Lemezfedésekkel (GERARD, LINDAB) foglalkozó csapatunkba keresünk szakember kollégát!

Új munkatársunknak az Adorján Renova cég saját munkaszervezetését kell megtanulni és kiváló minőségben készíteni tetőket a Megrendelőknek. Segítségedre leszünk betanulással, képzésekkel. Ez nem idénymunka, mi egész évben dolgozunk. A munkákat Debrecenből indulva egész Magyarország területén végezzük. Minden esetben kulturált szállást biztosítunk, akár reggelivel együtt.
TE VAGY A MI EMBERÜNK, HA:

Gyakorlott ács, tetőfedő vagy

Nem jelent gondot, hogy a munkákat egész Magyarországon végezzük, Debreceni indulással

Bírod a fizikai munkát és a korai kelést

Büszke akarsz lenni az átadott munkádra

Mi a munka? Mit kell csinálni?
RÓLUNK

Fiatal, folyamatosan fejlődő, jól szervezett cég vagyunk. Sikeresen dolgozunk, mert 92%-ban kiváló értékelést kapunk a Megrendelőktől. Egyedi munkaruha, jó cégautók, márkás ipari gépek és szerszámok. Nálunk nemcsak a fizetés kiemelkedő, de hosszú távon is megtalálod a számításaidat! Mi 2009 óta építjük a tetőket, évente átlag 120 projektet készítünk!

Munkatársaink szerint

„Szeretek itt dolgozni. Korrekt, rugalmas, és bármivel kapcsolatban nyitva az ajtó. Még a magánügyeket is meg tudom beszélni. Hosszú távon lehet gondolkozni, mivel van fejlődési lehetőség.”
Bodnár János
Gerard tetőfedő
„Igazi csapatként dolgozunk, összetartunk. A vezetőség nem az a terrorizálós. Szépen, normálisan beszélnek az emberrel, és nem utolsó szempont, hogy a kezdő fizetés sem rossz. Barátságos a munkahelyi légkör.”
Kornya Ferenc
Palatető szigetelő, Csapatvezető

Regisztráció

Töltsd ki az alábbi mezőket:


    Légy részese egy családias csapatnak, ahol megbecsülnek, hosszú távú anyagi biztonságban lehet részed, és még a családra is kellő idő jut!

    Close
    Go top