A hétköznapok forgatagában gyakran meg is feledkezünk a tetőről. Pedig ennek a felújítása is bizonyos időközönként szükségszerű, hiszen még a legjobb konstrukciók is elöregedhetnek. Azonban a ,,Mikor?” a legtöbb ember számára nem egyértelmű, úgyhogy igyekszünk a következőkben választ adni erre a kérdésre.

Mik a jelei annak, ha eljött a tetőfelújítás ideje? Blogcikkünkben ezeket szedtük össze.

Sérülések a tetőn

Ha lepotyogtak a cserepek, lemezek vagy más hiányosságot vélsz felfedezni, érdemes szakemberhez fordulnod, aki felméri a károkat és elvégzi a szükséges felújítási munkálatokat. A lepattant cserepek azonnali figyelmet igényelnek, hiszen növelik a beázás kockázatát.

Deformálódott elemek

Még a legminőségibb anyagokkal is elbánhat az idő. Ha azt veszed észre, hogy az elemek elveszítik eredeti formájukat, állapotukat, akkor elengedhetetlen a tetőfelújítás. Az Adorján Renovánál olyan tetőfedő anyagokat kínálunk, amelyek minőségiek és strapabíróak, így hosszú éveken át nem lesz gondod velük. Például a Gerard tetőkre 50 év szavatosságot biztosítunk.

Beázás

Ha esőzés idején Te is edényekhez nyúlsz, hogy felfogd a plafonból csöpögő vizet, bizony jobb, ha gyorsan cselekszel. A beázás ugyanis egyáltalán nem normális. Ne hagyd figyelmen kívül ezt a jeleket, mert ha nem orvoslod a helyzetet, a víz további károkat is okozhat a tetőben és otthonod más részeiben egyaránt.

Megnövekedett rezsiköltségek

Télen a hideg miatt extrán kell fűtened, nyáron pedig a meleg okoz szenvedést otthonodban? Könnyen lehet, hogy tetőd hőszigetelése nem megfelelő. A födémen keresztül jelentős mennyiségű energia veszhet el, ami a túl hideg vagy épp túl meleg hőmérsékleten túl magas rezsiszámlákhoz is vezet. Nálunk bitumenes és purhab szigetelést is választhatsz, így biztosan megtalálod a leginkább ingatlanodhoz passzoló megoldást.

Ha a felsoroltak bármelyikét észreveszed, akkor nem érdemes halogatnod a felújítást.

De kit bízz meg a munkálatokkal?

Ránk, az Adorján Renovára számíthatsz. Csapatunkkal vállaljuk tetőd felújítását és szigetelését is, bárhol is élj az országban.

Mit kell rólunk tudnod?

Mindig maximális odafigyeléssel, precizitással dolgozunk. Ehhez szigorúan tartjuk magunkat és igyekszünk minden eshetőségre felkészülni. Már az ajánlatunkban is meglátszik ez a hozzáállás, hiszen az előzetes anyagkiírást, ütemezést és technológiai utasításokat is bele írjuk.

Komolyan vesszük, hogy ne ígérjünk olyat, amit nem tudunk betartani. Emellett csak olyan embereket alkalmazunk, akiknek a tudása és a professzionalitása kifogástalan és nyitottak a fejlődésre, örömmel képzik magukat, csapatban is. Így vagyunk képesek megvalósítani ügyfeleink elképzeléseit.

Nem véletlen, hogy 2009 óta nem volt peres eljárásunk és a megrendelőink 93%-a egyetért, hogy az Adorján Renova kiváló kivitelező. Emellett büszkék vagyunk arra, hogy több szakmai szövetkezetnek is a tagjai vagyunk.

Referenciák

De egy kép többet mond ezer szónál. Ha szívesen megnéznéd korábbi munkáinkat, most mutatunk pár referenciát, amelyeket elégedett ügyfeleinknek készítettünk.

Lapostető:

Gerard lemez tető:

Palatető: