Széchenyi

Hol is kezdjem….2022.január 17-ei szélvihar tönkre tette a társasház bitumenes lemez héjazatát….

Több helyről kértem árajánlatot köztük az Adorján Renova kft-től is ahonnan Bálint Tamás jött ki felmérni azt, hogy mennyibe fog kerülni a javítás, ami konkrétan a teljes tetőre vonatkozik. Miután megbeszéltük szóban is mik a lehetőségek ahol Tamás elmondta, hogy a felmérés ára 30.000 Ft amit átutalással teljesítettünk is persze számlával.

Pozitívumként ért az is hogy később vissza utalták ezt az összeget mivel szerver hiba miatt nem tudták pár napon belül elküldeni az ajánlatot és arra hivatkoztak, hogy ők döntöttek így kárpótolva a késedelem miatt. Végül úgy döntött a társasház, hogy az Adorján Renova kft ajánlatát fogadjuk el.

Ami döntő volt ez ügyben azok a referencia munkák illetve a közösségi médiában olvasott pozitív megítélések voltak! Nem csalódtunk! A szerződés és a foglaló megfizetése után pár nappal jöttek az anyagok és megkezdődtek a munkálatok. A csapat, aki kint volt egyszerűen fenomenális teljesítményt nyújtottak! Egy rossz szavunk nem lehet rájuk. Azon voltak, hogy minél hamarabb tető legyen a fejünk fölött, de ez a sietség nem ment a minőség kárára! Külön köszönet nekik hogy a hétvégéjüket is feláldozták a cél érdekében pedig lehettek volna a családjukkal is!

Hála nekik 3 nap alatt kész lett a tető. Rendet és tisztaságot hagyva maguk után! Röviden nagyon jó és becsületes cég jó munkásokkal, tökéletes kapcsolattartással az ügyfelek irányába! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Köszönöm a fáradalmas munkájukat!
Tisztelettel: Német Gábor, Pilisvörösvár

Így nézett ki a tető a munka előtt:

és miután végzett a lapostető szigeteléssel az Adorján Renova:

  • Írta: Német Gábor | Társasház, Pilisvörösvár
Close
Go top