Vas

Palatető felújítás, tetőszigetelés

Sárvár - Tetőszigetelés és palatető-felújítás bontásmentesen. Tetőszigetelés és lapostető-szigetelés Árajánlat alapján, egész Magyarországon

A palatető-felújítás és a tetőszigetelés sohasem volt ilyen egyszerű. A legújabb technológiákkal, bontás nélkül segítünk a beázó tetőkön! Céljaink, hogy Megrendelőink ne féljenek többé a beázástól és a drága fűtésszámlától, hogy csúszás nélkül végezzük a munkánkat, úgy, ahogyan azt az elején egyeztettük.

Sárvár - Iso Paint tetőbevonatok és Villas zsindely a palatető bontás nélküli felújításához. Tetőfelújítás egész Vas megyében

Sárvár - Iso Paint tetőbevonatok és Villas zsindely a palatető bontás nélküli felújításához. Tetőfelújítás egész Vas megyében

Debreceni telephelyről országosan:

A tetőszigeteléseket és a tetőfelújításokat debreceni telephelyünkről indulva, előre szervezetten teljesítjük egész Magyarország területén. Sajnos egészen kis javító munkákat nem minden esetben tudunk elvállalni gazdaságosan. Ezért kérjük szíves megértésüket.

Az egész ország területén teljesítjük a megrendeléseket
A változó éghajlat érkeztével lényegesen megnövekedett az esélye a tartósabb esőzéseknek és a viharoknak is, amelyek komoly károkat okozhatnak, ha a tetőnk állapota kifogásolható. Soha nem volt ilyen fontos a tetőszigetelés és a lapostető-szigetelés, mint napjainkban. A palatető-felújítást bontás nélkül is vállajuk, így Ön is könnyebben szabadul a szorult helyzetéből. Kellemes élménnyé tesszük a tetőfelújítást, ugyanis olcsón, gyorsan, precízen, és csúszás nélkül dolgozunk, miközben ügyelünk arra, hogy ne termeljünk sok szemetet és piszkot és a munka a lehető leghamarabb elkészülhessen.

A tetőszigetelés keretén belül teljes helyzetfelmérést, illetve helyzetelemzést biztosítunk az ügyfeleknek. Munkánkat minden esetben Árajánlat alapján végezzük, amelyre garanciát is vállalunk, hogy Önt nehogy meglepetés érje. Kérésére, műszaki személyzetünk egyedi tanácsadás során segít feltárni az eseleges rejtett hibákat még a munkálatok megkezdése előtt. A palatető-felújítás szolgáltatásunk a piacon megtalálható ajánlatok  közül is a legszerencsésebb választás. Ha szeretne több részletet is megtudni a palatető-felújítás technológiárólról, akkor tekintse meg honlapomat és kérjen árajánlatot tetőfelújításra.

Nyugati szomszédainknál 10 évenként karbantartásként alkalmazzák a cseréptetőkön az Iso Paint tetőfestéket. Magyarországon alig 6 éve jelent meg a márka. 2010 óta mi is sikerrel alkalmazzuk a tetőfelújítás ezen módját. Tudjuk jól, hogy egy komplett tetőscsere igen költséges, ezért örömmel ajánlom az Ön figyelmébe a tetőfelújítás ezen módját, ha a palatető vagy a lapostető felújításra szorul. Olyan szerencsés helyzetben vagyunk, hogy rendelkezünk a szükséges technológiákkal, gyártói kapcsolatokkal és szövetségi tagságokkal, amelyek lehetővé teszik, hogy olcsón dolgozzunk, pontosan kivitelezhessük a munkálatokat és Ön elégedett lehessen a végeredménnyel.


A palatető felújítása bontás nélkül is lehetséges akár 35-40 szavatossággal. Ha Önnek is szüksége van egy tüzetes és átfogó ellenőrzésre, esetleg palatető-felújításra, akkor hívjon bizalommal. Ha szeretne többet is megtudni a palatető-felújítás szolgáltatásunkról, akkor nézzen szét honlapomon és informálódjon Iso Paint tetőfestékről és egyéb bontás nélküli tetőszigetelés technológiáról.

Az Adorján Renova Megrendelői eddig főként az alábbi problémákkal küzdöttek:

Beázás - idegesség, anyagi károk, félelem

Sárga csekk - drága fűtés-és hűtésszámlák

Magas költségek - drága munkálatok

Csúszás a munkálatok közben

Kontár munka

A velünk történt együttműködés eredményeképpen 98%-uknál ezek a problémák végérvényesen megszűntek. Szakképzett munkatársaink garanciát vállalva végzik munkájukat, Önt mindenről folyamatosan tájékoztatva.

Mielőtt szorult helyzetbe kerülne, hívjon engem segítségül egész Vas megyéből!

Kérjen Árajánlatot tetőszigetelésre és palatető-felújításra.

Üdvözlettel: Adorján Zoltán ügyvezető: +3670 319 76 90

 

Sárvár - Tetőszigetelés és palatető felújítás bontás nélkül. Keressen egész Vas megye határain belülről! Magas- és lapostető szigetelés. Családi és sorházak tetőfelújítása Árajánlat alapján

Összegezve az Adorján Renováról, pár szóban:

- Magyarország egyik legnagyobb bontásmentes kivitelezői vagyunk, akik országos szinten rugalmasan vállalnak kisebb-nagyobb munkálatokat, gazdaságos megoldásokat kínálva.

-Az általunk elvégzett munkára garanciát vállalunk, a megrendeléseket pontosan, csúszás nélkül teljesítjük. Nem kell attól tartania, hogy drágán dolgozunk, munka közben eltűnünk, anyagi károkat hagyva magunk után.

-Szakképzett és lelkes szakembereinknek köszönhetően minket nem ér utól a munkaerőválság.

- Pénzügyi és irodai személyzetünk feladata, hogy megrendelőink biztonságban tudják értékeiket az együttműködés során.

Beszéljenek a számok:

2009 óta permentesen működő válallkozás vagyunk, amely országos szinten jelen van.

Szakképzett munkatársaink 2018-ban közel 36 000 mtetőfelületet szigeteltek le 89 Megrendelőnknek, míg a profin és modern eszközökkel felszerelt telephelyünkön dolgozó 4 fős irodai-műszaki személyzetünk biztosította Megrendelőink elégedettségi színvonalát.

Szakmai Szövetségi tagok vagyunk, rendelkezünk felelősségbiztosítással.

Milyen anyagú tetőfedéseket tudunk bontás nélkül javítani?

  • Pala /sík- és hullámpala/
  • Cserép /agyag, beton és kerámia/
  • Zsindely /kandai- és tekercses zsindely/
  • Lemez /horganyzott- és porfestett/

Milyen formájú tetőket tudunk felújítani?

  • Magastetők /8% dőlésszög fölött/
  • Lapostetők/8% dőlésszög alatt/

Milyen épületek tetőjét újítjuk bontás nélkül?

  • Minimum 100 m2-es lakóépületek /családi- és társasház, nyaraló/
  • Társasházak
  • Gazdasági épületek
  • Önkormányzatok

Tetőszigetelés okosan

Kistérség: Sárvári
Irányítószám: 9600
Megye: Vas
Népesség: 15545
Típus: város

Cimkék
Vas megyetetőszigetelés Sárvár palatető felújítás Sárvár lapostető szigetelés Sárvár palatető szigetelés Sárvár tetőfelújítás Sárvár palafestés Vas

Tetőszigetelés blog:
palacsik

Tetejére