Azért dolgozunk, hogy megrendelőink ne féljenek a beázástól, és a drága fűtésszámlától. Csúszás nélkül készüljön el a tetőszigetelés, úgy, hogy a végén ne legyen drágább a munka, mint ahogy megbeszéltük.

Tetőszigetelés és tetőfedés egész Magyarországon

Tetőszigetelés, palatető felújítás többféle technológiával, akár bontás nélkül.

Tetőszigetelés, palatető felújítás többféle technológiával
- akár bontás nélkül -

Videó lejátszása

Ismerje meg az álltalunk használt technológiákat és hozzon felelős döntést a tetőszigetelésröl:

Mielőtt szárazon összehasonlítaná a tetőszigetelés árakat – ami egyszerűnek tűnik – ismerkedjen a tetőszigeteléssel. Higgye el, hogy könnyen bele lehet gabajodni az ajánlatok tömegébe. Biztos nem mindegy, hogy mennyi a garanciaidő a palatető felújítás mellé, mennyi lesz a tényleges fizetendő végösszeg tetőszigeteléshez, vagy elég-e 1 rétegű felújításlapostető szigeteléshez. Ha baj van a tetőfelújítással lesz-e egy működő vállalkozás, akit utolérhet? 48 órán belül Önnek is tételes ajánlatot adok tetőszigetelésre, palatető felújításra, lapostető szigetelésre. Hozzon felelős döntést, egyszerűen, pontos információk alapján!
Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi képekre kattintva:

Bevallom őszintén teljesen szkeptikus voltam…
2012-ben volt egy felkérés egy korábbi megrendelőm részéről, hogy szeretne egy műemlék jellegű palatetőt felújíttatni. Nem lehetett bontani, a tetőt, muszáj volt konkrét garanciát vállalni, nem utolsó sorban szóba sem jöhettek a nálunk már ismert tetőfestékek, mert tudva lévő, hogy azok leperegnek. Hosszú 2 hét várt rám.

Tudta?

Az Iso Paint tetőfestékek vízbázisúak, teljesen környezetbarátok.

A tetőfestés fázisai képekben:
1. fázis
eredeti állapot
2. fázis
mosott
3. fázis
festett

Palatető felújítás és palatető szigetelés bontás nélkül Villas Mediterrán zsindelyekkel. Akár 40 év kihordási idő, mediterrán cserépre, kerámia cserépre vagy hódfarkú cserépre emlékeztető minta. Könnyű fedések közé tartozik ez a tetőszigetelő zsindely bevonat, mindössze 4,5-5kg négyzetméterenként. Kerámia őrlemény biztosítja a színtartósságot és teszi szükségtelenné a hófogók beépítését.

A palatető felújításról képekben:
1. fázis
eredeti állapot
2. fázis
mosott kellősített tető
3. fázis
zsindely olvasztása
4. fázis
kész
A MAPEI jóvoltából lehetőségünk nyílik a lapostetők szigetelsére 1 rétegben, A lapostető csapadékvíz elleni szigetelésének felújítását minden esetben a tetőfelület szigetelésre történő előkészítésével kell kezdeni. Ez a tetőfelület előkészítéséből és megtisztításából áll, valamint a szigetelendő vízszintes és függőleges felületeket bitumen mázzal be kell kenni, szakszóval kellősítés történik..
Lapostető szigetelés 2 rétegben Mapei bitumenes lemezzel:
1. fázis
előkészítés
2. fázis
alátét lemez
3. fázis
kész
Vílágújdonság a tetőszigetelésben. A purhab szigetelés egy lépésben biztosítja az épület számára a hőhídmentes szigetelést és a beázásmentességet. Alkalmazható: épületen kívűl – belül, magas és lapos tetőkön egyaránt. Kiváló lehetőség régi tetők felújítására, könnyedén biztosítja az új épületek számára a passzív normákat is. A purhab szigetelés sikerrel készíthető családi házak tetőszigetelésére, ugyanúgy ahogy óriási csarnokok lapostető szigetelésére.
Purhab szigetelés lapostetőn és az épület többi részében:
Purhab szigetelés felhasználási lehetőségei
az épület minden részén
Graco reaktor
komplett rendszer
Lapostető szigetelés purhabbal
hamar nagyhatásfokú szigetelés
A lapos tetők folyamatosan ki vannak téve a nedvességnek, UV sugárzásnak, az időjárás viszontakságainak, mechanikai kopásnak és a folyamatos diletálásnak a hőmérséklet változás következtében. Ennek eredményeként a legtöbb lapos tető felújításra szorul. A profi és hosszútávú, vízszigetelő megoldás a Mariseal rendszer A Mariseal rendszer egy csoportja poliuretán bázisú gyantáknak, amelyek segítségével folytonos vízszigetelő membránt hozhatunk létre a lapos tetőkön, amely megvédi a beázástól megbízhatóan és hosszú távon, még a legkedvezőtlenebb körülmények között is.

TETŐSZIGETELÉSHEZ FELHASZNÁLT ALAPANYAG MINTÁK

Villas-icopal 3d mediterrán bitumenes lemez szín minták:
MVV: Mediterrán világos vörös
MV: Mediterrán világos
MB: Mediterrán barna
CHFV: Klasszik hódfarkú cserép
ISOPAINTszínminták:
További tetőszigeteléshez és palatető felújításhoz használt alapanyagok és eszközök:

Rólunk mondták/Referenciák

Társasház - PUR/PIR szigetelés technológiávalPUR/PIR szigetelés

Purhab szigetelés - magas színvonalon

A munka elvégzése jóval a megadott véghatáridő előtt megtörtént. Külön köszönet illeti a tetőszigetelést végző két kollégát, akik a nehéz körülmények ellenére a társasházi lakásunk felett lévő elöregedett hullámpala tető alulról történő szigetelését kiválóan elvégezték.
Családi ház - Palatető felújítás technológiávalPalatető felújítás

Emberközpontú, készséges és korrekt - Adorján Renova Referencia

Az Adorján Renova Kft-vel, amint felvettem a kapcsolatot, egy emberközpontú, készséges, korrekt céget ismerhettem meg.
Telephely - Lapostető szigetelés technológiávalLapostető szigetelés

Lapostető szigetelés gyorsan és profin

Lapostető szigetelést végeztünk egyik kiváló kivitelező-gyártó partnerünknél. Íme a vélemény, amit kaptunk tőle.
Társasház - Lapostető szigetelés technológiávalLapostető szigetelés

Társasházi lapostető felújítás vélemény

Egyik partnerünk társasházi kivitelezésünkről írta meg a véleményét őszintén. Íme.
Tetőszigetelés és palatető felújítás az ország egész területén:
 • Bács-Kiskun
 • Baranya
 • Békés
 • Borsod-Abaúj-Zemplén
 • Budapest
 • Csongrád-Csanád
 • Fejér
 • Győr-Moson-Sopron
 • Hajdú-Bihar
 • Heves
 • Jász-Nagykun-Szolnok
 • Komárom-Esztergom
 • Nógrád
 • Pest
Palatető felújítás Abony,Tetőfedő Albertirsa, Gerard tetőfedés Aszód,Tetőfedő Biatorbágy,Tetőfedő Budakalász, Gerard tetőfedés Budakeszi, Gerard tetőfedés Budaörs, Tetőszigetelés Bugyi, Palatető felújítás Cegléd,Tetőfedő Csömör, Gerard tetőfedés Dabas, Lapostető szigetelés Diósd, Lapostető szigetelés Dömsöd, Lapostető szigetelés Dunaharaszti, Tetőszigetelés Dunakeszi, Palatető felújítás Dunavarsány, Gerard tetőfedés Érd, Gerard tetőfedés Erdőkertes, Lapostető szigetelés Fót, Palatető felújítás Göd, Lapostető szigetelés Gödöllő,Tetőfedő Gyál, Tetőszigetelés Gyömrő, Gerard tetőfedés Halásztelek, Tetőszigetelés Isaszeg, Palatető felújítás Kartal, Tetőszigetelés Kerepes,Tetőfedő Kiskunlacháza, Lapostető szigetelés Kistarcsa, Gerard tetőfedés Maglód, Lapostető szigetelés Monor, Lapostető szigetelés Nagykáta,Tetőfedő Nagykőrös, Palatető felújítás Ócsa, Tetőszigetelés Őrbottyán, Palatető felújítás Páty, Lapostető szigetelés Pécel, Palatető felújítás Pilis, Lapostető szigetelés Piliscsaba, Lapostető szigetelés Pilisvörösvár, Tetőszigetelés Pomáz, Tetőszigetelés Ráckeve, Tetőszigetelés Solymár, Palatető felújítás Sülysáp,Tetőfedő Százhalombatta, Palatető felújítás Szentendre, Lapostető szigetelés Szigethalom, Lapostető szigetelés Szigetszentmiklós, Palatető felújítás Taksony, Gerard tetőfedés Tápiószecső, Palatető felújítás Tápiószele, Tetőszigetelés Tápiószentmárton,Tetőfedő Tárnok, Gerard tetőfedés Tököl, Tetőszigetelés Törökbálint,Tetőfedő Tura, Gerard tetőfedés Üllő,Tetőfedő Vác, Tetőszigetelés Vecsés,Tetőfedő Veresegyház,
 • Somogy
 • Szabolcs-Szatmár-Bereg
 • Tolna
 • Vas
 • Veszprém
 • Zala

Kérje ajánlatunkat!

Szakértő kollégánk megkeresi Önt!

Adorján Renova

Tetőszigetelés, palatető felújítás

Kérjen azonnali

AJÁNLATOT

Szakértő kollégánk
megkeresi Önt!

Close
Go top