Tolna

Palatető felújítás, tetőszigetelés

Tolna - Bontásmentes tetőszigetelés és palatető-felújítás. Magyarország egész területén vállalt ttetőszigetelés és lapostető-szigetelés Árajánlat alapján

A palatető felújítás és a tetőszigetelés sohasem volt ilyen egyszerű. A legújabb technológiákkal, bontás nélkül segítünk a beázó tetőkön! Azért dolgozunk, hogy Ön ne féljen a beázástól és a drága fűtésszámlától. Fontosnak tartjuk, hogy csúszás nélkül készüljön el a munka, úgy ahogy az elején megbeszéltük.

Tolna - Iso Paint tetőbevonatok és Villas zsindely a palatető bontás nélküli felújításához. Tetőfelújítás egész Tolna megyében

Tolna - Iso Paint tetőbevonatok és Villas zsindely a palatető bontás nélküli felújításához. Tetőfelújítás egész Tolna megyében

Debreceni telephelyről országosan:

A tetőszigeteléseket és a tetőfelújításokat debreceni telephelyünkről indulva, előre szervezetten teljesítjük egész Magyarország területén. Sajnos egészen kis javító munkákat nem minden esetben tudunk elvállalni gazdaságosan. Ezért kérjük szíves megértésüket.

Az egész ország területén teljesítjük a megrendeléseket
A változó éghajlat érkeztével megnövekedett az esélye a tartósabb esőzéseknek és a viharoknak is, amelyek komoly károkat okozhatnak, ha a tetőnk nincs a megfelelő állapotban. Soha nem volt ilyen fontos a tetőszigetelés és a lapostető-szigetelés. Nem kell tovább keresgélnie, az Adorján Renovánál tetője a legjobb kezekben lesz! Magyarország egyik legnagyobb bontásmentes kivitelezői vagyunk, országosan dolgozunk, rugalmasan, kisebb és nagyobb munkákat is el tudunk vállalni, mindezt gazdaságosan, így Ön is könnyebben szabadul a nemkívánatos helyzetéből.

A tetőszigetelés keretén belül teljes helyzetfelmérést, illetve helyzetelemzést biztosítunk az ügyfeleknek, műszaki személyzetünk pedig egyedi tanácsadás során feltárja a rejtett hibákat. Munkánkat minden esetben Árajánlat alapján végezzük, és Önt mindenről tájékoztatjuk. A palatető-felújítás szolgáltatásunk a piacon megtalálható ajánlatok  közül is a legszerencsésebb választás. Miért is? Kiforrott technológiáink, stabil gyártói kapcsolatink és egyedi logisztikai tervező rendszerünk lehetővé teszik, hogy olcsón dolgozzunk, szakembereink lelkesedése és szakértelme pedig megakadályozza, hogy utólérjen bennünket a munkaerőválság.

Külön logisztikát tartunk fenn annak érdekében, hogy pontosan teljesítsük a megrendeléseket és kollégáink ne csússzanak a kivitelezéssel.

 Ha szeretne több részletet is megtudni a palatető-felújítás technológiárólról, akkor tekintse meg honlapomat és kérjen árajánlatot tetőfelújításra.

Nyugati szomszédainknál 10 évenként karbantartásként alkalmazzák a cseréptetőkön az Iso Paint tetőfestéket. Magyarországon alig 6 éve jelent meg a márka. 2010 óta mi is sikerrel alkalmazzuk a tetőfelújítás ezen módját. Tudjuk jól, hogy egy komplett tetőscsere igen költséges, ezért örömmel ajánlom az Ön figyelmébe a tetőfelújítás ezen módját, ha a palatető vagy a lapostető felújításra szorul.


A palatető felújítása bontás nélkül is lehetséges akár 35-40 szavatossággal. Ha Önnek is szüksége van egy tüzetes és átfogó ellenőrzésre, esetleg palatető felújításra, akkor hívjon bizalommal. Ha szeretne többet is megtudni a palatető felújítás szolgáltatásunkról, akkor nézzen szét honlapomon és informálódjon Iso Paint tetőfestékről és egyéb bontás nélküli tetőszigetelés technológiáról.

Idegeskedés, anyagi károk, beázástól való félelem, drága fűtésszámla, csúszással elvégzett kontár munka, bizonytalanság... Csak pár tényező, amelyre nap mint nap panaszkodhatunk. Megrendelőink is ezekkel a problémákkal küzdöttek, majd az Adorján Renovával való együttműködés eredményeként 98%-uk egyetértett abban, hogy ezek a nemkívánatos tényezők végleg megszűntek!

Ha ránk bízza a tetőfelújítást, garantáljuk, hogy munkánkat csúszás nélkül, határidőn belül, precízen és gazdaságosan végezzük, hogy Ön elégedett lehessen a végeredménnyel. Mindezekre, és az értékeik biztonságban tartására külön műszaki-, pénzügyi-és irodai személyzetünk vállal teljeskörű figyelmet.

Mielőtt szorult helyzetbe kerülne, hívjon engem segítségül egész Tolna megyéből!

Kérjen Árajánlatot tetőszigetelésre és palatető-felújításra.

Üdvözlettel: Adorján Zoltán ügyvezető: +3670 319 76 90

 

Tolna - Tetőszigetelés és palatető-felújítás bontás nélkül. Keressen egész Tolna megye határain belülről! Magas- és lapostető szigetelés. Családi és sorházak tetőfelújítása Árajánlat alapján

 

Amit az Adorján Renováról tudni érdemes:

-Magyarország egyik legnagyobb bontásmentes kivitelezői címmel büszkélkedhetünk, akik stabil gyártói kapcsolatokkal rendelkeznek és szövetségi felügyelet alatt dolgoznak.

-Nagyon sok rosszul sikerült munka javításával kerestek már fel minket, a megbízásnak minden esetben teljes mértékben eleget tettünk. Helyrehoztuk az előző vállalkozó által okozott csúszást, magas költségeket, és természetesen munkánkra garanciát vállaltunk.

-A megrendeléseket határidőn belül, olcsó kivitelezéssel, pontosan és precízen teljesítjük.

- Bontásmentesen végezzük a tetőfelújítást, hogy ne legyen sok szemét és gyorsan készen lehessen a munka.

-Stabil szakmai háttérrel rendelkezünk, szakembereink és munkatársaink mindvégig az Önök elégedettségét tartják szem előtt és aszerint végzik a tetőfelújítást.

-Külön pénzügyi és irodai személyzetünk feladata, hogy a munkálatok alatt a Megrendelőink értékei folyamatos biztonságban legyenek. 

 

Beszéljenek a számok is:

Vállakozásunknak 2009 óta nem volt peres eljárása.

Jelen vagyunk mind a 19 magyarországi megyében.

Debreceni telephelyünkről kiindulva országos lefedettséget építettünk ki, a tavalyi év során 89 Megrendelőnk közel 36 000 mtetőfelület szigetelésében kérte segítségünket.

Több Szakmai Szövetség tagjai vagyunk és rendelkezünk felelősségbiztosítással.

 

Milyen anyagú tetőfedéseket tudunk bontás nélkül javítani?

Pala /sík- és hullámpala/

Cserép /agyag, beton és kerámia/

Zsindely /kandai- és tekercses zsindely/

Lemez /horganyzott- és porfestett/

 

Milyen formájú tetőket tudunk felújítani?

Magastetők /8% dőlésszög fölött/

Lapostetők/8% dőlésszög alatt/

 

Milyen épületek tetőjét újítjuk bontás nélkül?

Minimum 100 m2-es lakóépületek /családi- és társasház, nyaraló/

Társasházak

Gazdasági épületek

Önkormányzatok

Tetőszigetelés okosan

Tetőszigetelés kivitelezése Iso Paint nanotechnológiás tetőfestéssel. Mindezt bontás és piszok nélkül, gyorsan!

Milyen problémák esetén válassza a nano tetőfestést?

Ha kisebb vízszivárgást, meleget, és csúnya tetőt tapasztal.

Amit az Adorján Renova ajánl: Palatető-felújítás a beázás és a hő ellen nanotechnológiás tetőbevonattal! Ez a módszer egy igazi forradalmi megoldásnak számít a palatető felújításban. Ez már nem a jó öreg palafestés, mert amellett, hogy szép színt is ad a tetőnek, még egy rugalmas, gumis bevonatot képez annak felületén. Ezt nevezzük mi igazi palatető-javításnak.


Azon tetőtulajdonosok által kedvelt megoldás ez, akik a legolcsóbban szeretnék felújjíttatni tetőjüket. Fontos viszont megjegyezni, hogy kardinális „tető-problémák” esetén ezt az eljárást már csak palajavítással együtt érdemes alkalmazni. Ha ezt a technológiát alkalmazza, tetője akár 15-20 évig védve lesz! Hullám, vagy síkpala tetőknél egyaránt alkalmazható.

Tolna - Iso Paint tetőszigetelés és palatető-szigetelés  - a technológia menetéről pár gondolat:

Debreceni telephelyről országosan:

A tetőszigeteléseket és a tetőfelújításokat debreceni telephelyünkről indulva, előre szervezetten teljesítjük egész Magyarország területén. Sajnos egészen kis javító munkákat nem minden esetben tudunk elvállalni gazdaságosan. Ezért kérjük szíves megértésüket.

Az egész ország területén teljesítjük a megrendeléseket
A legelső lépés minden alkalommal az ipari tisztítás a tetőn. Ez után 2 rétegben kerül fel a tetőre a dán tetőbevonat. Ennek eredményeként, száradás után egy flexibilis, gumiréteg réteg keletkezik a tető teljes felületén. Többé nem tapad meg a moha, gomba, vagy az alga. Teljes bizalommal ajánljuk a dán Isopaint Nordic A/S cég termékét, hiszen 40 éve a tetők felújítására és védelmére koncentrál.

Milyen típusú tetőfedés kompatibilis az Iso Paint tetőszigeteléssel?

Síkpala, hullámpala,  normál és műemlék jellegű pala, lemeztető – legyen az cserepes vagy trapézlemez, illetve bármilyen típusú cserép.

Iso Paint Isonit tetőszigetelés előnyei:

Nincs többé repedés a pala felületén, sőt nincs alga, moha, gomba sem a kezelés után, mert megszünteti a létükhöz szükséges életteret. Tartósan szép színű, UV álló tetőszigetelés az eredmény. 197%-ban rugalmas a palatetőn vagy bármely tetőn. Széles színpalettáján mindenki megtalálhatja a saját elképezésének legmegfelelőbbet. Legjobban az bizonyítja az ISO RUBBER kiváló tapadását, egyszerű bedolgozhatóságát és gyors száradását, hogy egy családi háztető felújítás mindössze egyetlen nap alatt elkészül. Összességében kis költséggel járó, gyors és tiszta tetőszigetelés és palatető-felújítási módszer.

Tetőtér hőszigetelés és palatető-felújítás Iso Paint Climate Cooler tetőbevonattal:


Ha nem csak a beázást, hanem a forróságot is szeretné megszüntetni a tetőn, akkor Önnek találták ki a Climate Cooler palatető felújító és tetőszigetelő nanotechnológiás tetőszigetelést. A Climate Cooler a hűvös tetőszigetelő címet viseli, mert képes a napsugarak 70%-át visszaverni. Így kellemes, lakható élettérvarázsolható a tető alatt. A tetőtér hűtési költségei jelentősen csökkenthetőek ezzel a szigeteő technológiával, amely rendelkezik az Isonit festékek kiváló tulajdonságaival.


Cseréptető-felújítás ISO PAINT tetőszigetelő bevonatokkal

Milyen problémákra nyújt segítséget a Climate Cooler nano tetőfesték?

Forró tetőtér, kifakult, mohás cserép, vízszivárgás és repedezett cserepek. Ugye Ön is tapasztalta már ezeket?

Ne keresse tovább a megoldást! Próbálja ki a  nanotechnológiás Iso Paint tetőbevonatokat!

A professzionális dán IsoPaint Nordic tetőbevonatok segítségével tetője egy szebb, új külsőt nyer, emellett meg is védi cseréptetőjét a következő 15-20 évre! Kerülje el a tető teljes cseréjét és az azzal járó nemkívánatos költségeket, válassza ki  az IsoPaint Nordic A/S tetőbevonatai közül  az Önnek legmegfelelőbbet, amelynek használatával a felújításkor nincs bontás és piszok!

Milyen típusú cseréptetőknél alkalmazható?

 • Beton cserép
 • Kerámia cserép
 • Agyag cserép


 
Melyek az Iso Paint tetőszigetelés előnyei, ha nano tetőfestéket alkalmaz:

 • Azonnal eltömíti a repedéseket a víztaszító rétegnek köszönhetően (DIN EN ISO 1062-3)
 • Egyből észrevehető, tartósan szép, új színű tetőt kap (kiváló UV-állóság, így növeli a tető élettartamát DIN EN ISO 2810)
 • Kiváló tapadással bír (DIN EN ISO 4624)
 • Rendkívüli, 197%-os rugalmassága a legapróbb hajszálrepedéseket is eltömíti
 • Több színben elérhető, egyszerűen bedolgozható, gyorsan száradó
 • Tetője kis költséggel, gyors és tiszta munkával kerül elújításra
 •  A, kifejezetten a tetők elújítására és védelmére specializálódott dán Isopaint Nordic A/S cég 40 évnyi profizmussal rendelkezve ajánlja ezt a terméket
Tolna - Hideg tetőszigetelés Iso Paint Climate Cooler tetőbevonattal 

A Climate Cooler a "hűvös tetőbevonat", rászolgált az elnevezésére, mert  képes a napsugarak 70%-át visszaverni. Ezen technológia alkalmazásával egy kellemes, lakható élettér alakítható ki a tető alatt. Emellett jelentősen lecsökkent hűtési költségekre lesz figyelmes. Rendelkezik az Isonit festékek kiváló tulajdonságaival.

Palatető felújítás Villas mediterrán zsindellyel

Problémák-> Nagyobb beázások, nagyon csúnya tető, szökő meleg télen

 

Tolna - Palatető-felújítás és lapostető-szigetelés sbs modifikált bitumenes lemzzel


Mit szólna, ha azt mondanánk, hogy mediterrán tetője lehet akár 1-2 nap alatt? És ha azt, hogy osztrák tekercses zsindellyel hamar milliókat emelhet palatetője értékén? Akár rosszabb minőségű palatetők javítása is lehetséges ezzel az eljárással.

Eláruljuk a technológiai lépéseket: A síkpala ipari tisztítása után mélyalapozó anyaggal vonjuk be a palatetőt. Új bádoglemezeket helyezünk fel és a bitumenes zsindelyt teljes felületen lángolvasztással rögzítjük. 30-50 négyzetméterenként tetőszellőzőket építünk be. Könnyű, gyors munkálatokkal, bontás nélküli kivitelezéssel, 12 év írásos garanciát biztosítunk. Akár hullámpalát helyettesítve is fel lehet helyezni!

 

Milyen típusú tetőszigeteléseken alkalmazható a mediterrán bitumenes zsindely?

Síkpalán és műemlék palán bontás nélkül. Hullámpalán, cserépen, lemeztetőn - csak bontással és OSB lap aládolgozással.

Palatető-felújítás további előnyei, ha Villas mediterrán zsindelyt alkalmazunk:

Nem hagyunk magunk után rengeteg szemetet, nem kockáztatjuk a beázást, mivel a meglévő tetőfedést nem bontjuk. Ráadásul munkánk gyors és gazdaságos. Erre a technológiára és Villas zsindelyre 10 év garancia van, a kivitelezésre szintén 10 év, de a tető várható élettartama 40 év. Nem utolsó sorban megjelenése esztétikus, térhatású mediterrán vagy klasszikus hódfarkú mintás. A kis fajsúlyú lemezek (4,5 kg/m2) nem terhelik túl a régi tetőt, nincs szükség megerősítésre. A tartósság érdekében kerámiaőrleménnyel színezik, nem pedig festett mintázatot használnak.

A hófogók beépítésével sem kell többet foglalkoznia, mert a felülete elég érdességgel rendelkezik. ÉMI által ellenőrzött termék és technológia, az EN ISO 9001 minőségtanúsítvány követelményeinek megfelel.
 

Purhab-szigetelés, azaz a szórt poliuretán tetőszigetelés

Azt beszélik, hogy a purhab szigetelés forradalmi megoldásnak számít a tetőszigetelésben. Mi összeszedtük, hogy miért.


A szórt purhab-szigetelés előnyeiről:
Két legyet üthet egy csapásra: egyszerre hő- és vízszigetelésre is tökéletes megoldás. Egészsére teljesen ártalmatlan. Hőhídmentesen alkalmazhatjuk a legkisebb zugokban is. Terhelhető, ezért kültéren UV védelemmel ellátva alkalmazható. A párát átereszti, viszont az esővizet kizárja. Mérettartó, tehát nem kell félni, hogy összeesik, mint más hőszigetelő anyagok.

A purhab-szigetelés bel-és kültéren is egyaránt előszeretettel alkalmazható. Az ingatlan értékének emeléséhez kiváló befektetés, mert  kivételesen sok energiát spórol számunkra. Ezen kívül kiiktatja az esetleges hőhidakat.

Purhab-szigetelés tetőtérben: Hogy is működik?

Tetőszigetelés okosan
A szórt poliuretán hab felviteléhez egy speciális berendezés és egy speciális szórópisztoly szükséges. Mindkettő használata komoly szaktudást, nagy tapasztalatot igényel. A kiszórt anyag pár másodperc elteltével megduzzad és megszilárdul. A szórt poliuretán hab a következő formában-, illetve sűrűségben létezik: lágy (nyitott cellás), félmerev, és a kemény vagy merev habok, amelyek teljesen lépésállók, illetve terhelhetők.


A zárt cellás szórt purhab alkalmazása mellett szól az is, hogy kiváló hőszigetelő tulajdonsággal és tökéletes vízzáró jelleggel is rendelkezik. Mindezeken kívül még lépésálló is, így egy olyan anyagról beszélünk, amely az építőiparban egyedinek és páratlannak számít. Jelenleg ezzel a tulajdonsággal csak és kizárólag a szórt poliuretán hab rendelkezik, használata mással nem helyettesíthető, mivel csak több anyag együttes összeépítésével lehet elérni ugyanezt a hatékonyságot. Ha mielőbb meg akarja kímélni magát a nagy kiadásoktól, használja ki a purhab egybefüggő, homogén hő-és vízszigetelő tulajdonságát!


A szórt purhab-szigetelés tulajdonságai:

 • Mérettartó és kiemelkedő hőszigetelési tulajdonságú
 • Varratmentes egységet alkot, nagyszerűen tapad sokféle felületre
 • Felhasználása széles körben támogatott
 • Összefüggő, hézag- és hőhíd mentes egységet alkot
 • Nagy szilárdságú, akár lépésálló, terhelhető kivitelű is lehet
 • Akadálymentes, gyors kivitelezést tesz lehetővé

 

 • Nem lesz többé gondja a páralecsapódással, sőt a gombák és a penész sem jut többé át a szigetelésen
 • Egészségre ártalmatlan, felülee mosható
 • Önkioltó, B2 besorolású, a garancia akár 20 év is lehet
 • Ön is láthatja, hogy a szórt poliuretán hab hatékonysága egyértelműen túlmutat az eddig ismert és alkalmazott összes hőszigetelési eljáráson.

Tolna - Palatető-felújítás költségek, tetőszigetelés árak


Természetes, hogy tudni szeretné a palatető-felújítás során fizetendő végösszeget. És az is, hogy tudni szeretné, hogy milyen alapanyagokat kap és azokból mennyit. Tekintse meg palatető és tetőszigetelő listaárainkat, és ha elneyertük a tetszését, kérjen felmérést és árajánlatot tetőszigetelésre, vagy keressen máris mobiltelefonon!

Üdvözlettel: Adorján Zoltán ügyvezető: +3670 319 76 90

Kistérség: Szekszárdi
Irányítószám: 7130
Megye: Tolna
Népesség: 12184
Típus: város

Cimkék
Tolna megyetetőszigetelés Tolna palatető felújítás Tolna lapostető szigetelés Tolna palatető szigetelés Tolna tetőfelújítás Tolna palafestés Tolna

Tetőszigetelés blog:
palacsik

Tetejére