Palatető szigeteléssel foglalkozó csapatunkat szeretnénk bővíteni!

Nálunk nemcsak a fizetés kiemelkedő, de hosszú távon is megtalálod a számításaidat! Mi 2009 óta vagyunk jelen a piacon. Emberszámba veszünk, és egy profi csapat részese lehetsz. Jut idő a családra is, mert nem kell hetekre külföldre menni, a teljesítményed pedig megfizetjük.

Ha nem akarod magad a szezonban széthajtani, hanem egész évre keresel biztos, bejelentett munkát, jelentkezz MOST az Adorján Renova Kft. munkatársai közé!

Te vagy a mi emberünk, ha:

Értesz a palatető szigeteléshez vagy hajlandó vagy szorgalmasan tanulni

Nem félsz a magasban

Bírod a fizikai munkát és a korai kelést

Igényes munkát adsz ki a kezedből

Szorgalmas, megbízható vagy, akire hosszú távon lehet számítani…

Mi a munka? Mit kell csinálni?

2021-ben több, mint 50.000 m2 tetőszigetelést adtunk át, sikeresen. Megrendelőink 93%-ka egyetért, hogy az Adorján Renova kiváló kivitelező!

Rendkívül gyors ütemben fejlődünk, jelenleg szeretnénk tartani az iramot, ezért keressük jövőbeli munkatársainkat az alábbi pozíció betöltésére:

Pozíció neve: Palatető szigetelő
Szabad hely: 3

Felvételkor pluszpont, ha értesz a VILLAS-os palatető szigeteléshez. Ha értesz a palatető szigeteléshez, de nem dolgoztál VILLAS anyagokkal, az még nem kizáró ok, csak az elbíráláskor előnyt jelent.
Videó lejátszása

Munkatársaink szerint

„Szeretek itt dolgozni. Korrekt, rugalmas, és bármivel kapcsolatban nyitva az ajtó. Még a magánügyeket is meg tudom beszélni. Hosszú távon lehet gondolkozni, mivel van fejlődési lehetőség.”
Bodnár János
Gerard tetőfedő
„Igazi csapatként dolgozunk, összetartunk. A vezetőség nem az a terrorizálós. Szépen, normálisan beszélnek az emberrel, és nem utolsó szempont, hogy a kezdő fizetés sem rossz. Barátságos a munkahelyi légkör.”
Kornya Ferenc
Palatető szigetelő, Csapatvezető

Regisztráció

Töltsd ki az alábbi mezőket:


    Légy részese egy családias csapatnak, ahol megbecsülnek, hosszú távú anyagi biztonságban lehet részed, és még a családra is kellő idő jut!

    Kérlek, ne jelentkezz, ha…

    Close
    Go top