Tolna

Palatető felújítás, tetőszigetelés

Bátaszék - Bontásmentes tetőszigetelés és palatető-felújítás. Magyarország egész területén vállalt ttetőszigetelés és lapostető-szigetelés Árajánlat alapján

A palatető felújítás és a tetőszigetelés sohasem volt ilyen egyszerű. A legújabb technológiákkal, bontás nélkül segítünk a beázó tetőkön! Azért dolgozunk, hogy Ön ne féljen a beázástól és a drága fűtésszámlától. Fontosnak tartjuk, hogy csúszás nélkül készüljön el a munka, úgy ahogy az elején megbeszéltük.

Bátaszék - Iso Paint tetőbevonatok és Villas zsindely a palatető bontás nélküli felújításához. Tetőfelújítás egész Tolna megyében

Bátaszék - Iso Paint tetőbevonatok és Villas zsindely a palatető bontás nélküli felújításához. Tetőfelújítás egész Tolna megyében

Debreceni telephelyről országosan:

A tetőszigeteléseket és a tetőfelújításokat debreceni telephelyünkről indulva, előre szervezetten teljesítjük egész Magyarország területén. Sajnos egészen kis javító munkákat nem minden esetben tudunk elvállalni gazdaságosan. Ezért kérjük szíves megértésüket.

Az egész ország területén teljesítjük a megrendeléseket
A változó éghajlat érkeztével megnövekedett az esélye a tartósabb esőzéseknek és a viharoknak is, amelyek komoly károkat okozhatnak, ha a tetőnk nincs a megfelelő állapotban. Soha nem volt ilyen fontos a tetőszigetelés és a lapostető-szigetelés. Nem kell tovább keresgélnie, az Adorján Renovánál tetője a legjobb kezekben lesz! Magyarország egyik legnagyobb bontásmentes kivitelezői vagyunk, országosan dolgozunk, rugalmasan, kisebb és nagyobb munkákat is el tudunk vállalni, mindezt gazdaságosan, így Ön is könnyebben szabadul a nemkívánatos helyzetéből.

A tetőszigetelés keretén belül teljes helyzetfelmérést, illetve helyzetelemzést biztosítunk az ügyfeleknek, műszaki személyzetünk pedig egyedi tanácsadás során feltárja a rejtett hibákat. Munkánkat minden esetben Árajánlat alapján végezzük, és Önt mindenről tájékoztatjuk. A palatető-felújítás szolgáltatásunk a piacon megtalálható ajánlatok  közül is a legszerencsésebb választás. Miért is? Kiforrott technológiáink, stabil gyártói kapcsolatink és egyedi logisztikai tervező rendszerünk lehetővé teszik, hogy olcsón dolgozzunk, szakembereink lelkesedése és szakértelme pedig megakadályozza, hogy utólérjen bennünket a munkaerőválság.

 Ha szeretne több részletet is megtudni a palatető-felújítás technológiárólról, akkor tekintse meg honlapomat és kérjen árajánlatot tetőfelújításra.

Nyugati szomszédainknál 10 évenként karbantartásként alkalmazzák a cseréptetőkön az Iso Paint tetőfestéket. Magyarországon alig 6 éve jelent meg a márka. 2010 óta mi is sikerrel alkalmazzuk a tetőfelújítás ezen módját. Tudjuk jól, hogy egy komplett tetőscsere igen költséges, ezért örömmel ajánlom az Ön figyelmébe a tetőfelújítás ezen módját, ha a palatető vagy a lapostető felújításra szorul.


A palatető felújítása bontás nélkül is lehetséges akár 35-40 szavatossággal. Ha Önnek is szüksége van egy tüzetes és átfogó ellenőrzésre, esetleg palatető felújításra, akkor hívjon bizalommal. Ha szeretne többet is megtudni a palatető felújítás szolgáltatásunkról, akkor nézzen szét honlapomon és informálódjon Iso Paint tetőfestékről és egyéb bontás nélküli tetőszigetelés technológiáról.

Idegeskedés, anyagi károk, beázástól való félelem, drága fűtésszámla, csúszással elvégzett kontár munka, bizonytalanság... Csak pár tényező, amelyre nap mint nap panaszkodhatunk. Megrendelőink is ezekkel a problémákkal küzdöttek, majd az Adorján Renovával való együttműködés eredményeként 98%-uk egyetértett abban, hogy ezek a nemkívánatos tényezők végleg megszűntek!

Ha ránk bízza a tetőfelújítást, garantáljuk, hogy munkánkat csúszás nélkül, határidőn belül, precízen és gazdaságosan végezzük, hogy Ön elégedett lehessen a végeredménnyel. Mindezekre, és az értékeik biztonságban tartására külön műszaki-, pénzügyi-és irodai személyzetünk vállal teljeskörű figyelmet.

Mielőtt szorult helyzetbe kerülne, hívjon engem segítségül egész Tolna megyéből!

Kérjen Árajánlatot tetőszigetelésre és palatető-felújításra.

Üdvözlettel: Adorján Zoltán ügyvezető: +3670 319 76 90

 

Bátaszék - Tetőszigetelés és palatető-felújítás bontás nélkül. Keressen egész Tolna megye határain belülről! Magas- és lapostető szigetelés. Családi és sorházak tetőfelújítása Árajánlat alapján

Amit az Adorján Renováról tudni érdemes:

-Nagyon sok rosszul sikerült munka javításával kerestek már fel minket, a megbízásnak minden esetben teljes mértékben eleget tettünk. Helyrehoztuk az előző vállalkozó által okozott csúszást, magas költségeket, és természetesen munkánkra garanciát vállaltunk.

-A megrendeléseket határidőn belül teljesítjük.

- Bontásmentesen végezzük a tetőfelújítást, hogy ne legyen sok szemét és gyorsan készen lehessen a munka.

-Stabil szakmai háttérrel rendelkezünk, szakembereink és munkatársaink mindvégig az Önök elégedettségét tartják szem előtt és aszerint végzik a tetőfelújítást.

Beszéljenek a számok:

Vállakozásunknak 2009 óta nem volt peres eljárása.

Jelen vagyunk mind a 19 magyarországi megyében.

Debreceni telephelyünkről kiindulva országos lefedettséget építettünk ki, a tavalyi év során 89 Megrendelőnk közel 36 000 mtetőfelület szigetelésében kérte segítségünket.

Több Szakmai Szövetség tagjai vagyunk és rendelkezünk felelősségbiztosítással.

 

Milyen anyagú tetőfedéseket tudunk bontás nélkül javítani?

  • Pala /sík- és hullámpala/
  • Cserép /agyag, beton és kerámia/
  • Zsindely /kandai- és tekercses zsindely/
  • Lemez /horganyzott- és porfestett/

Milyen formájú tetőket tudunk felújítani?

  • Magastetők /8% dőlésszög fölött/
  • Lapostetők/8% dőlésszög alatt/

Milyen épületek tetőjét újítjuk bontás nélkül?

  • Minimum 100 m2-es lakóépületek /családi- és társasház, nyaraló/
  • Társasházak
  • Gazdasági épületek
  • Önkormányzatok

Tetőszigetelés okosan

Kistérség: Szekszárdi
Irányítószám: 7140
Megye: Tolna
Népesség: 6894
Típus: város

Cimkék
Tolna megyetetőszigetelés Bátaszék palatető felújítás Bátaszék lapostető szigetelés Bátaszék palatető szigetelés Bátaszék tetőfelújítás Bátaszék palafestés Tolna

Tetőszigetelés blog:
palacsik

Tetejére