Békés

Palatető felújítás, tetőszigetelés

Újkígyós - Bontásmentes tetőszigetelés és palatető-tetőfelújítás egész Magyarország területén.Tetőszigetelés és lapostető-szigetelés szórt purhabbal, a legújabb technológiákkal.

A palatető-felújítás és a tetőszigetelés mára rendkívül egyszerűvé vált. Kenhető poliuretán szigeteléssel, a legújabb technológiákkal bontás nélkül segítünk megakadályozni tetője beázását! Célunk, hogy megrendelőink ne féljenek az esőtől és a drága fűtésszámlától, továbbá, hogy csúszás nélkül készüljünk el munkánkkal úgy, hogy azt az elején egyeztettük.

Tetőszigetelés egész Magyarországon, egységes árakkal.

Tetőszigetelés egész Magyarországon, egységes árakkal.

Purhab tetőszigetelés, azaz a szórt poliuretán hab alkalmazása

Tapasztalatból állíthatjuk, hogy a purhabbal történő szigetelés a legújabb technológiák között is a legsokoldalúbban és leghatékonyabban alkalmazható megoldás a tetőszigetelésben.

Mik is a szórt purhab-szigetelés előnyei röviden?

 • Egyszerre hő- és vízszigetelő
 • Egészségre ártalmatlan
 • Hőhídmentesen bárhol alkalmazható
 • Már kis mennyiségben is nagyon hatékony
 • Terhelhető, mérettartó, ezáltal kültéren UV védelemmel ellátva is alkalmazható
 • Páraáteresztő képessége mellett vízzáró bevonatot alkot


Debreceni telephelyről országosan:

A tetőszigeteléseket és a tetőfelújításokat debreceni telephelyünkről indulva, előre szervezetten teljesítjük egész Magyarország területén. Sajnos egészen kis javító munkákat nem minden esetben tudunk elvállalni gazdaságosan. Ezért kérjük szíves megértésüket.

Az egész ország területén teljesítjük a megrendeléseket
A purhab-szigetelés alkalmazható az épületen belül és kívül is egyaránt. Kiváló befektetésnek számít, nemcsak azért, mert emeli az ingatlan értékét, hanem mert kivételesen sok energiát spórol számunkra. Az esetleges hőhidakat kiiktatva olyan réseket is kitölt, amelyek más anyaggal nem elérhetőek. Segítségével egyszerűen megakadályozhatja a beázást, ezáltal elkerülheti a felesleges idegeskedést és a nemkívánatos anyagi károkat.


Purhab-szigetelés tetőtérben

A szórt poliuretán hab felületre való feljuttatásához egy speciális berendezésre és szórópisztolyra van szükségünk, amelyek használata komoly szaktudást és nagy tapasztalatot igényel. A kiszórt anyag pár másodperc elteltével megduzzad és megszilárdul. A szórt poliuretán hab előfordulási formái: lágy (nyitott cellás), félmerev, és kemény vagy merev habok. Ezek teljesen lépésállók, illetve terhelhetők.


A zárt cellás szórt purhab kiváló hőszigetelő és tökéletes vízzáró jelleggel is rendelkezik. Továbbá lépésálló is, így az építőipar egyedi és páratlan anyagává vált. Jelenleg erre csak és kizárólag a szórt poliuretán hab képes, mással nem helyettesíthető, mivel csak több anyag együttes összeépítésével lehet elérni ugyanezt a hatékonyságot. Első számű szigetelőanyagként teljes légzárat alkot, ezért teljesen egybefüggővé válik, homogén hő- és vízszigetelést biztosít.

Ne feszengjen többé, ha postaládájában fűtés-és vízszámlát talál! És ne féljen többé a beázástól!

Purhab szigetelés használatával búcsút inthet a korábbi hiányos, hanyag szigetelések miatt egekbe szökkenő számláknak. Kerülje el az Adorján Renovával a felesleges idegeskedéseket a beázás és a nem megfelelő munkafolyamatok, majd végeredmény miatt! Szakképzett munkatársaink által végzett munkánkra garanciát vállalunk, amelyet csúszás nélkül végrehajtjuk, és mindenzt megfizethető áron.


A szórt purhab-szigetelés tulajdonságai:

Mérettartó és kiemelkedő hőszigetelési tulajdonságú, 3 cm purhab megfelel 8 cm prémium hőszigetelő anyagnak. Varratmentes, összefüggő, hézag- és hőhídmentes egységet alkot, nagyszerűen tapad a fogadó felületre. Széles körben felhasználhtó, például kül- és beltéren, függőleges, vízszintes és ferde felületen egyaránt. Lépésálló, terhelhető kivitelűben is létezik. Hatékony kivitelezésével tesz lehetővé, nem okoz fennakadást a szigetelés elkészítése.

Mindezek mellett még néhány pozitív tulajdonság, amit érdemes tudni a purhab-szigetelésről:

 • Általa a páralecsapódás megszűnik, ellenállóvá válik a gombákkal és a penésszel szemben
 • Egészségre semmilyen veszélyt nem jelent, mosható, tisztítható
 • Önkioltó, B2 besorolású
 • Élettartama várhatóan jóval 15 év feletti


Összességében a szórt poliuretán hab hatékonysága maga mögött hagyja az eddig ismert és alkalmazott összes hőszigetelési eljárást és technológiát.

Szakembereink, munkájukra garanciát vállalva, csúszás nélkül, és ami a legfontosabb, Önt mindenről tájékoztatva segítenek tetőjét újjá varázsolni.

Az Adorján Renova nem teszi azt meg, mint egyes kivitelezők, hogy munkájára garanciát nem vállalva egyszer csak eltűnik a munkálatok során, cserben hagyva ezzel a Megrendelőt és hatalmas csúszást okozva a határidőben. Nagyon sok rosszul sikerült és drágán kivitelezett munka korrigálására kérték már fel cégünket.

Megrendelőink visszajelzései alapján állíthatjuk, hogy az Adorján Renovával történt együttműködés hatására megszűntek az elégtelen tetőszigetelés okozta problémáik, mint például a beázás miatti idegeskedés, a drága fűtés-és vízszámla, vagy a korábbi kontár munkák kellemetlen velejárói.

Kérjen személyre szabott árajánlatot tetőszigetelésre és palatető-felújításra.

Üdvözlettel: Adorján Zoltán ügyvezető: +3670 319 76 90

Újkígyós - Tetőszigetelés és palatető-felújítás bontás nélkül. Keressen egész Békés megye határain belülről! Magas- és lapostető purhab szigetelése személyre szabott árajánlat alapján

Mit érdemes tudni az Adorján Renováról?

-Büszkén állíthatjuk, hogy Magyarország egyik legnagyobb bontásmentes kivitelező cége a miénk, ezáltal munkánkat a lehető legkisebb mennyiségű szemét és piszok termelésével végezzük.

-Bennünket messze elkerül a munkaerő válság hiszen rendkívül jó szakembereink lelkesen és precízen dolgoznak. Számunkra nagyon fontos, hogy a szakembereink ne csússzanak az elvégzendő munkálatokkal.

-Előnyünk a rugalmasság, gazdaságosság, precizitás, amelyek a rendkívül gyors és pontos munkavégzést teszik lehetővé.

-Megrendeléseinket országszerte teljesítjük; jól bevált technológiáink, szoros gyártói kapcsolataink és egyedi logisztikai tervező rendszerünk hozzájárulnak az olcsó kivitelezéshez. Mindezek mellett szövetségi felügyelet alatt dolgozunk.

-Profi, korszerűen berendezett telephellyel rendelkezünk, szakképzett munkatársaink innen kiindulva teljesítik a tetőszigeteléssel és felújítással kapcsolatos kívánságait.

-Szakmai, pénzügyi-és irodai személyzeteink biztosítják, hogy munkáink csúszás nélkül, precízen és határidőn belül készüljenek el, mindemellett Megrendelőink folyamatos elégedettségét is szem előtt tartják, így nálunk biztonságban tudhatják értékeiket.

-Műszaki személyzetünk célja, hogy mihamarabb feltárja a rejtett hibákat, ezért egyedi tanácsadással segíti a Megrendelőinket a munkálatok megkezdése előtt.

Beszéljenek a számok:

-2009 óta nincs peres eljárása az Adorján Renova Kft.-nek.

-A tavalyi év során 89 Megrendelőnknél közel 36 000 m leszigetelt tetővel büszkélkedhetünk. 

-Megrendelőink elégedettségét 4 fős irodai-műszaki személyzetünk biztosítja a mindennapi munkálatok során.

-Megrendelőink 98%-a egyetért abban, hogy a tető nem megfefelő állapotából adódó problémáik (pl. beázás, drága fűtés-és hűtésszámlák, anyagi károk) megoldódtak, miután elkészítettük a tetőfelújítást számukra. 

-Több Szakmai Szövetségtagsággal és felelősségbiztosítással rendelke​zünk.

Bontás nélkül az alábbi anyagú tetőfedéseket tudjuk javtani:

 • Pala /sík- és hullámpala/
 • Cserép /agyag, beton és kerámia/
 • Zsindely /kandai- és tekercses zsindely/
 • Lemez /horganyzott- és porfestett/

 

Milyen formájú tetőket tudunk felújítani?

 • Magastetők /8% dőlésszög fölött/
 • Lapostetők/8% dőlésszög alatt/

 

Milyen épületek tetőjét újítjuk bontás nélkül?

 • Minimum 100 m2-es lakóépületek /családi- és társasház, nyaraló/
 • Társasházak
 • Gazdasági épületek
 • Önkormányzatok

Milyen technológákat használunk a tetőszigeteléshez és a palatető-felújításhoz?

 • Zárt cellás 35 kg súlyú szórt poliuretán hab, azaz purhab, amely tetőszigetelésre kívül és belül is alkalmazható
 • Iso Paint nanotechnológiás tetőfestékek
 • Kenhető poliuretán rendszer lapostetőkhöz
 • Mediterrán bitumenes lemez palatetőkhöz
 • SBS modifikált 5 mm vastag bitumenes lemez lapostető-szigeteléshez
   
Néhány gondolat a modifikált, mediterrán bitumenes lemezről, amellyel a palatető-felújítás lehetséges bontás nélkül!
Tetőszigetelés okosan
Gyors és gazdaságos
– A Villas Color lemezzel 2-3 nap alatt elkészíthetőek lakóházának, nyaralójának palatető-felújítása, szigetelésének bontás nélküli munkái. Így a munkálatokat – hétvégére időzített kivitelezés esetén – akár személyesen is figyelemmel kísérheti. A felújítás nem zajos, nem zavarja sem az Ön, sem környezete pihenését. A Villas Color lemez alkalmazása mellett, az eredeti fedés megtartható, amennyiben szilárdsága és rögzítése megfelelő. Ezzel a technológiával olcsón, hulladék nélkül valósítható meg a palatetők szigetelése, felújítása, javítása, természetesen bontás nélkül.
 
Sokoldalú és dekoratív – A síkpalával, vagy korcolt fémlemez-fedéssel kezelt magas palatetők szigetelése, felújítása a Villas által javasolt, többfajta színben és mintázattal kapható Villas Color hegeszthető bitumenes lemez alkalmazásával igen egyszerű, mivel a felület letisztítása után a palatető-szigetelés a palán azonnal elhelyezhető. A Villas Color lemez alkalmas új, magastetős épületek OSB lappal kialakított tetőfelületeinek fedésére is.
 
Kipróbált és időtálló – A Villas Color lemezfedéssel, szigeteléssel felújított palatetők, lapostetők, és egyéb tetők élettartama jelentősen meghosszabbodik. Az alkalmazástechnikai előírásoknak megfelelően alkalmazott Villas Color lemezre a Villas Icopal gyártó 10 év garanciát vállal. A tetőfelújító lemez megbízhatóságát és népszerűségét országszerte számtalan felújított tető bizonyítja.
 
Keressen most tetőszigeteléssel kapcsolatban: Adorján Zoltán ügyvezető: +36 70 319 76 90
 
 

Kistérség: Gyulai
Irányítószám: 5661
Megye: Békés
Népesség: 5686
Típus: nagyközség

Cimkék
Békés megyetetőszigetelés Újkígyós palatető felújítás Újkígyós lapostető szigetelés Újkígyós purhab szigetelés Újkígyós

Tetőszigetelés blog:
palacsik

Tetejére