Szabolcs-Szatmár-Bereg

Palatető felújítás, tetőszigetelés

Nyírtelek - Bontás nélküli tetőszigetelés és palatető-felújítás. Tetőszigetelés és lapostető-szigetelés Árajánlat alapján egész Magyarországon belül.

Rendkívül egyszerű palatető-felújítás és a tetőszigetelés. A legújabb technológiákkal, bontás nélkül segítünk a beázó tetőkön azért, hogy Megrendelőink ne féljenek többé az esőtől és a drága fűtésszámlától. Munkánkat csúszás nélkül, a határidők betartásával végezzük, ahogyan azt a kezdetekkor megbeszéltük.

Nyírtelek - Iso Paint tetőbevonatok és Villas zsindely a palatető bontás nélküli felújításához. Tetőfelújítás egész Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében

Nyírtelek - Iso Paint tetőbevonatok és Villas zsindely a palatető bontás nélküli felújításához. Tetőfelújítás egész Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében

Debreceni telephelyről országosan:

A tetőszigeteléseket és a tetőfelújításokat debreceni telephelyünkről indulva, előre szervezetten teljesítjük egész Magyarország területén. Sajnos egészen kis javító munkákat nem minden esetben tudunk elvállalni gazdaságosan. Ezért kérjük szíves megértésüket.

Az egész ország területén teljesítjük a megrendeléseket
A változó éghajlat érkeztével megnövekedett az esélye a tartósabb esőzéseknek és a viharoknak is, amelyek komoly károkat okozhatnak, ha a tetőnk nincs a megfelelő állapotban. Soha nem volt ilyen fontos a tetőszigetelés és a lapostető-szigetelés. Magyarország egyik legnagyobb bontásmentes kivitelezői  lévén a palatető felújítást bontás nélkül is vállajuk, így nem keletkezik sok szemét, jóval gyorsabban elkészül a munka és Ön is könnyebben szabadul a szorult helyzetéből.

A tetőszigetelés keretén belül teljes helyzetfelmérést, illetve helyzetelemzést biztosítunk az ügyfeleknek. Munkánkat minden esetben Árajánlat alapján végezzük, és szövetségi felügyelet alatt dolgozunk, hogy Önt nehogy meglepetés érje. A palatető-felújítás szolgáltatásunk a piacon megtalálható ajánlatok  közül is a legszerencsésebb választás. Országosan dolgozunk, rugalmasan, kisebb és nagyobb munkákat is el tudunk végezni gazdaságosan.

Ha szeretne több részletet is megtudni a palatető-felújítás technológiárólról, akkor tekintse meg honlapomat és kérjen árajánlatot tetőfelújításra.

Nyugati szomszédainknál 10 évenként karbantartásként alkalmazzák a cseréptetőkön az Iso Paint tetőfestéket. Magyarországon alig 6 éve jelent meg a márka. 2010 óta mi is sikerrel alkalmazzuk a tetőfelújítás ezen módját. Tudjuk jól, hogy egy komplett tetőcsere igen költséges, ezért örömmel ajánlom az Ön figyelmébe a tetőfelújítás ezen módját, ha a palatető vagy a lapostető felújításra szorul. Kiforrott technológiáink, gyártói kapcsolatink és egyedi logisztikai tervező rendszerünk lehetővé teszik, hogy olcsón dolgozzunk.


A palatető felújítása bontás nélkül is lehetséges akár 35-40 szavatossággal. Ha Önnek is szüksége van egy tüzetes és átfogó ellenőrzésre, esetleg palatető felújításra, akkor hívjon bizalommal. Ha szeretne többet is megtudni a palatető-felújítás szolgáltatásunkról, akkor nézzen szét honlapomon és informálódjon Iso Paint tetőfestékről és egyéb bontás nélküli tetőszigetelés technológiáról.

Ön is tapasztalta már, hogy az építőiparban a felújítások alatt állandó csúszással dolgoznak? Garantáljuk, hogy az Adorján Renovával való együttműködése során ezt nem fogja tapasztalni! Külön műszaki személyzet és logisztika biztosítja, hogy csúszás nélkül, határidőre készüljenek el a munkák és kollégáink pontosan dolgozzanak. Sőt, mi megfizethető áron minőségi munkát végzünk, szakembereink az Ön elégedettségét tartják folyamatosan szem előtt, akik rendkívül lelkesek és ügyesen dolgoznak. Kerülje el velünk a felesleges idegeskedéseket, beázástól való félelmet és ne fizessen többé drága hűtés -és fűtésszámlákat!

Mielőtt szorult helyzetbe kerülne, hívjon engem segítségül egész Szabolcs-Szatmár Bereg megyéből!

Kérjen Árajánlatot tetőszigetelésre és palatető-felújításra.

Üdvözlettel: Adorján Zoltán ügyvezető: +3670 319 76 90

Nyírtelek - Tetőszigetelés és palatető felújítás bontás nélkül. Keressen egész Szabolcs-Szatmár-Bereg megye határain belülről! Magas- és lapostető szigetelés. Családi és sorházak tetőfelújítása Árajánlat alapján

Összegezve, mit érdemes tudni az Adorján Renováról?

-Felkeresésünk során sajnos elég sok rosszul sikerült munkával szembesülünk, mután a kivitelező eltűnt, munkájára pedig nem vállalt garanciát. Sőt mi több, drágán dolgozott és sok csúszást okozott a munkálatokban. A velünk kötött együttműködés során garantáltan nem lesz ilyen negatív élményben része.

-Megrendelőink értékeinek biztosítására külön irodai-és pénzügyi személyzetünk specializálódott.

-Munkatársaink csúszás nélkül, rugalmasan, pontosan és gazdaságosan dolgoznak, mialatt a lehető legkevesebb szemét termelésére koncentrálnak.

-Munkánkat minden esetben árajánlat alapján végezzük, ezen kívül műszaki személyzetünk egyedi tanácsadással segít feltárni a rejtett hibákat.

 

Beszéljenek a számok is:

-Cégünk működése 10 éve permentes és országos lefedettségű.

-Mind a 19 megyében vállalunk megrendeléseket.

-Profi telephelyünkről kiindulva szakképzett brigádjaink teljesítik a tetőszigeteléssel kapcsolatos kívánságait. 4 fős irodai-műszaki személyzetünk az irodában biztosítják Megrendelőink elégedettségét.

-2018-ban 89 megrendelést teljesítettünk, amely során közel 36 000 m2 tetőfelületet szigeteltünk.

-Több Szakmai Szövetség tagja vagyunk. Rendelkezünk felelőségbiztosítással.

 

Milyen anyagú tetőfedéseket tudunk bontás nélkül javítani?

  • Pala /sík- és hullámpala/
  • Cserép /agyag, beton és kerámia/
  • Zsindely /kandai- és tekercses zsindely/
  • Lemez /horganyzott- és porfestett/

Milyen formájú tetőket tudunk felújítani?

  • Magastetők /8% dőlésszög fölött/
  • Lapostetők/8% dőlésszög alatt/

Milyen épületek tetőjét újítjuk bontás nélkül?

  • Minimum 100 m2-es lakóépületek /családi- és társasház, nyaraló/
  • Társasházak
  • Gazdasági épületek
  • Önkormányzatok

Tetőszigetelés okosan

Kistérség: Nyíregyházai
Irányítószám: 4461
Megye: Szabolcs-Szatmár-Bereg
Népesség: 7146
Típus: város

Cimkék
Szabolcs-Szatmár-Bereg megyetetőszigetelés Nyírtelek palatető felújítás Nyírtelek lapostető szigetelés Nyírtelek palatető szigetelés Nyírtelek tetőfelújítás Nyírtelek palafestés Szabolcs-Szatmár-Bereg

Tetőszigetelés blog:
palacsik

Tetejére