Széchenyi

Többé nem kell tartania a beázástól, ha palatetőjének felújítását és szigetelését a legújabb technológiákkal alkalmazza, ráadásul bontás és piszok nélkül teheti mindezt! Munkánkat minden esetben az előzetes egyeztetéseket követve, csúszás nélkül végezzük, hogy megrendelőink ne féljenek a beázástól és a drága fűtésszámláktól.

Videó lejátszása

Debreceni telephelyünkről indulva, előre szervezetten teljesítjük a megrendeléseket egész Magyarország területén. Sajnos egészen kis javító munkákat nem minden esetben tudunk elvállalni gazdaságosan. Ezért kérjük szíves megértésüket.

  • Adorján Renova
    4031 Debrecen, Határ út 3.
  • GPS: 47,520543 – 21,5768289
    Útvonatervezéshez kattintson ide!

Jánossomorja - Iso Paint tetőbevonatok és Villas zsindely a palatető bontás nélküli felújításához. Tetőfelújítás egész Győr-Moson-Sopron megyében.

Jánossomorja – Purhab-szigetelés magas-és lapostetőkhöz. Mediterrán bitumenes lemezzel borított tetőt varázsolunk Önnek bontás nélküli felújítással. Mariseal tetőbevonatokkal és más sepciális anyagokkal végezzük munkánkat Győr-Moson-Sopron megyében.

Gondolta volna, hogy a tetőszigetelés már bontás nélkül is lehetséges, akár 35-40 évig tartó beázás mentesség mellett? Az Adorján Renova rendelkezik a megvalósításhoz szükséges eszközökkel. Ha Önnek is szüksége van tető felmérésre, esetleg palatető-felújításra, hívjon bizalommal. Ha szeretne többet is megtudni az általunk végzett palatető-felújításról, vagy érdeklik a legújabb technológiák mikéntje, nézzen szét honlapomon.

Az Adorján Renova megkönnyítette Megrendelői mindennapjait, ugyanis 98%-nál megszűntek a korábbi komoly gondot okozó problémaforrásaik. Megakadályoztuk a beázást, ezáltal nem volt részük több idegeskedésben, félelemben és anyagi kárban. Jócskán lefaragtunk a fűtés-és hűtésszámlák összegéből. Kifejezetten ügyeltünk arra, hogy munkatársaink ne kontár munkát végezzenek, hiszen számunkra legfontosabb a Megrendelő elégedettsége. Örömmel állíthatjuk, hogy csúszás nélkül, teljeskörű garanciát vállalva dolgoztunk a tetőfelújításon.

Kérjen árajánlatot ide kattintva!

Jánossomorja - Tetőszigetelés és palatető-felújítás bontás nélkül. Keressen egész Győr-Moson-Sopron megye határain belülről! Magas- és lapostető szigetelés. Családi -és sorházak tetőfelújításaÁrajánlat alapján

Röviden az Adorján Renováról:

A bontásmentes tetőszigetelés szakértői vagyunk Magyarország 19 megyéjében. Munkánk során törekszünk arra, hogy kevés szemét keletkezzen, gyorsan, precízen dolgozzunk és olcsón tegyük lehetővé a kivitelezést Megrendelőink számára.

Országos lefedettségű, rugalmasan működő vállalat vagyunk, így kisebb-nagyobb munkákat is egyaránt elvállalunk, majd azokat gazdaságosan elvégezzük. Szakembereink precízen, pontosan és gyorsan dolgoznak.

Kiforrott technológiáink, gyártói kapcsolataink és egyedi logisztikai tervező rendszerünk lehetővé teszik, hogy olcsón dolgozzunk.

Külön műszaki személyzetünk biztosítja, hogy csúszás nélkül, határidőre készüljenek el a megrendelések és a kollégák ne csússzanak a kivitelezésekkel. Továbbá, egyedi tanácsadással is segíti Megrendelőinket, hogy minél könnyebben feltárjuk a rejtett hibákat.

Munkánkra minden esetben garanciát vállalunk. Sajnos nagyon sok rosszul sikerült munkát kell javítanunk, miután a kivitelező eltűnt és nem vállalt garanciát.

Csapatunk kiváló szakemberekből áll, jellemző rájuk a munka iránti lelkesedés, precizitás, megbízhatóság, felelősségérzet és az értékek védelme illetve biztonságban tartása az együttműködés során. Bizton állíthatjuk, hogy ilyen munkamorál mellett bennünket nem ér utól a munkaerő válság.

Beszéljenek a számok is:
Ha Ön is az alábbi anyagú tetőfedések valamelyikével rendelkezik, bontás nélkül tudjuk javítani:
Milyen formájú tetőket tudunk felújítani?
Amely épületek tetőjét bontás nélkül újítjuk:
A tetőszigetelés és a palatető-felújítás során alkalmazott technológiáink:

Jánossomorja - A palatető-felújítás technológiái - milyen is a modern tetőszigetelés? Mi az Iso Paint tetőbevonatokkal történő tetőszigetelést ajánljuk bontás és piszok nélkül, ráadásul gyorsan!

Kisebb vízszivárgás, meleg, csúnya tető. Ha az Ön otthonában is felütötték a fejüket ezek a problémák, válassza az általunk kínált megoldást, mely nem más, mint a nanotechnológiás tetőbevonat. Víz-és hőszigetelésre is azonnali védelmet biztosít, amely egy igazi forradalmi megoldásnak számít a palatető-felújításban. Ez már túlnőtt a jó öreg palafestésen, hiszen amellett, hogy szép színt is ad, még egy rugalmas, gumis bevonatot is képez a tető felületén,. Számunkra ez az igazi palatető-javítás.

Ön mit gondol?

Szeretne a lehető legolcsóbban és a legkíméletesebb eszközökkel túl esni a palatető-felújításon? Akkor ezt a mgoldást Önnek találták ki! Fontos viszont észben tartani, hogy kardinális „tető-problémák” esetén sajnos a palajavítás elkerülhetetlen. Ez az eljárás akár 15-20 évig védi tetőjét! Hullám, vagy síkpala tetőknél egyaránt alkalmazható.

Kérjen árajánlatot ide kattintva!

Jánossomorja - Iso Paint tetőszigetelés és palatető szigetelés - a technológia menete:

Megkeresése után munkánkat minden alkalommal ipari tisztítással kezdjük a tetőn. Majd 2 rétegben felvisszük a tetőre a dán tetőbevonatot, melynek száradása után egy flexibilis, gumiréteg réteg keletkezik a tető teljes felületén. Nincs moha, gomba, alga. Azért ajánljuk dán Isopaint Nordic A/S cég termékét, mert megbízható, hiszen 40 éve a tetők felújítására és védelmére koncentrál.

Milyen típusú tetőfedéseken alkalmazható az Iso Paint tetőszigetelés?
Síkpalán, hullámpalán, normál és műemlék jellegű palán, lemeztetőn – legyen az cserepes vagy trapézlemez, illetve bármilyen típusú cserépen.
Tisztában van az Iso Paint Isonit-tel történő palatető-javítás és tetőszigetelés előnyeivel?
Tökéletesen eltömíti a repedéseket a pala felületén. A kezelés után a felületről eltűnik az alga, moha, gomba mert a bevonat megszünteti a létükhöz szükséges életteret. Tartósan szép tetővel büszkélkedhet, hiszen UV állóvá válik a tetőszigetelés. 197%-os rugalmassággal rendelkezik. Nagy színválasztékának köszönhetően mindenki megtalálhatja a saját elképezéséhez leginkább passzolót. Kiválóan tapad a palára, cserépre, az ISO RUBBER pedig kifejezetten a lemeztetők felújítására lett fejlesztve. Rendkívül egyszerűen lehet vele dolgozni, könnyen bedolgozható, gyorsan szárad. Segítséglvel egy családi háztető felújítása mindössze egyetlen nap alatt kivitelezhető. Kis költséggel járó, gyors és tiszta tetőszigetelés és palatető-felújítási módszer.

Jánossomorja - Tetőtér hőszigetelés és palatető-felújítás Iso Paint Climate Cooler tetőbevonattal:

Ha már felújíttatja palatetőjét, a forróságot is szeretné megszüntetni a tetőn? Nálunk erre is van opció. A Climate Cooler a “hűvös tetőszigetelő” néven ismert, mert a napsugarak csupán 30%-át engedi átjutni a tetőfelületen. Így egy optimális hőmérsékletű, kellemes, és lakható élettér alakítható ki tetőtéri szobának. Ráadásul a tetőtér hűtési költségei jelentősen lecsökkennek. Rendelkezik az Isonit festékek kiváló tulajdonságaival.
Cseréptető-felújítás ISO PAINT tetőszigetelő bevonatokkal

Ezek a problémák nagyon sok háztartásban előfordulnak és nehezítik meg a mindennapokat: forró tetőtér, kifakult, mohás cserép, vízszivárgás a repedezett cserepek miatt.

Ne hagyja, hogy ez Önnél is megtörténjen! Ismerje meg az általunk preferált megoldást: tetőszigetelés nanotechnológiás Iso Paint tetőbevonattal! A professzionális dán IsoPaint Nordic tetőbevonatok segítségével nem csak egy új, szebb tetőt nyer de meg is védi cseréptetőjét a következő 15-20 évre! Ezzel a technológiával megkímélheti tetőjét egy teljes cserétől, sőt Önnek sem kell a túlzott költségek miatt aggódnia. Válassza ki az IsoPaint Nordic A/S tetőbevonatai közül a legmegfelelőbbet és a felújításkor kerülje el a bontást és piszkot.

Kérjen árajánlatot ide kattintva!

Milyen típusú cseréptetőknél alkalmazható?
Beton cserép, kerámia cserép, agyag cserép
Az Iso Paint tetőszigetelés előnyei, ha nano tetőfestéket alkalmaz:
Palatető-felújítás Villas mediterrán zsindellyel

Problémák: Nagyobb beázások, nagyon csúnya tető, szökő meleg télen.

Jánossomorja - Palatető-felújítás és lapostető-szigetelés sbs modifikált bitumenes lemezzel

Videó lejátszása

A mediterrán típusú tető többé nem álom, akár 1-2 nap alatt megvalósítható. Mindemellett osztrák tekercses zsindellyel hamar milliókat emelhet palatetője értékén. Ha gyengébb minőségű palatetővel rendelkezik, ez az eljárás akkor is lehetséges.

Eláruljuk a mediterrán zsindellyel kivitelezett palatető-felújítás technológiai lépéseit: A síkpala ipari tisztítása után mélyalapozó anyaggal vonjuk be a palatetőt. Ezután új bádoglemezeket helyezünk fel és a bitumenes zsindelyt a teljes felületen lángolvasztással rögzítjük. Majd 30-50 négyzetméterenként tetőszellőzőket építünk be. Láthatja, hogy munkánk könnyű, gyors, és bontás nélküli, a végeredmény 12 év írásos garancia. Akár hullámpalát helyettesítve is fel lehet helyezni!
Milyen típusú tetőszigeteléseken alkalmazható a mediterrán bitumenes zsindely?

Síkpalán és műemlékpalán bontás nélkül. Hullámpalán, cserépen, lemeztetőn – csak bontással és OSB lap aládolgozással.

Palatető-felújítás előnyei, ha Villas mediterrán zsindelyt alkalmazunk:

A legfontosabb, hogy a meglévő tetőfedést nem bontjuk, ezért munka közben nincs rengeteg szemét, sem beázás, ráadásul a munkafolyamat gyors és gazdaságos. Mind a Villas zsindelyre, mind a kivitelezésre 10 év garancia van, de a tető várható élettartama 40 év. Esztétikai funkcióját tekintve a zsindely megjelenése térhatású mediterrán vagy klasszikus hódfarkú mintás. Kis fajsúlyú zsindelyek közé tartozik (4,5 kg/m2), így a régi tetőt nem terheli túl, nincs szükség plusz megerősítésre. A tartósság érdekében a színezés kerámiaőrleménnyel történik, nem pedig festett mintázattal.

Kérjen árajánlatot ide kattintva!

A felületi érdessége miatt, hófogók beépítésével sem kell bjjlódni. ÉMI által ellenőrzött termék és technológia, az EN ISO 9001 minőségtanúsítvány követelményeinek megfelel.

Jánossomorja - Purhab-szigetelés, azaz a szórt poliuretán tetőszigetelés

Amiben biztosak vagyunk, az az, hogy a purhabbal történő szigetelés a jelenleg használatos anyagok között és a legújabb technológiák között is a legsokoldalúbban alkalmazható megoldás a tetőszigetelésben.
Halljunk egy picit többet ennek a nagyszerű anyagnak az előnyeiről:

A Megoldás egyszerre hő- és vízszigetelésre is. Egészségkárosító hatása nincs. Hőhídmentesen bátran ott is alkalmazhatjuk, ahova mással nem érünk el. Terhelhető mivoltja révén kültéren UV védelemmel ellátva is alkalmazható. Páraáteresztő, viszont az esővizet teljes mértékben kizárja. Garantáltan mérettartó, tehát nem kell félni, hogy az idő múlásával összeesik, ahogyan más hőszigetelő anyagok teszik.

Legyen szó akár kül vagy beltéri szigetelésről, a purhab mindkét esetben kiváló választás. Befektetésnek sem utolsó, mert emeli az ingatlan értékét, amellett, hogy jelentős mennyiségű energiát spórol számunkra.

Így történik a purhab-szigetelés a tetőtérben:

A szórt poliuretán habot egy speciális berendezés és szórópisztoly együttes erejével juttatjuk fel a felületre. Mindkét eszköz megfelelő szaktudást és nem mellesleg nagy tapasztalatot igényel. A felületen a kiszórt anyag másodperceken belül megduzzad és megszilárdul.

A szórt poliuretán hab többféle formában-, illetve sűrűségben előfordul, ilyen például a lágy (nyitott cellás), félmerev, és a kemény vagy merev habok, amelyek teljesen lépésállók, illetve terhelhetők.

Az érvek csak sorakoznak amellett, hogy miért a legjobb választás a purhab a szigetelésben. Példának okáért, kiváló hőszigetelő tulajdonsága mellett tökéletes vízzáró jelleggel is büszkélkedik. Mindezek mellett lépésálló is, így egy olyan anyagot eredményez, amely az építőiparban egyedivé és páratlanná teszi. Jelenleg ezt csak és kizárólag a szórt poliuretán habról mondhatjuk el. Mással nem helyettesíthető, mivel csak több anyag együttes összeépítésével lehet elérni ugyanezt a színvonalú hatékonyságot. Ezért az építőipar elsőszámú szigetelése a szórt poliuretán hab. Felvitele után teljes légzárat alkot, ezért teljesen egybefüggővé válik, homogén hő- és vízszigetelést biztosít, így használatával megkímélhetjük magunkat a hiányos, elégtelen szigetelések miatti extra kiadásoktól.

Kérjen árajánlatot ide kattintva!

A szórt purhab-szigetelés tulajdonságai:
A szórt poliuretán hab palateteő-felújításban és tetőszigetelésben messze a leghatékonyabb az eddig ismert és alkalmazott összes hőszigetelési eljárás között.

Jánossomorja - Palatető-felújítás költségei, tetőszigetelés árak

Az Adorján Renova profizmusa abban is rejlik, hogy pontos fizetendő végösszeget mond Önnek. Ezen kívül azt is részletezi, hogy milyen alapanyagokat kap és azokból mennyit. Ha Ön is így tartja megfelelőnek az együttműködést, tekintse meg palatető-és tetőszigetelő listaárainkat, és ha szimpatikusnak véli őket, kérjen felmérést és árajánlatot tetőszigetelésre. Keressen máris mobiltelefonon!

Kérjen árajánlatot ide kattintva!

Mosonmagyaróvári

Kistérség

9241

Irányítószám

Győr-Moson-Sopron

Megye

6001

Népesség

Város

Típus

Tetőszigetelés blog
2024 (3) +
2023 (4) +
2022 (3) +
2021 (1) +
2020 (2) +
2019 (3) +
2018 (4) +
2017 (10) +
2015 (3) +
2014 (3) +
Close
Go top