Tisztelt Bálint Úr, 

Ilyen kultúrájú cég ritka és biztosan az összes tető-munkálatunkhoz igyekszünk az önök szolgáltatását igénybe venni. Sok tetőnk van és mindegyik felett eljárt az idő.
Gyorsan jöttek, profin kommunikáltak az irodaiak, profin dolgoztak a munkások és amin a legjobban meglepődtem, a munkások széles tudással rendelkeztek, értelmesek voltak, velük megbeszélve dolgokat olyan érzésem volt, mintha egy másik mérnökkel beszélnék.


Az egyetlen negatívum a későn érkezett betonlap-alátétanyag volt. Már a felméréskor kiemeltem, hogy a tető bizonyos részei intenzív használatú járófelületek és oda betonlap és az alá alátét kell. Ehhez képest átadás után egy héttel érkezett az alátét. Szerencsére a levonulás után találtam a konténerben elég bitumeneslemez darabot és azt kimozaikozva magam lebetonlapoztam azt a részt. Enélkül a tető károsodott volna.

A Gmaps linken adtam 5 csillagot és ha további konkrétumról kérik a véleményem, írják meg a kérdéseket és válaszolok! Ez a hozzáállás becsülendő és örömmel támogatom! Csak így tovább!

— 
dr Berente Imre 
Fejlesztési és műszaki főmunkatárs
Péti Nitrokomplex KFT

  • Írta: Péti Nitrokomplex Kft. | Telephely, Pétfürdő
Close
Go top