Nógrád

Palatető felújítás, tetőszigetelés

Salgótarján - Tetőszigetelés és palatető-felújítás. Bontásmentes tetőszigetelés és lapostető-szigetelés Árajánlat alapján Magyarország egész területén

Szabaduljon meg a beázó tető gondolatától! Ismerkedjen meg a palatető-felújításban és a tetőszigetelésben egyre nagyobb hangsúlyt kapó korszerű technológiákkal! Azért dolgozunk, hogy megrendelőink ne féljenek a beázástól és a drága fűtésszámlától. Csúszás nélkül készüljön el a munka, úgy ahogy az elején megbeszéltük.

Salgótarján - Iso Paint tetőbevonatok és Villas zsindely a palatető bontás nélküli felújításához. Tetőfelújítás egész Nógrád megyében

Salgótarján - Iso Paint tetőbevonatok és Villas zsindely a palatető bontás nélküli felújításához. Tetőfelújítás egész Nógrád megyében

Debreceni telephelyről országosan:

A tetőszigeteléseket és a tetőfelújításokat debreceni telephelyünkről indulva, előre szervezetten teljesítjük egész Magyarország területén. Sajnos egészen kis javító munkákat nem minden esetben tudunk elvállalni gazdaságosan. Ezért kérjük szíves megértésüket.

Az egész ország területén teljesítjük a megrendeléseket
A változó éghajlati hatások, pl tartós esőzések, heves viharok lényeges károkat okozhatnak az elégtelen szigetelésű tetőn. Mára kiemelkedő szerepet kapott a  tető- és a lapostető-szigetelés. Az Adorján Renova bontás nélküli munkálatokkal végzi a  palatető-felújítást, megkímélve Önt a felesleges piszoktól. 

A kellemetlen meglepetések elkerülése végett garantáljuk a tetőszigetelés keretén a belül teljes helyzetfelmérést, illetve helyzetelemzést az ügyfeleknek. Munkánk alapja minden esetben Árajánlat. Az általunk biztosított palatető-felújítás a piacon megtalálható ajánlatok közül is a legszerencsésebb választás. A palatető-felújításról további részletért és információért tekintse meg honlapomat és kérjen árajánlatot tetőfelújításra.

Nyugati szomszédainknál már hagyománnyá vált, hogy 10 évenként karbantartásként alkalmazzák a cseréptetőkön az Iso Paint tetőfestéket. Ezt, a Magyarországon 8 éve megjelent márkát mi 2010 óta  sikerrel alkalmazzuk a tetőfelújításban. Tisztában vagyunk egy komplett tetőscsere költséges kivitelezésével, ezért örömmel ajánlom az Ön figyelmébe a tetőfelújítás ezen módját, ha a palatető vagy a lapostető megérett a felújításra.


Akár 35-40 szavatossággal, bontás nélkül is felújíttathatja tetőjét. Ha szeretné tetőjét alávetni egy tüzetes és átfogó ellenőrzésnek, esetleg felújításnak, akkor hívjon bizalommal. Ha szeretne többet is megtudni a palatető-felújítás szolgáltatásunkról, akkor nézzen szét honlapomon és informálódjon Iso Paint tetőfestékről és egyéb bontás nélküli tetőszigetelés technológiáról.

Ne vesztegesse energiáit többé felesleges idegeskedésekre és a beázástól való félelemre! Felejtse el a nemkívánatos anyagi károkat és az egekbe szökött fűtés-és hűtésszámlákat! Az Adorján Renova megfizethető áron, profi munkával, csúszás nélkül kivitelezi a tetőfelújítást-és szigetelést az Ön otthonában is! Szakembereink garanciát vállalva, Önt folyamatosan, lépésről lépésre tájékoztatják a munkafolyamatokról. 

Mielőtt szorult helyzetbe kerülne, hívjon engem segítségül egész Nógrád Megyéből!

Kérjen Árajánlatot tetőszigetelésre és palatető-felújításra.

Üdvözlettel: Adorján Zoltán ügyvezető: +3670 319 76 90

Salgótarján - Tetőszigetelés és palatető-felújítás bontás nélkül. Keressen egész Nógrád megye határain belülről! Magas- és lapostető szigetelés. Családi és sorházak tetőfelújítása Árajánlat alapján

Röviden az Adorján Renováról:

Beszéljenek a számok:

Cégünk 2009 óta permentes háttérrel működik, országos lefedettséggel.

Debreceni telephelyünk profin berendezett és korszerűen felszerelt irodával rendelkezik, ahonnan kiindulva mind a 19 megyében teljesítjük a megrendeléseket.

Ezalatt a 4 fős irodai-műszaki személyzetünk gondoskodik a Megrendelőink elégedettségének biztosításáról.

2018-ban közel 36 000 m2-nyi tetőt szigeteltünk le 89 megrendelést teljesítve.

Több Szakmai Szövetségi tagsággal büszkélkedhetünk és rendelkezünk felelőségbiztosítással is.

Milyen anyagú tetőfedéseket tudunk bontás nélkül javítani?

  • Pala /sík- és hullámpala/
  • Cserép /agyag, beton és kerámia/
  • Zsindely /kandai- és tekercses zsindely/
  • Lemez /horganyzott- és porfestett/

Milyen formájú tetőket tudunk felújítani?

  • Magastetők /8% fölötti dőlésszög/
  • Lapostetők/8% alatti dőlésszög/

Milyen épületek tetőjét újítjuk bontás nélkül?

  • Minimum 100 m2-es lakóépületek /családi- és társasház, nyaraló/
  • Társasházak
  • Gazdasági épületek
  • Önkormányzatok

Tetőszigetelés okosan

Kistérség: Salgótarjáni
Irányítószám: 3100
Megye: Nógrád
Népesség: 44423
Típus: megyeszékhely

Cimkék
Nógrád megyetetőszigetelés Salgótarján palatető felújítás Salgótarján lapostető szigetelés Salgótarján palatető szigetelés Salgótarján tetőfelújítás Salgótarján palafestés Nógrád

Tetőszigetelés blog:
palacsik

Tetejére