Heves

Palatető felújítás, tetőszigetelés

Pély - Bontásmentes tetőszigetelés és palatető-felújítás Magyarországon belül. Tetőszigetelés-és lapostető szigetelés Árajánlat alapján

Egy rendkívül egyszerű és kíméletes megoldást kínálunk. Újíttassa és szigeteltesse tetőjét a legújabb bontás nélkül végezhető technológiákkal! Szakembereink azért dolgoznak, hogy ne tartson többé a beázástól és ne rettegjen a drága fűtésszámlák láttán. Továbbá hogy csúszás nélkül készüljön el a munka, úgy ahogy az elején megbeszéltük.

Pély - Iso Paint tetőbevonatok és Villas zsindely a palatető bontás nélküli felújításához. Purhab szigetelés, nanotechnológiás szigetelés egész Heves megyében

Pély - Iso Paint tetőbevonatok és Villas zsindely a palatető bontás nélküli felújításához. Purhab szigetelés, nanotechnológiás szigetelés egész Heves megyében

Debreceni telephelyről országosan:

A tetőszigeteléseket és a tetőfelújításokat debreceni telephelyünkről indulva, előre szervezetten teljesítjük egész Magyarország területén. Sajnos egészen kis javító munkákat nem minden esetben tudunk elvállalni gazdaságosan. Ezért kérjük szíves megértésüket.

Az egész ország területén teljesítjük a megrendeléseket
Hazánkban a változó éghajlat viszontagságai komoly károkat okozhatnak tetőjében, ha az  nincs a megfelelő állapotban. Emiatt szeretnénk felhívni figyelmét a tető-és a lapostető-szigetelés fontosságára napjainkban. A palatető-felújítást bontás nélkül is vállajuk, így Ön is hamar maga mögött hagyhatja a felújítás gondolatát. Kiforrott technológiáink, gyártói kapcsolatink és egyedi logisztikai tervező rendszerünk lehetővé teszik, hogy olcsón dolgozzunk. Bontásmentesen végezzük a tetőfelújítást, hogy ne termeljünk sok szemetet és gyorsan elkészülhessen a munka.

A tetőszigetelés keretén belül teljes helyzetfelmérést, illetve helyzetelemzést biztosítunk az ügyfeleknek. Munkánkat minden esetben Árajánlat megküldése és annak betartása mellett végezzük, így elkerülve azt, hogy váratlan tétellel találja szembe magát a kivitelezés során. Műszaki személyzetünk pedig egyedi tanácsadással segíti a Megrendelőinket, hogy feltárjuk a rejtett hibákat.

Nyugati szomszédaink számára bevált szokássá vált, hogy 10 évenként karbantartásként alkalmazzák a cseréptetőkön az Iso Paint tetőfestéket. Magyarországon, a márka 8 éves megjelenése óta, 2010-zel kezdődően mi is sikerrel alkalmazzuk a tetőfelújítás ezen módját. Tudjuk jól, hogy senki nem vágyik egy komplett tetőcserére, mivel az egy igen költséges beruházás, ezért örömmel ajánlom az Ön figyelmébe a tetőfelújítás általunk kínált módját, ha a palatető vagy a lapostető felújításra szorul. A velünk való együttműködés során nem kell a magas költségektől tartania, mi törekszünk a lehető leggazdaságosabb megoldásokat felajánlani Önnek.

Egyik legfontosabb célunk, hogy az elvállalt munkák csúszás nélkül, határidőn belül elkészüljenek, miközben Megrendelőink értékei folyamatos biztonságban vannak. Ezek biztosításában játszanak kiemelkedő szerepet a műszaki-, irodai, és pénzügyi személyzetünk tagjai.

Magyarország egész területén teljesítünk megbízásokat, így rugalmasan kisebb és nagyobb munkákat is olcsón el tudunk végezni.


Jó hírünk van! A palatető felújítása bontás nélkül is lehetséges akár 35-40 év szavatossággal. Ha Önnél is szükségessé vált egy tüzetes és átfogó ellenőrzés, esetleg palatető-felújítás, keressen bizalommal. Ha szeretne többet is megtudni a palatető-felújítás szolgáltatásunkról, akkor nézzen szét honlapomon és informálódjon Iso Paint tetőfestékről és egyéb bontás nélküli tetőszigetelés technológiáról.

Milyen technológiákkal készítjük a tetőszigeteléseket?

 • Nanotechnológiás tetőfestékek
 • Zárt cellás PURhab szórás lapos-és magastetők szigetelésére
 • MARISEAL kenhető poliuretán rendszer lapostető-szigeteléshez
 • Mediterrán bitumenes lemez palatető-felújításhoz, bontás nélkül

Ne töltse többé mindennapjait állandó aggodalmaskodással és beázástól való félelemben! Az Adorján Renova munkatársai garantáltan csúszás nélküli munkálatokat végeznek a tetőszigetelésben és felújításban, amelyek végeredményeként Ön egy újjá varázsolt tetőt kap otthonához. Az idegeskedéssel együtt intsen búcsút az anyagi károknak, a drága hűtés-és fűtésszámláknak, a bizonytalanságnak és a kontár munkáknak. Megrendelőink 98%-ánál ezek a problémák nem tértek vissza miután minket kértek fel tetőjük felújítására.

Sajnos nagyon sok rosszul sikerült munkát kell javítanunk, miután a kivitelező eltűnt és nincs garancia az általa végzett munkálatokra. Olyannal is találkoztunk már, hogy az előző vállalkozó nem tartotta be amit ígért, drágán dolgozott és sok csúszást okozott a Megrendelőinknek. Ez az Adorján Renovával történt együttműködés során nem fog bekövetkezni.

Gyűjtsön honlapomon minél több információt, vagy hívjon engem segítségül és kérjen Árajánlatot tetőszigetelésre és palatető-felújításra!

Üdvözlettel: Adorján Zoltán ügyvezető: +3670 319 76 90

 

 

Pély - Tetőszigetelés és palatető-felújítás bontás nélkül. Keressen egész Heves megye határain belülről! Magas -és lapostető szigetelés. Családi és sorházak tetőfelújítása Árajánlat alapján

Összességében, mit érdemes tudni az Adorján Renováról?

- Magyarország egyik legnagyobb bontásmentes kivitelezőcége a miénk, gyártói kapcsolatokkal rendelkezünk, és szövetségi felügyelet alatt dolgozunk.

- Munkánkat országos lefedettséggel végezzük, erősségünk a precizitás, pontosság, rugalmasság, és gazdaságosság.

- Cégünket nem fenyegeti a munkaerő válság, ugyanis lelkes és ügyes szakemberekkel dolgozunk együtt, akik minőségi munkát végeznek, szemét felhalmozása nélkül, és ami a legfontosabb, olcsón.

- Garantáljuk, hogy megrendeléseinket csúszás nélkül teljesítjük, hiszen kiemelkedően fontos számunkra a Megrendelőink elégedettségének folyamatos biztosítása és értékeik biztonságban tartása.

- Az általunk javított tetőre garanciát vállalunk, nem hagyjuk cserben a Megrendelőinket.

Beszéljenek a számok:

-Vállalkozásunk 2009 óta permentesen működik.

-Országszerte, 19 megyében vállalunk munkálatokat, profi telephelyünkről kiindulva, szakembereink teljesítik a beérkező megrendeléseket.

-2018-ban 89 Megrendelőnk számára közel 36 000 mtetőszigetelést végeztünk.

-Az Ön elégedettségét folyamatosan szem előtt tartva, egy 4 fős irodai-műszaki személyzet dolgozik modern és felszerelt irodánkban.

-Szakmai Szövetségi tagok vagyunk és rendelkezünk felelősségbiztosítással.

 

Pély - Milyen anyagú tetőfedéseket tudunk bontás nélkül javítani?

 • Pala /sík- és hullámpala/
 • Cserép /agyag, beton és kerámia/
 • Zsindely /kandai- és tekercses zsindely/
 • Lemez /horganyzott- és porfestett/

 

Milyen formájú tetőket tudunk felújítani?

 • Magastetők /8% dőlésszög fölött/
 • Lapostetők/8% dőlésszög alatt/

 

Pély - Milyen épületek tetőjét újítjuk bontás nélkül?

 • Minimum 100 m2-es lakóépületek /családi- és társasház, nyaraló/
 • Társasházak
 • Gazdasági épületek
 • Önkormányzatok

Tetőszigetelés okosan

Milyen technológákat használunk a tetőszigeteléshez és a palatető-felújításhoz?

 •     Zárt cellás 35 kg súlyú szórt poliuretán hab, azaz purhab, amely tetőszigetelésre kívül és belül is                alkalmazható
 •     Iso Paint nanotechnológiás tetőfestékek
 •     Kenhető poliuretán rendszer lapostetőkhöz
 •     Mediterrán bitumenes lemez palatetőkhöz
 •     SBS modifikált 5 mm vastag bitumenes lemez lapostető-szigeteléshez

     

Pár szóban a modifikált, mediterrán bitumenes lemezről, amellyel a palatető-felújítás bontás nélkül lehetséges:


Gyors és gazdaságos kivitelezés: A Villas Color lemezzel 2-3 nap alatt elkészíthetőek lakóházának, nyaralójának palatető-felújításának, szigetelésének bontás nélküli munkái. Így a munkálatokat – hétvégére időzített kivitelezés esetén – akár személyesen is figyelemmel kísérheti. A felújítás nem jár zajjal, nem zavarja meg sem az Ön, sem környezete pihenését. Még egy nagy előnye a Villas Color lemez alkalmazásának: az eredeti fedés megtartható, amennyiben szilárdsága és rögzítése megfelelő. Ezzel a technológiával kis költséggel, hulladék nélkül valósítható meg, a palatetők szigetelése, felújítása, javítása, bontás nélkül.
 
Sokoldalú és dekoratív: A síkpalával, vagy korcolt fémlemez-fedéssel kezelt magas palatetők szigetelése és felújítása a Villas által javasolt, többfajta színű és mintázatúl Villas Color hegeszthető bitumenes lemez alkalmazásával egyszerűen megvalósítható. Hogy miben rejlik ez a tulajdonsága? A felület letisztítása után a palatető-szigetelés a palán azonnal elhelyezhető. A Villas Color lemez alkalmas új, magastetős épületek OSB lappal kialakított tetőfelületeinek fedésére is.
 
Kipróbált és időtálló: A Villas Color lemezfedéssel, illetve szigeteléssel felújított palatetők, lapostetők vagy egyéb tetők élettartama jelentősen meghosszabbodik. Az alkalmazástechnikai előírásoknak megfelelően alkalmazott Villas Color lemezre a Villas Icopal gyártó 10 év garanciát vállal. A tetőfelújító lemez megbízhatóságát és népszerűségét számtalan felújított tető bizonyítja országszerte.

Pély - Purhab-tetőszigetelés, azaz a szórt poliuretán hab

Tapasztalatból mondhatjuk, hogy a legsokoldalúbban és legszélesebb körben felhasználható tetőszigetelési megoldás a purhab.
 

Mire alapozzuk ezt a kijelentést és mik is a szórt purhab-szigetelés előnyei röviden?

 •     Egy csapásra megoldást nyújt a hő- és vízszigetelésre is 
 •     Hőhídmentesen a legkisebb zugok elérése sem jelent számára problémát
 •     Már kis mennyiségű alkalmazás esetében is nagyon hatékony
 •     Terhelhető, ezért kültéren UV védelemmel ellátva alkalmazható
 •     Páraáteresztő képessége mellett vízzáró bevonatot alkot a tetőn
 •     Mérettartó, tehát nem kell attól tartania, hogy felvitele után összeesik, mint más hőszigetelő anyagokHogy történik a purhab-szigetelés tetőtérben?

Egy speciális berendezés és szórópisztoly segítségével juttatjuk fel a felületre, mindehhez komoly szaktudás és nagy tapasztalat szükségeltetik. A kiszórt anyag pár másodperc múlva megduzzad és megszilárdul. A szórt poliuretán hab többféle formában-, illetve sűrűségben létezik, példaként említve a lágy (nyitott cellás), félmerev, és a kemény vagy merev habokat, amelyek teljesen lépésállók, illetve terhelhetők.


A zárt cellás szórt purhab, lépésálló tulajdonsága mellett kiváló hőszigetelő és tökéletes vízzáró jelleggel is rendelkezik. Így egy, az építőiparban egyedinek és páratlannak titulált anyagösszetételről van szó. Jelenleg ezzel a tulajdonsággal csak és kizárólag a szórt poliuretán hab rendelkezik, mással nem helyettesíthető, mivel csak több anyag együttes összeépítésével lehet elérni ugyanezt a hatékonyságot. A felületen teljes légzárat alkot, ezért teljesen egybefüggő, homogén hő- és vízszigetelést biztosít a tetőn. Ha Ön is ezt a szigetelésfajtát választja, búcsút inthet a hiányos, elégtelen szigetelések miatt egekbe szökkenő költségeknek.


A szórt purhab-szigetelés további tulajdonságai:

Mérettartó és kiemelkedő hőszigetelési tulajdonságának köszönhetően 3 cm purhab megfelel 8 cm prémium hőszigetelő anyagnak. Varratmentes egységet alkotva nagyszerűen tapad a fogadó felületre. Széleskörű felhasználása lehetséges, például kül- és beltéren, függőleges, vízszintes és ferde felületeken egyaránt. Összefüggő, hézag-és hőhídmentes egységet képez. Formája lépésálló, terhelhető kivitelűben is létezik. Hatékony munkavégzést tesz lehetővé, nem okoz fennakadást a szigetelés elkészítésében.

 Előnyei összefoglalva:

 •     Jelentős szerepet játszik a páralecsapódás megszűntetésében 
 •     Ellenáll a gombák- és a penész egészségkárosító hatásainak
 •     Egészségre ártalmatlan, felülete mosható, tisztítható
 •     Önkioltó, B2 besorolású
 •     Felvitele után a várható élettartama jóval 15 év feletti


Kérjen Személyre szabott Árajánlatot tetőszigetelésre, purhab-szigetelésre és palatető-felújításra!

Üdvözlettel: Adorján Zoltán ügyvezető: +3670 319 76 90

Kistérség: Hevesi
Irányítószám: 3381
Megye: Heves
Népesség: 9030
Típus: község

Cimkék
Heves megyetetőszigetelés Pély palatető felújítás Pély lapostető szigetelés Pély purhab szigetelés Pély

Tetőszigetelés blog:
palacsik

Tetejére