Széchenyi

Palatető-felújítás és tetőszigetelés. Szórt purhabbal és a legjobb megoldásokkal, olcsón, bontás nélkül segítünk a beázó tetőkön! Szakembereink azért dolgoznak, hogy Ön ne féljen a beázástól és a drága fűtésszámláktól. Célunk, hogy munkánkat csúszás nélkül, az eredeti egyeztetések alapján hajtsuk végre.

Videó lejátszása

Debreceni telephelyünkről indulva, előre szervezetten teljesítjük a megrendeléseket egész Magyarország területén. Sajnos egészen kis javító munkákat nem minden esetben tudunk elvállalni gazdaságosan. Ezért kérjük szíves megértésüket.

  • Adorján Renova
    4031 Debrecen, Határ út 3.
  • GPS: 47,520543 – 21,5768289
    Útvonatervezéshez kattintson ide!

Iso Paint nanotechnológiás tetőfesték, szórt purhab, mediterrán bitumenes lemez egy helyen. Csak néhány példa a tetőszigetelés technológiák között.

A változó éghajlatnak köszönhetően megnövekedett az esélye a tartósabb esőzéseknek és a viharoknak is, amelyek komoly károkat okozhatnak a tetőn, ezáltal folyamatosan rongálva az épület állagát, ha az nincs a megfelelő módszerekkel szigetelve. Sajnos nagyon sok kontár munkával találkozunk, rendszeresen kérnek fel minket a rosszul szigetelt tetőfelületek kijavítására, miután az előző kivitelező hirtelen eltűnt és munkájára nem vállalt garanciát. Mi igyekszünk az előző vállalkozó által okozott sok csúszást és drága költségeket a lehető legjobban orvosolni.

Ha Önnél is aktuálissá vált a tetőjavítás, gyűjtsön információkat az Adorján Renova honlapján és nézzen utána az aktualitásoknak a tetőszigetelés blogon. Fontos, hogy olyan kivitelezőt válasszon, aki Önnek szimpatikus megoldással rukkol elő és a kölcsönös bizalom kialakulhat. Nálunk erre a szerepre a külön pénzügyi-és irodai személyzeteink a legalkalmasabbak, akik biztonságban tartják Megrendelőink értékeit az együttműködés során.

Amennyiben az Adorján Renova lesz a tetőszigetelő partnere, először helyzetfelmérésre és helyzetelemzésre számíthat. Mi Magyarország egyik legnagyobb bontásmentes kivitelezői vagyunk, akik gyártói kapcsolatokkal rendelkeznek és szövetségi felügyelet alatt dolgoznak. Munkánkat minden esetben egyedileg készített Árajánlat alapján végezzük, hogy tudja: miből? mennyit? mennyiért? A folyamatos kommunikáció mellett műszaki személyzetünk biztosítja, hogy kollégáink ne csússzanak és a munka határidőn belül elkészüljön. Erősségünk a precizitás, a gyorsaság és a pontos munkavégzés. Munkánkat bontásmentesen teljesítjük.

Az ország minden tájáról kapunk felkéréseket bontásmentes tetőfelújításra. Mi ezeket rugalmasan, gazdaságosan és a lehető legkevesebb szemét előállításával teljesítjük. Sőt, a stabilan kiépített gyártói kapcsolataink, logisztikai tervező rendszerünk és bejáratott technológiáink lehetővé teszik, hogy olcsón és gyorsan dolgozzunk. Mindezek mellé hozzátartozik a lelkes és szorgalmas csapatunk, amely kiváló szakemberekből áll, akik ügyesen és precízen dolgoznak. Így nálunk biztosan nem kell tartani a munkaerő válságtól.

A palatető-felújítás bontás nélkül nano tetőbevonatokkal és mediterrán lemezzel is lehetséges. Ha szeretne több részletet is megtudni a palatető-felújítás technológiájáról, kérem tekintse meg honlapomat és kérjen árajánlatot a bontásmentes tetőfelújításra.

Az Adorján Renovával történt együttműködés eredményeként a Megrendelőink 98%-a egyhangúan állította, hogy megszűntek a korábban nem megfelelő szigetelésből adódó problémáik, mégpedig a folyamatos idegeskedés és beázástól való félelem, drága fűtés-és hűtésszámlák, és az esetleges anyagi károk. Pozitívumként emelték még ki, hogy a munkálatok csúszás nélkül haladtak és fejeződtek be, amely megfizethető áron, szakképzett munkatársaink által lett kivitelezve.

Nagyon szimpatikusnak találták szakembereink egyedi tanácsadásait, melyek során feltárásra kerültek az esetleges rejettt hibák.

További információ és árajánlat kérés ide kattintva!

Borsod-Abaúj-Zemplén - Tetőszigetelés és palatető-felújítás bontás nélkül. Keressen egész megyéből! Magas- és lapostető szigetelés purhabbal és más új technológiákkal

Mit érdemes tudni az Adorján Renováról?
Beszéljenek a számok is:
Ezeket a típusú tetőket tudjuk bontás nélkül javítani:
Milyen formájú tetőket tudunk felújítani?
Milyen épületek tetőjét újítjuk bontás nélkül?

Borsod-Abaúj-Zemplén - A palatető-felújítás technológiái - milyen is a modern tetőszigetelés?

Videó lejátszása
Tetőszigetelés Iso Paint tetőbevonatok alkalmazásával bontás és piszok nélkül gyorsan!

Problémák: Kisebb vízszivárgás, meleg, csúnya tető?
Az általunk kínált megoldás: Palatető-felújítás a beázás és a hő ellen nanotechnológiás tetőbevonattal! Egy teljesen újfajta megoldás a palatető-felújításban. Ez már nem a jól ismert palafestés, mert a szép szín biztosítása mellett még egy rugalmas, gumis bevonatot képez a tető felületén. Ez az igazi palatető-javítás.

Ez az eljárás kifejezetten azoknak a tetőtulajdonosoknak jó megoldás, akik a lehető legolcsóbban szeretnék kivitelezni a palatető-felújítást. Fontos viszont, hogy kardinálisnak számító „tető-problémák” esetén ezt az eljárást már csak palajavítással együttesen ajánlott alkalmazni. Ez a technológia akár 15-20 évre védelmet nyújt tetőjének! Hullám, vagy síkpala tetőknél egyaránt alkalmazható.
Borsod-Abaúj-Zemplén - Iso Paint tetőszigetelés és palatető-szigetelés - a technológia menete:
Kezdésként minden alkalommal ipari tisztítással kezdünk a tetőn. Ezután 2 rétegben felvisszük a dán tetőbevonatot, amely száradás után egy flexibilis gumiréteget alkot a tető teljes felületén. Felejtse el a mohát, gombát, algát! A szigetelés során használt dán Isopaint Nordic A/S cég terméke megbízható, mert 40 éve a tetők felújítását és védelmét tartja szem előtt.
Milyen típusú tetőfedéseken ajánlott alkalmazni az Iso Paint tetőszigetelőt?
Síkpalán, hullámpalán, normál és műemlék jellegű palán, lemeztetőn – legyen az cserepes vagy trapézlemez, illetve bármilyen típusú cserépen.
Iso Paint Isonit palatető-javítás és tetőszigetelés előnyei:
Elpusztítja az alga, moha és gomba megtapadásához szükséges életteret. 197%-ban rugalmas a palatetőn vagy bármely tetőn. Nagy színválasztékban kapható – mindenki megtalálhatja a saját elképezését. Ráadásul UV álló, így tartósan szép színt biztosít. Kiválóan tapad a palára, cserépre, eltömíti a repedéseket a kezelt felületeken, az ISO RUBBER pedig kifejezetten a lemeztetők felújítására lett fejlesztve. Rendkívül könnyű vele dolgozni. Egyszerűen bedolgozható, gyorsan szárad – egy családi háztető felújítása mindössze egyetlen nap alatt elkészül. Kis költséggel járó, gyors és tiszta tetőszigetelő és palatető-felújítási módszer.
Tetőtér-hőszigetelés és palatető-felújítás Iso Paint Climate Cooler tetőbevonattal:
Lehetősége nyílik nem csak a beázást, hanem a forróságot is megszüntetni a tetőn a Climate Cooler palatető-felújító és tetőszigetelő nanotechnológiás tetőbevonattal. Amellett, hogy rendelkezik az Isopaint festékek tulajdonságaival, a “hűvös tetőszigetelőnek” is nevezik, mert képes a napsugarak 70%-át visszaverni. Így kellemes hőfokú, lakható élettér alakítható ki a tető alatt és tetőtér hűtési költségei is jelentősen csökkenthetőek.
Cseréptető-felújítás ISO PAINT tetőszigetelő bevonatokkal

Problémák: Forró tetőtérrel, kifakult, mohás cseréppel, vízszivárgással találja szemben magát?

A mi megoldásunk a nanotechnológiás Iso Paint tetőbevonat! A professzionális dán IsoPaint Nordic tetőbevonatok nemcsak egy új, szebb tetőt varázsolnak Önnek, hanem meg is védik cseréptetőjét a következő 15-20 évre! Nem kell egyből a tető teljes cseréjében gondolkodnia – elég ha az IsoPaint Nordic A/S tetőbevonatai közül kiválasztja az Önnek legmegfelelőbbet. Ráadásul a felújítás bontás-és piszokmentes.

Milyen típusú cseréptetőknél alkalmazható ez a tetőbevonat?
Beton cserép, kerámia cserép, agyag cserép
Az Iso Paint tetőszigetelés előnyei, ha nano tetőfestéket alkalmaz:
Borsod-Abaúj-Zemplén - Hideg tetőszigetelés Iso Paint Climate Cooler tetőbevonattal

A Climate Cooler-t “hűvös tetőbevonatnak” is nevezik, ugyanis képes a napsugarak 70%-át visszaverni. Ezen képessége miatt a tetőtér hűtése kevesebb költséggel jár és kellemes, lakható élettér alakítható ki a tető alatt. Rendelkezik az Isonit festékek kiváló tulajdonságaival.
Palatető-felújítás Villas mediterrán zsindellyel

Problémák: Nagyobb beázások, nagyon csúnya tető, szökő meleg télen.

Az általunk kínált megoldás:

Borsod-Abaúj-Zemplén - Palatető-felújítás és lapostető-szigetelés sbs modifikált bitumenes lemezzel

Szeretne mediterrán tetőt akár 1-2 nap alatt? Kívánsága teljesülhet, sőt, emellett az osztrák tekercses zsindellyel hamar milliókat emelhet palatetője értékén. Akár rosszabb minőségű palatetők javítása is lehetséges ezzel az eljárással.

Technológiai lépések: A síkpala ipari tisztítása után mélyalapozó anyag kerül a palatetőre. Új bádoglemezeket helyezünk fel és a bitumenes zsindelyt teljes felületen lángolvasztással rögzítjük. 30-50 négyzetméterenként tetőszellőzők beépítése történik. A könnyű, gyors, bontás nélküli munkálatok 12 év írásos garanciát biztosítanak. Akár hullámpalát helyettesítve is fel lehet helyezni!

Milyen típusú tetőszigeteléseken alkalmazható a mediterrán bitumenes zsindely?

Síkpalán és műemlék palán bontás nélkül. Hullámpalán, cserépen, lemeztetőn – csak bontással és OSB lap aládolgozással.

A palatető-felújítás előnyei, ha Villas mediterrán zsindelyt alkalmazunk:

A szemetet és a beázást lkerüljük, hiszen a meglévő tetőfedést nem bontjuk, ráadásul gyors és gazdaságos munkát végzünk. A Villas zsindelyre 10 év garancia van, a kivitelezésre szintén 10 év, de a szigetelés várható élettartama 40 év. Esztétikus megjelenést kölcsönöz a tetőnek, melyek mintázata térhatású mediterrán vagy klasszikus hódfarkú mintás. Kis fajsúlyú (4,5 kg/m2), így a régi tetőt nem terheli túl, nincs szükség megerősítésre. A tartósság érdekében a festett mintát elkerülve kerámiaőrleménnyel színezik. A felületi érdessége szükségtelenné teszi a hófogók beépítését.

ÉMI által ellenőrzött termék és technológia, az EN ISO 9001 minőségtanúsítvány követelményeinek megfelel.

Kérjen Árajánlatot MOST!

Purhab-szigetelés, azaz a szórt poliuretán tetőszigetelés

Bizton állíthatjuk, hogy a jelenlegi tetőszigetelésben használatos anyagok és a legújabb technológiák között is a legsokoldalúbban alkalmazható megoldást a purhabbal történő szigetelés nyújtja.
A szórt purhab-szigetelés előnyeiről pár szóban:
Kiváló megoldás egyszerre hő- és vízszigetelésre is. Nem ártalmas az egészségre. Hőhídmentesen a problémás helyekre is felvihető. A purhab szigetelés alkalmazható az épületen belül és kívül is egyaránt. Terhelhető, mérettartó tulajdonsága révén nem kell félni, hogy összeesik, mint más hőszigetelő anyagok, ezért kültéren UV védelemmel ellátva alkalmazható. Páraáteresztő, viszont az esővizet kizárja és kiiktatja az esetleges hőhidakat. Kiváló befektetés, mert emeli az ingatlan értékét amellett, hogy nagymértékű energiát spórol számunkra.
Purhab-szigetelés alkalmazása tetőtérben:

A szórt poliuretán habot egy speciális berendezés és egy speciális szórópisztoly segítségével juttatjuk fel a kezelni kívánt felületre, amely komoly szaktudást és nagy tapasztalatot igényel. A felületre szórt anyag pár másodperc elteltével megduzzad, majd megszilárdul. A szórt poliuretán hab többféle formában-, illetve sűrűségben előfordul. Ilyenek például a lágy (nyitott cellás), félmerev, és a kemény vagy merev habok, amelyek teljesen lépésállók, illetve terhelhetők.

A zárt cellás szórt purhab, amellett hogy kiváló hőszigetelő, tökéletes vízzáró jelleggel is rendelkezik. Az építőiparban egyedinek és páratlannak számító lépésálló tulajdonságának köszönhetően egy olyan anyagot eredményez, amely mással nem helyettesíthető, mivel csak több anyag együttes összeépítésével lehet elérni ugyanezt a hatékonyságot. Így az építőipar előszeretettel nevezi meg elsőszámú szigetelőanyagaként a szórt poliuretán habot. Teljes légzárat alkotva teljesen egybefüggő, homogén hő- és vízszigetelést biztosít, tehát használatával elkerülhetőek a hiányos, elégtelen szigetelések miatt egekbe szökkenő számlák.

A szórt purhab-szigetelés további tulajdonságai:
A szórt poliuretán hab hatékonysága túlmutat az eddig ismert és alkalmazott összes hőszigetelési eljáráson.

Borsod-Abaúj-Zemplén - Palatető-felújítás költségei, tetőszigetelés árak

Palatető-felújításkor természetesen Ön is tudni szeretné a fizetendő végösszeget. Viszont a tetőszigetelés árainak van-e értelme, ha azt se tudja meg belőlük, hogy milyen alapanyagokat kap és azokból mennyit? Tekintse meg palatető- és tetőszigetelő listaárainkat, és ha szimpatikusnak véli őket, kérjen felmérést és árajánlatot tetőszigetelésre, vagy keressen máris mobiltelefonon!

Kérjen Árajánlatot MOST!

Gerard lemezfedés készítése, pontos határidővel, fix árakon

A GERARD CSEREREPESLEMEZ
A CSEREPESLEMEZ AMELY TÚLÉLI A VILÁG LEGROSSZABB IDŐJÁRÁSÁT IS. Meg kell védenünk otthonainkat. Jobban, mint valaha. A klímaváltozás közepén különleges tetőre van szükségünk. Nem egy átlagos tetőre, hanem egy olyanra, ami bátran szembeszáll a holnap kihívásaival. A GERARD cserepeslemezt nem ok nélkül nevezik „worry-proof” (aggodalommentes) tetőknek, mivel ellenállnak a szélsőséges időjárásnak.

Tetőszigetelés blog
2024 (3) +
2023 (4) +
2022 (3) +
2021 (1) +
2020 (2) +
2019 (3) +
2018 (4) +
2017 (10) +
2015 (3) +
2014 (3) +
Close
Go top