásainkhoz. Ehhez jön a Gerard tető 50 év szavatossága! Kérjen ajánlatot most!
Videó lejátszása

Személyes felmérés, tanácsadás, felmérőlappal, fotókkal és tételes költségvetéssel!

Keresse Bálint Tamást: +36 30 385 5183

Close
Go top