Tisztelt Bálint Tamás Úr!

Elnézését kérem, amiért csak most válaszolok, de kicsit feltornyosultak a teendőim.

Családi házunk régi síkpala fedésének cseréje vagy felújítása már évek óta tervben volt, de két beázás után nem volt tovább halasztható. Több kivitelezővel való egyeztetést követően, az interneten bukkantam rá az Adorján Renova Kft-re, és az általuk alkalmazott, bontás nélküli palatető felújításra.


A 30.000 Ft-os felmérési díj első hallásra elbizonytalanított, de feltételeztem, hogy ezért már komoly és konkrét ajánlatot várhatok, másrészt ez az összeg a kivitelezés megrendelése esetén levonásra kerül a munkadíjból, ezért úgy döntöttem, hogy egy próbát megér.
Nem csalódtam. Az e-mailben történt megrendelést követően gyors és udvarias volt a válasz, rövidesen sor került a felmérésre is, mely során minden laikus kérdésemre választ kaptam.
Az ajánlat is viszonylag hamar elkészült, amely tételesen tartalmazott minden – tényleg minden! – költséget, darabra, négyzetméterre, órára stb. lebontva.


A végösszeg közepes árfekvésű volt, de úgy gondoltam, ha igaz a cég szlogenje (csúszás nélkül készül el és nem lesz drágább) akkor megéri őket választani. Az opcionális munkák (ereszdeszka festése, ereszcsatorna cseréje) ára viszont nem volt versenyképes – ezt betudtam annak, hogy nem ez a cég profilja – ezért azt nem rendeltem meg tőlük.
Kellemes meglepetésként ért, hogy a szerződésben vállalt időpont helyett jóval korábban sor kerülhetett a kivitelezésre, melyet ezúton is köszönök!
A kivitelező munkatársak a megbeszélt időben megérkeztek, udvariasak voltak, végig tisztességesen dolgoztak.


A véleményem még pozitívabb lenne, ha a ház körüli növényzet egy picivel nagyobb odafigyeléssel kevesebb kárt szenvedett volna, illetve egyik szomszédom – utólag – tette szóvá a mukavégzés alatti hangos zenehallgatást.
Az Adorján Renova Kft-vel összességében elégedett vagyok, a megkereséstől egészen a munka elkészültéig. Külön kiemelést érdemel, hogy a kivitelezés tényleg nem lett drágább és a vállalt határidő előtt elkészült, amit nagy erénynek tartok! Reményeim szerint az elvégzett munka minősége évek múltán is azt igazolja majd, hogy jó döntés volt az Adorján Renova Kft. választása.

További munkájukhoz jó egészséget és sok sikert kívánok!

Tisztelettel:
István

Kérjen árajánlatot palatető felújításra ide kattintva!

Palatető felújítás az Adorján Renovától
  • Írta: István | Családi ház, Debrecen
Close
Go top