Budapest

Palatető felújítás, tetőszigetelés

Budapest-Óbuda-Békásmegyer - Tetőszigetelés és palatető felújítás. Bontásmentes tetőszigetelés és lapostető-szigetelés Árajánlat alapján egész Magyarország területén

Bemutatjuk a palatető-felújítás és tetőszigetelés legújabb technológiáit, amelyek segítségével bontás nélkül segítünk a beázó tetőkön! Azért dolgozunk, hogy megrendelőink ne féljenek a beázástól és a drága fűtésszámlától. Csúszás nélkül készüljön el a munka, úgy ahogy az elején megbeszéltük.

Iso Paint tetőfesték, mediterrán bitumenes lemez, szórt purhab egy helyen. Csak néhány azon eljárásaink közül, amelyek a bontás nélküli tetőszigetelésben segítenek.

Iso Paint tetőfesték, mediterrán bitumenes lemez, szórt purhab egy helyen. Csak néhány azon eljárásaink közül, amelyek a bontás nélküli tetőszigetelésben segítenek.

Debreceni telephelyről országosan:

A tetőszigeteléseket és a tetőfelújításokat debreceni telephelyünkről indulva, előre szervezetten teljesítjük egész Magyarország területén. Sajnos egészen kis javító munkákat nem minden esetben tudunk elvállalni gazdaságosan. Ezért kérjük szíves megértésüket.

Az egész ország területén teljesítjük a megrendeléseket
Ugye nem szeretne attól félni, hogy beázik a feje felett a tető? Bátran állíthatjuk, hogy soha nem volt ekkora jelentősége a tető- és lapostető szigetelésnek hazánkban. Ugyanis megnövekedett az esélye a tartósabb esőzéseknek és a viharoknak is, amelyek komoly károkat okozhatnak, ha a tetőnk nincs megfelelően szigetelve és kezelve. A palatető-felújítást bontás nélkül, többféle technológiával is vállajuk, így Ön is könnyebben szabadul a nemkívánatos anyagi károkkal és munkálatokkal járó helyzetekből.

A tetőszigetelés keretén belül ügyfeleinknek teljes helyzetfelmérést, illetve helyzetelemzést biztosítunk. Egyedi tanácsadásunk során pedig műszaki személyzetünk segít mihamarabb feltárni a rejtett hibákat, majd maximális odafigyelést biztosít ezek kijavítására. A tetőszigetelést  Árajánlat alapján végezzük, így Önt minden részletről tájékoztatjuk. A kezdetektől fogva, pénzügyi és irodai személyzetünk biztosítja, hogy Megrendelőink biztonságban tudhassák értékeiket.

Magyarország egyik legnagyobb bontásmentes kivitelezői vagyunk, a palatető-felújítást bontás nélküli megoldásokkal ajánljuk, hogy munkánk a lehető legkevesebb szeméttermeléssel járjon és minél gyorsabban elkészülhessen.

Az Adorján Renova megkönnyítette Megrendelői mindennapjait, ugyanis 98%-nál megszűntek a korábbi komoly gondot okozó problémaforrásaik. Megakadályoztuk a beázást, ezáltal nem volt részük több idegeskedésben, félelemben és anyagi kárban. Jócskán lefaragtunk a fűtés-és hűtésszámlák összegéből. Kifejezetten ügyeltünk arra, hogy munkatársaink ne kontár munkát végezzenek, hiszen számunkra legfontosabb a Megrendelő elégedettsége. Örömmel állíthatjuk, hogy csúszás nélkül, teljeskörű garanciát vállalva dolgoztunk a tetőfelújításon.

Milyen típusú tetőket szigetelünk?

 • Magastető
 • Lapostető

Milyen épületek szigetelését vállaljuk?

 • Min. 80m2 -es családi háztetők, nyaralók tetői
 • Társasházak 
 • Vállalati telephelyek
 • Mezőgazdasági épületek (tárolók, szinek, stb.)
 • Közületek (iskolák és irodaházak)

 

 

Milyen technológiák állnak rendelkezésre ?

 • Zárt cellás 35 kg súlyú szórt poliuretán hab, azaz purhab, amely tetőszigetelés céljából kívül és belül is egyaránt alkalmazható
 • Iso Paint nanotechnológiás tetőfestékek
 • Kenhető poliuretán rendszer lapostetőkhöz
 • Mediterrán bitumenes lemez palatetőkhöz
 • SBS modifikált 5 mm vastag bitumenes lemez lapostető-szigeteléshez

 

Kérjen árajánlatot tetőszigetelésre MOST!

 

Palatető-felújítás, purhab-szigetelés, nanotechnológiás tetőfestés? Mire számíthat az Adorján Renovától?

 • Felmérés személyesen vagy képek alapján
 • Pontos végösszegű árajánlat küldése az igények alapján
 • Szerződéskötés az ajánlat alapján
 • 30% foglaló letétele szükséges
 • Kivitelezés a szerződésben foglaltak szerint, majd a fennmaradó összeg rendezése

Merjen belevágni a bontásmentes tetőfelújítási munkálatokba az Adorján Renova segítségével! Mi garantáltam időben végzünk, és nem hagyunk kontár munkát magunk után. Szakembereink Önnel folymatosan konzultálva teljesítik kívánságait. Az általunk elvégzett munka nem jár nemkívánatos költségekkel, anyagi károkkal, eépp ellenkezőleg,  mindennapjait nyugodt körülmények között, beázástól való félelem és idegeskedés nélkül élvezheti. Sőt, a hűtés-és fűtésszámlájától sem kell félnie, nem lesznek nagy számok a csekken.

Kérjen Árajánlatot tetőszigetelésre és palatető-felújításra!

Üdvözlettel: Adorján Zoltán ügyvezető: +3670 319 76 90

Budapest-Óbuda-Békásmegyer - Tetőszigetelés és palatető-felújítás bontás nélkül. Keressen purhab-szigetelés kapcsán bizalommal Budapestről!

Az Adorján Renováról pár szóban:

-Magyarország egyik legnagyobb bontásmentes kivitelezőcége vagyunk.
 
-Gyártói kapcsolatokkal rendelkezünk és szövetségi felügyelet alatt dolgozunk.
 
-Debrecenben alakítottuk ki a legmodernebb eszközökkel és technológiákkal felszerelt telephelyünket, ahonnan kiindulva mind a 19 magyarországi megyében teljesítjük a megbízásokat. Műszaki személyzetünk egyedi tanácsadással segíti a Megrendelőinket, hogy mihamarabb feltárhassák a rejtett hibákat.

- Országosan dolgozunk, rugalmasan, kisebb és nagyobb munkákat is el tudunk végezni gazdaságosan, bontásmentesen. Korábbi, rosszul sikerült munkálatok kijavítására is rendszeresen kapunk felkéréseket.

-A határidő garantált betartásával dolgozunk, műszaki személyzetünk kifejezetten odafigyel, hogy pontosan és csúszás nélkül készüljenek el a munkálatok.

-Nem kell költséges beruházásoktól félnie, ha minket választ, ugyanis kiforrott technológiáink, gyártói kapcsolatink és egyedi logisztikai tervező rendszerünk lehetővé teszik, hogy olcsón dolgozzunk.

-Az Ön kényelmét szem előtt tartva bontásmentesen végezzük a tetőfelújítást, hogy ne termeljünk sok szemetet és mihamarabb elkészülhessen a munka.

-Garantáljuk, hogy sem irodai személyzetünk, sem szakképzett munkatársaink nem végeznek kontár munkát otthonában. A munkálatok elvégzése alatt folyamatosan szem előtt tartjuk kéréseit, kívánságait, hiszen legfőbb célunk az Ön elégedettsége. Ezért is vagyunk biztosak benne, hogy minket nem fenyeget a munkaerő válság.

-Cégünk, amellett, hogy rendelkezik felelősségbiztosítással, gyártói kapcsolatokkal, több Szakmai Szövetség tagja is és szüvetségi felügyelet alatt dolgozik.

-Sok megkeresést kapunk azügyben, hogy az előző kivitelező, garanciát nem vállalva a munkájára, eltűnt és magas költségeket, csúszást és sok szemetet hagyott maga után. Ezeket a munkákat igyekszünk a lehető legjobban kijavítani, mindenre garanciát vállalva.

-Értékeiket biztonságban tudhatják, mialatt az Adorján Renovával dolgoznak együtt, hiszen külön pénzügyis és irodai személyzetünk ügyelnek az értékek biztonságára.

 

Számadatok, amikre büszkék vagyunk:

-Megrendelőink egy tízéve permentesen működő vállalkozás szakembereitől kérhetnek segítséget a tetőfelújításban.

-A 2018-as év során történt 89 megrendelés következtében, országszerte közel 36 négyzetméternyi tetőfelületet szigeteltünk.

-Megrendelőink 98%-a egyetért abban, hogy a tető nem megfefelő állapotából adódó problémáik (pl. beázás, drága fűtés-és hűtésszámlák, anyagi károk) megoldódtak, miután elkészítettük a tetőfelújítást számukra.

 

Tetőszigetelés kivitelezése Iso Paint nanotechnológiás tetőfestéssel. Mindezt bontás és piszok nélkül, gyorsan!

Milyen problémák esetén válassza a nano tetőfestést?

Ha kisebb vízszivárgást, meleget, és csúnya tetőt tapasztal.

Amit az Adorján Renova ajánl: Palatető-felújítás a beázás és a hő ellen nanotechnológiás tetőbevonattal! Ez a módszer egy igazi forradalmi megoldásnak számít a palatető felújításban. Ez már nem a jó öreg palafestés, mert amellett, hogy szép színt is ad a tetőnek, még egy rugalmas, gumis bevonatot képez annak felületén. Ezt nevezzük mi igazi palatető-javításnak.


Azon tetőtulajdonosok által kedvelt megoldás ez, akik a legolcsóbban szeretnék felújjíttatni tetőjüket. Fontos viszont megjegyezni, hogy kardinális „tető-problémák” esetén ezt az eljárást már csak palajavítással együtt érdemes alkalmazni. Ha ezt a technológiát alkalmazza, tetője akár 15-20 évig védve lesz! Hullám, vagy síkpala tetőknél egyaránt alkalmazható.

Budapest-Óbuda-Békásmegyer - Iso Paint tetőszigetelés és palatető-szigetelés  - a technológia menetéről pár gondolat:

Debreceni telephelyről országosan:

A tetőszigeteléseket és a tetőfelújításokat debreceni telephelyünkről indulva, előre szervezetten teljesítjük egész Magyarország területén. Sajnos egészen kis javító munkákat nem minden esetben tudunk elvállalni gazdaságosan. Ezért kérjük szíves megértésüket.

Az egész ország területén teljesítjük a megrendeléseket
A legelső lépés minden alkalommal az ipari tisztítás a tetőn. Ez után 2 rétegben kerül fel a tetőre a dán tetőbevonat. Ennek eredményeként, száradás után egy flexibilis, gumiréteg réteg keletkezik a tető teljes felületén. Többé nem tapad meg a moha, gomba, vagy az alga. Teljes bizalommal ajánljuk a dán Isopaint Nordic A/S cég termékét, hiszen 40 éve a tetők felújítására és védelmére koncentrál.

Milyen típusú tetőfedés kompatibilis az Iso Paint tetőszigeteléssel?

Síkpala, hullámpala,  normál és műemlék jellegű pala, lemeztető – legyen az cserepes vagy trapézlemez, illetve bármilyen típusú cserép.

Iso Paint Isonit tetőszigetelés előnyei:

Nincs többé repedés a pala felületén, sőt nincs alga, moha, gomba sem a kezelés után, mert megszünteti a létükhöz szükséges életteret. Tartósan szép színű, UV álló tetőszigetelés az eredmény. 197%-ban rugalmas a palatetőn vagy bármely tetőn. Széles színpalettáján mindenki megtalálhatja a saját elképezésének legmegfelelőbbet. Legjobban az bizonyítja az ISO RUBBER kiváló tapadását, egyszerű bedolgozhatóságát és gyors száradását, hogy egy családi háztető felújítás mindössze egyetlen nap alatt elkészül. Összességében kis költséggel járó, gyors és tiszta tetőszigetelés és palatető-felújítási módszer.

Tetőtér hőszigetelés és palatető-felújítás Iso Paint Climate Cooler tetőbevonattal:


Ha nem csak a beázást, hanem a forróságot is szeretné megszüntetni a tetőn, akkor Önnek találták ki a Climate Cooler palatető felújító és tetőszigetelő nanotechnológiás tetőszigetelést. A Climate Cooler a hűvös tetőszigetelő címet viseli, mert képes a napsugarak 70%-át visszaverni. Így kellemes, lakható élettérvarázsolható a tető alatt. A tetőtér hűtési költségei jelentősen csökkenthetőek ezzel a szigeteő technológiával, amely rendelkezik az Isonit festékek kiváló tulajdonságaival.


Cseréptető-felújítás ISO PAINT tetőszigetelő bevonatokkal

Milyen problémákra nyújt segítséget a Climate Cooler nano tetőfesték?

Forró tetőtér, kifakult, mohás cserép, vízszivárgás és repedezett cserepek. Ugye Ön is tapasztalta már ezeket?

Ne keresse tovább a megoldást! Próbálja ki a  nanotechnológiás Iso Paint tetőbevonatokat!

A professzionális dán IsoPaint Nordic tetőbevonatok segítségével tetője egy szebb, új külsőt nyer, emellett meg is védi cseréptetőjét a következő 15-20 évre! Kerülje el a tető teljes cseréjét és az azzal járó nemkívánatos költségeket, válassza ki  az IsoPaint Nordic A/S tetőbevonatai közül  az Önnek legmegfelelőbbet, amelynek használatával a felújításkor nincs bontás és piszok!

Milyen típusú cseréptetőknél alkalmazható?

 • Beton cserép
 • Kerámia cserép
 • Agyag cserép


 
Melyek az Iso Paint tetőszigetelés előnyei, ha nano tetőfestéket alkalmaz:

 • Azonnal eltömíti a repedéseket a víztaszító rétegnek köszönhetően (DIN EN ISO 1062-3)
 • Egyből észrevehető, tartósan szép, új színű tetőt kap (kiváló UV-állóság, így növeli a tető élettartamát DIN EN ISO 2810)
 • Kiváló tapadással bír (DIN EN ISO 4624)
 • Rendkívüli, 197%-os rugalmassága a legapróbb hajszálrepedéseket is eltömíti
 • Több színben elérhető, egyszerűen bedolgozható, gyorsan száradó
 • Tetője kis költséggel, gyors és tiszta munkával kerül elújításra
 •  A, kifejezetten a tetők elújítására és védelmére specializálódott dán Isopaint Nordic A/S cég 40 évnyi profizmussal rendelkezve ajánlja ezt a terméket
Budapest-Óbuda-Békásmegyer - Hideg tetőszigetelés Iso Paint Climate Cooler tetőbevonattal 

A Climate Cooler a "hűvös tetőbevonat", rászolgált az elnevezésére, mert  képes a napsugarak 70%-át visszaverni. Ezen technológia alkalmazásával egy kellemes, lakható élettér alakítható ki a tető alatt. Emellett jelentősen lecsökkent hűtési költségekre lesz figyelmes. Rendelkezik az Isonit festékek kiváló tulajdonságaival.

Palatető felújítás Villas mediterrán zsindellyel

Problémák-> Nagyobb beázások, nagyon csúnya tető, szökő meleg télen

 

Budapest-Óbuda-Békásmegyer - Palatető-felújítás és lapostető-szigetelés sbs modifikált bitumenes lemzzel


Mit szólna, ha azt mondanánk, hogy mediterrán tetője lehet akár 1-2 nap alatt? És ha azt, hogy osztrák tekercses zsindellyel hamar milliókat emelhet palatetője értékén? Akár rosszabb minőségű palatetők javítása is lehetséges ezzel az eljárással.

Eláruljuk a technológiai lépéseket: A síkpala ipari tisztítása után mélyalapozó anyaggal vonjuk be a palatetőt. Új bádoglemezeket helyezünk fel és a bitumenes zsindelyt teljes felületen lángolvasztással rögzítjük. 30-50 négyzetméterenként tetőszellőzőket építünk be. Könnyű, gyors munkálatokkal, bontás nélküli kivitelezéssel, 12 év írásos garanciát biztosítunk. Akár hullámpalát helyettesítve is fel lehet helyezni!

 

Milyen típusú tetőszigeteléseken alkalmazható a mediterrán bitumenes zsindely?

Síkpalán és műemlék palán bontás nélkül. Hullámpalán, cserépen, lemeztetőn - csak bontással és OSB lap aládolgozással.

Palatető-felújítás további előnyei, ha Villas mediterrán zsindelyt alkalmazunk:

Nem hagyunk magunk után rengeteg szemetet, nem kockáztatjuk a beázást, mivel a meglévő tetőfedést nem bontjuk. Ráadásul munkánk gyors és gazdaságos. Erre a technológiára és Villas zsindelyre 10 év garancia van, a kivitelezésre szintén 10 év, de a tető várható élettartama 40 év. Nem utolsó sorban megjelenése esztétikus, térhatású mediterrán vagy klasszikus hódfarkú mintás. A kis fajsúlyú lemezek (4,5 kg/m2) nem terhelik túl a régi tetőt, nincs szükség megerősítésre. A tartósság érdekében kerámiaőrleménnyel színezik, nem pedig festett mintázatot használnak.

A hófogók beépítésével sem kell többet foglalkoznia, mert a felülete elég érdességgel rendelkezik. ÉMI által ellenőrzött termék és technológia, az EN ISO 9001 minőségtanúsítvány követelményeinek megfelel.
 
 

Purhab-szigetelés, azaz a szórt poliuretán tetőszigetelés

Azt beszélik, hogy a purhab szigetelés forradalmi megoldásnak számít a tetőszigetelésben. Mi összeszedtük, hogy miért.


A szórt purhab-szigetelés előnyeiről:
Két legyet üthet egy csapásra: egyszerre hő- és vízszigetelésre is tökéletes megoldás. Egészsére teljesen ártalmatlan. Hőhídmentesen alkalmazhatjuk a legkisebb zugokban is. Terhelhető, ezért kültéren UV védelemmel ellátva alkalmazható. A párát átereszti, viszont az esővizet kizárja. Mérettartó, tehát nem kell félni, hogy összeesik, mint más hőszigetelő anyagok.

A purhab-szigetelés bel-és kültéren is egyaránt előszeretettel alkalmazható. Az ingatlan értékének emeléséhez kiváló befektetés, mert  kivételesen sok energiát spórol számunkra. Ezen kívül kiiktatja az esetleges hőhidakat.

Purhab-szigetelés tetőtérben: Hogy is működik?

Tetőszigetelés okosan
A szórt poliuretán hab felviteléhez egy speciális berendezés és egy speciális szórópisztoly szükséges. Mindkettő használata komoly szaktudást, nagy tapasztalatot igényel. A kiszórt anyag pár másodperc elteltével megduzzad és megszilárdul. A szórt poliuretán hab a következő formában-, illetve sűrűségben létezik: lágy (nyitott cellás), félmerev, és a kemény vagy merev habok, amelyek teljesen lépésállók, illetve terhelhetők.


A zárt cellás szórt purhab alkalmazása mellett szól az is, hogy kiváló hőszigetelő tulajdonsággal és tökéletes vízzáró jelleggel is rendelkezik. Mindezeken kívül még lépésálló is, így egy olyan anyagról beszélünk, amely az építőiparban egyedinek és páratlannak számít. Jelenleg ezzel a tulajdonsággal csak és kizárólag a szórt poliuretán hab rendelkezik, használata mással nem helyettesíthető, mivel csak több anyag együttes összeépítésével lehet elérni ugyanezt a hatékonyságot. Ha mielőbb meg akarja kímélni magát a nagy kiadásoktól, használja ki a purhab egybefüggő, homogén hő-és vízszigetelő tulajdonságát!


A szórt purhab-szigetelés tulajdonságai:

 • Mérettartó és kiemelkedő hőszigetelési tulajdonságú
 • Varratmentes egységet alkot, nagyszerűen tapad sokféle felületre
 • Felhasználása széles körben támogatott
 • Összefüggő, hézag- és hőhíd mentes egységet alkot
 • Nagy szilárdságú, akár lépésálló, terhelhető kivitelű is lehet
 • Akadálymentes, gyors kivitelezést tesz lehetővé

 

 • Nem lesz többé gondja a páralecsapódással, sőt a gombák és a penész sem jut többé át a szigetelésen
 • Egészségre ártalmatlan, felülee mosható
 • Önkioltó, B2 besorolású, a garancia akár 20 év is lehet
 • Ön is láthatja, hogy a szórt poliuretán hab hatékonysága egyértelműen túlmutat az eddig ismert és alkalmazott összes hőszigetelési eljáráson.

Budapest-Óbuda-Békásmegyer - Palatető-felújítás költségek, tetőszigetelés árak


Természetes, hogy tudni szeretné a palatető-felújítás során fizetendő végösszeget. És az is, hogy tudni szeretné, hogy milyen alapanyagokat kap és azokból mennyit. Tekintse meg palatető és tetőszigetelő listaárainkat, és ha elneyertük a tetszését, kérjen felmérést és árajánlatot tetőszigetelésre, vagy keressen máris mobiltelefonon!

Üdvözlettel: Adorján Zoltán ügyvezető: +3670 319 76 90

 

 

Kistérség: Budapesti
Irányítószám: 1030
Megye: Budapest
Népesség: 127542
Típus: fővárosi kerület

Cimkék
Budapest megyetetőszigetelés Budapest-Óbuda-Békásmegyer palatető felújítás Budapest-Óbuda-Békásmegyer lapostető szigetelés Budapest-Óbuda-Békásmegyer purhab szigetelés Budapest-Óbuda-Békásmegyer

Tetőszigetelés blog:
palacsik

Tetejére