Szabolcs-Szatmár-Bereg

Palatető felújítás, tetőszigetelés

Vásárosnamény - Bontás nélküli tetőszigetelés és palatető-felújítás. Tetőszigetelés és lapostető-szigetelés Árajánlat alapján egész Magyarországon belül.

Rendkívül egyszerű palatető-felújítás és a tetőszigetelés. A legújabb technológiákkal, bontás nélkül segítünk a beázó tetőkön azért, hogy Megrendelőink ne féljenek többé a beázástól, az esőtől és a drága fűtésszámlától. Munkánkat csúszás nélkül, a határidők betartásával végezzük, ahogyan azt a kezdetekkor megbeszéltük.

Vásárosnamény - Iso Paint tetőbevonatok és Villas zsindely a palatető bontás nélküli felújításához. Tetőfelújítás egész Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében

Vásárosnamény - Iso Paint tetőbevonatok és Villas zsindely a palatető bontás nélküli felújításához. Tetőfelújítás egész Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében

Debreceni telephelyről országosan:

A tetőszigeteléseket és a tetőfelújításokat debreceni telephelyünkről indulva, előre szervezetten teljesítjük egész Magyarország területén. Sajnos egészen kis javító munkákat nem minden esetben tudunk elvállalni gazdaságosan. Ezért kérjük szíves megértésüket.

Az egész ország területén teljesítjük a megrendeléseket
A változó éghajlat érkeztével megnövekedett az esélye a tartósabb esőzéseknek és a viharoknak is, amelyek komoly károkat okozhatnak, ha a tetőnk nincs a megfelelő állapotban. Soha nem volt ilyen fontos a tetőszigetelés és a lapostető-szigetelés. Magyarország egyik legnagyobb bontásmentes kivitelezői  lévén a palatető felújítást bontás nélkül is vállajuk, így nem keletkezik sok szemét, jóval gyorsabban elkészül a munka és Ön is könnyebben szabadul a szorult helyzetéből.

A tetőszigetelés keretén belül teljes helyzetfelmérést, illetve helyzetelemzést biztosítunk az ügyfeleknek. Munkánkat minden esetben Árajánlat alapján végezzük, és szövetségi felügyelet alatt dolgozunk, hogy Önt nehogy meglepetés érje. A palatető-felújítás szolgáltatásunk a piacon megtalálható ajánlatok  közül is a legszerencsésebb választás. Országosan dolgozunk, rugalmasan, kisebb és nagyobb munkákat is el tudunk végezni gazdaságosan, pontos kivitelezéssel.

Külön pénzügyi és irodai személyzetünk különös tekintettel van arra, hogy Megrendelőink értékei az együttműködésünk alatt mindvégig biztonságban legyenek tartva.

Ha szeretne több részletet is megtudni a palatető-felújítás technológiárólról, akkor tekintse meg honlapomat és kérjen árajánlatot bontásmentes tetőfelújításra.

Nyugati szomszédainknál 10 évenként karbantartásként alkalmazzák a cseréptetőkön az Iso Paint tetőfestéket. Magyarországon alig 6 éve jelent meg a márka. 2010 óta mi is sikerrel alkalmazzuk a tetőfelújítás ezen módját. Tudjuk jól, hogy egy komplett tetőcsere igen költséges, ezért örömmel ajánlom az Ön figyelmébe a tetőfelújítás ezen módját, ha a palatető vagy a lapostető felújításra szorul. Kiforrott technológiáink, gyártói kapcsolatink és egyedi logisztikai tervező rendszerünk lehetővé teszik, hogy olcsón dolgozzunk.


A palatető felújítása bontás nélkül is lehetséges akár 35-40 szavatossággal. Ha Önnek is szüksége van egy tüzetes és átfogó ellenőrzésre, esetleg palatető felújításra, akkor hívjon bizalommal. Ha szeretne többet is megtudni a palatető-felújítás szolgáltatásunkról, akkor nézzen szét honlapomon és informálódjon Iso Paint tetőfestékről és egyéb bontás nélküli tetőszigetelés technológiáról.

Ön is tapasztalta már, hogy az építőiparban a felújítások alatt állandó csúszással dolgoznak? Garantáljuk, hogy az Adorján Renovával való együttműködése során ezt nem fogja tapasztalni! Külön műszaki személyzet és logisztika biztosítja, hogy csúszás nélkül, határidőre készüljenek el a munkák és kollégáink pontosan dolgozzanak. Sőt, mi megfizethető áron minőségi munkát végzünk, szakembereink az Ön elégedettségét tartják folyamatosan szem előtt, akik rendkívül lelkesek és ügyesen dolgoznak. Kerülje el velünk a felesleges idegeskedéseket, beázástól való félelmet és ne fizessen többé drága hűtés -és fűtésszámlákat!

Mielőtt szorult helyzetbe kerülne, hívjon engem segítségül egész Szabolcs-Szatmár Bereg megyéből!

Kérjen Árajánlatot tetőszigetelésre és palatető-felújításra.

Üdvözlettel: Adorján Zoltán ügyvezető: +3670 319 76 90

Vásárosnamény - Tetőszigetelés és palatető felújítás bontás nélkül, gyorsan. Keressen egész Szabolcs-Szatmár-Bereg megye határain belülről! Magas- és lapostető szigetelés. Családi és sorházak tetőfelújítása Árajánlat alapján

 

Összegezve, mit érdemes tudni az Adorján Renováról?

-Magyarország egyik legnagyobb bontásmentes kivitelezőcége vagyunk, akik gyártói kapcsolatokkal rendelkeznek és szövetségi felügyelet alatt dolgoznak. 

-Felkeresésünk során sajnos elég sok rosszul sikerült munkával szembesülünk, mután a kivitelező eltűnt, munkájára pedig nem vállalt garanciát. Sőt mi több, drágán dolgozott és sok csúszást okozott a munkálatokban. A velünk kötött együttműködés során garantáltan nem lesz ilyen negatív élményben része.

-Megrendelőink értékeinek biztosítására külön irodai-és pénzügyi személyzetünk specializálódott.

-Munkatársaink csúszás nélkül, rugalmasan, pontosan és gazdaságosan dolgoznak, mialatt a lehető legkevesebb szemét termelésére koncentrálnak. Épp ezért minket nem fog utólérni a munkaerő válság!

-Munkánkat minden esetben árajánlat alapján végezzük, ezen kívül műszaki személyzetünk egyedi tanácsadással segít feltárni a rejtett hibákat.

 

Beszéljenek a számok is:

-Cégünk működése 10 éve permentes és országos lefedettségű.

-Mind a 19 megyében vállalunk megrendeléseket. Rendkívül jó szakembereink lelkesen és ügyesen végzik el a rájuk bízott feladatokat.

-Profi telephelyünkről kiindulva szakképzett brigádjaink teljesítik a tetőszigeteléssel kapcsolatos kívánságait. 4 fős irodai-műszaki személyzetünk az irodában biztosítják Megrendelőink elégedettségét.

-2018-ban 89 megrendelést teljesítettünk, amely során közel 36 000 m2 tetőfelületet szigeteltünk.

-Több Szakmai Szövetség tagja vagyunk. Rendelkezünk felelőségbiztosítással.

 

Milyen anyagú tetőfedéseket tudunk bontás nélkül javítani?

  • Pala /sík- és hullámpala/
  • Cserép /agyag, beton és kerámia/
  • Zsindely /kandai- és tekercses zsindely/
  • Lemez /horganyzott- és porfestett/

Milyen formájú tetőket tudunk felújítani?

  • Magastetők /8% dőlésszög fölött/
  • Lapostetők/8% dőlésszög alatt/

Milyen épületek tetőjét újítjuk bontás nélkül?

  • Minimum 100 m2-es lakóépületek /családi- és társasház, nyaraló/
  • Társasházak
  • Gazdasági épületek
  • Önkormányzatok

Tetőszigetelés okosan

Kistérség: Vásárosnaményi
Irányítószám: 4800
Megye: Szabolcs-Szatmár-Bereg
Népesség: 9439
Típus: város

Cimkék
Szabolcs-Szatmár-Bereg megyetetőszigetelés Vásárosnamény palatető felújítás Vásárosnamény lapostető szigetelés Vásárosnamény palatető szigetelés Vásárosnamény tetőfelújítás Vásárosnamény palafestés Szabolcs-Szatmár-Bereg

Tetőszigetelés blog:
palacsik

Tetejére