Kedves ügyfelünk Gerard Hódfarkú sötétszürke tetőfedést rendelt tőlünk. Végigmentünk a szokásos ügymenetünkön és ez lett az eredmény:

A tetőnk nagyon bonyolult, ezért sokat hezitáltam, mind a tető felújítás anyagát, mind a kivitelezőket illetően. Most a munka végeztével már tudom, hogy az Adorján Renova csapata remek választás volt.

Gerard Hódfarkú (sötétszürke) tetőfedés készítése az Adorján Renovától

A felújítást megelőző összes munkafázisban is kiemelkedő teljesítményt nyújtottak. Vonatkozik ez a részletes felmérésre, a gondos árajánlatra, valamint a gazdasági osztály munkájára is.

Gerard tető ügyfél vélemény

A kivitelezést végző srácok munkájáról is, csak a legjobbakat tudom írni! Nagyon PROFIK, mellette udvariasok, kedvesek, naponta rendet raknak, és messzemenően teljesítik a vevői elvárásokat, kéréseket.

Az ár-érték arányt nézve is csak ajánlani tudom a céget!

Üdvözlettel: Demmer Katalin

Eddigi érdeklődőink egyetértettek abban, hogy a személyes tanácsadás és a költségvetés akkor ér valamit, ha garancia van mellé. Tehát valóban lehet rá támaszkodni. Mi 5-szörös garanciát adunk a szolgáltatásainkhoz. Ehhez jön a Gerard tető 50 év szavatossága! Kérjen árajánlatot GERARD tetőre ide kattintva

  • Írta: Demmer Györgyné Katalin | Családi ház, Budapest
Close
Go top