Komárom-Esztergom

Palatető felújítás, tetőszigetelés

Oroszlány - Bontásmentes tetőszigetelés és palatető-felújítás Magyarország egész területén. Tetőszigetelés -és lapostető-szigetelés Árajánlat alapján

Nincs többé beázó tető, ha a palatető-felújításhoz és tetőszigeteléshez a legmodernebb, bontás nélküli megoldásokat választja! Purhab és nanotechnológiás szigetelések egy helyen. Megrendelőink elégedettségét elsődleges szempontként kezelve, azon dolgozunk, hogy véget vessünk a beázásnak és a drága fűtésszámláknak. Csúszás nélkül dolgozunk, ahogyan azt előzetesen megbeszéltük.

Oroszlány - Iso Paint tetőbevonatok és Villas zsindely a palatető bontás nélküli felújításához. Tetőfelújítás egész Komárom-Esztergom megyében

Oroszlány - Iso Paint tetőbevonatok és Villas zsindely a palatető bontás nélküli felújításához. Tetőfelújítás egész Komárom-Esztergom megyében

Debreceni telephelyről országosan:

A tetőszigeteléseket és a tetőfelújításokat debreceni telephelyünkről indulva, előre szervezetten teljesítjük egész Magyarország területén. Sajnos egészen kis javító munkákat nem minden esetben tudunk elvállalni gazdaságosan. Ezért kérjük szíves megértésüket.

Az egész ország területén teljesítjük a megrendeléseket
Ne tegye ki tetőjét a heves esőzések és viharok általi károknak! Tájékozódjon a bontás nélküli tetőfelújítás módszereiről az Adorján Renova segítségével! Megkeresésünkért cserébe teljes helyzetfelmérést és elemzést és egyedi tanácsadást biztosítunk ügyfeleinknek, hogy rábukkanjunk a rejtett hibákra még a munkálatok megkezdése előtt.

Nem hagyjuk, hogy Ön kellemetlen helyzetbe kerüljön, ezért munkánkat minden esetben Árajánlat alapján, gazdaságosan végezzük. A palatető bontás nélküli felújításához a piacon megtalálható lehetőségek között az legjobb ár-érték arányú szolgáltatst kínáljuk. Gazdaságos megoldásainknak köszönhetően országos szinten tudunk megbízásokat vállalni, ebben segítségünkre vannak gyártói kapcsolataink, kiforrott technológiáink és egyedi logisztikai tervező rendszerünk. Az általunk bontásmentesen elvégzett tetőfelújítás gyors, precíz, olcsón kivitelezhető, kevés szeméttel és kényelmetlenséggel járó munka.

Többre kíváncsi? Tekintse meg honlapomat és kérjen árajánlatot tetőfelújításra.

Nyugati szomszédaink 10 évenként rendszeres karbantartásként alkalmazzák a cseréptetőkön az Iso Paint tetőfestéket. Magyarországon 2010 óta mi is sikerrel alkalmazzuk a tetőfelújítás ezen módját. Nem szeretnénk, hogy egy komplett tetőcsere miatt fájjon a feje, ezért örömmel ajánlom az Ön figyelmébe a tetőfelújítás fentebb említett módját, ha a palatető vagy a lapostető felújításra szorul.


Palatető-felújítása bontás nélkül, akár 35-40 év szavatossággal. Jól hangzik, ugye? Keressen bizalommal, ha az Ön tetőjére is ráfér már egy tüzetes és átfogó ellenőrzés, esetleg felújítás. Még több részletet talál honlapomon és informálódjon Iso Paint tetőfestékről és egyéb bontás nélküli tetőszigetelés technológiáról.

Munkatársaink folyamatosan azon dolgoznak, hogy Önnek ne okozzon többé anyagi károkat a beázás, a nem megfelelő szigetelés, és a kontár munkák kijavításából származó munkálatok. Szolgáltatásaink végeredményeként a hűtés-és fűtésszámlák összege jelentősen lecsökken. Szakembereink Önt tájékoztatva, garanciát vállalva dolgoznak, mindezt megfizethető áron.

Együttműködésünk során az értékei biztonsága felől sem kell aggódnia. Ezek védelmét pénzügyi és irodai személyzetünk tökéletesen teljesíti, mialatt szakembereink azon dolgoznak, hogy a felújítás csúszás nélkül, az Ön igényeinek megfelelően, pontos kivitelezésben készüljön el.

Kérjen Árajánlatot tetőszigetelésre és palatető-felújításra.

Üdvözlettel: Adorján Zoltán ügyvezető: +3670 319 76 90

Oroszlány - Tetőszigetelés és palatető-felújítás bontás nélkül. Keressen egész Komárom-Esztergom megye határain belülről! Magas- és lapostető szigetelés. Családi és sorházak tetőfelújítása Árajánlat alapján

Összegzésként vállalkozásunkról pár szóban: Mit érdemes tudni az Adorján Renováról?

-Büszként kijelenthetjük, hogy Magyarország egyik legnagyobb bontásmentes kivitelező cége a miénk.

-Nagyon sok rosszul sikerült munkát tudtunk kijavítani, ahol a kivitelező eltűnt, nem vállalt garanciát és a Megrendelőinek hatalmas csúszást okozott, ráadásul még drágán is dolgozott.

-Kollégáink elsődleges célja a folyamatos elégedettség fenntartása, a tiszta kommunikáció, az értékek biztonságban tartása és a munkálatok olcsó, csúszás nélküli elvégzése.

- Bennünket nem ért utól a munkaerő válság! Jó szakembereink vannak, akik lelkesek, pontosan és ügyesen dolgoznak.

Beszéljenek a számok:

Vállalkozásunk országos szinten, mind a 19 magyarországi megyében jelen van.  

2009 óta nincs peres eljárásunk. 

Megrendelőink elégedettségét folyamatosan szem előtt tartva, szakképzett munkatársaink és 4 fős irodai-műszaki személyzetünk teljesítik a tetőszigeteléssel és javítással kapcsolatos kívánságokat.

Profi telephelyünkről kiindulva, a tavalyi évben közel 36 000 m2 tetőfelület szigetelését végeztük el, 89 megrendelés teljesítése következtében.

Megrendelőink 98%-a ugyanazon a véleményen van, hogy végleg megszűntek a tető nem megfefelő állapotából adódó problémáik (pl. beázás, drága fűtés-és hűtésszámlák, anyagi károk) miután elkészítettük a tetőfelújítást számukra.

Rendelkezünk felelősségbiztosítással, és több Szakmai Szövetség tagjai vagyunk.

 

Milyen anyagú tetőfedéseket tudunk bontás nélkül javítani?

 • Pala /sík- és hullámpala/
 • Cserép /agyag, beton és kerámia/
 • Zsindely /kandai- és tekercses zsindely/
 • Lemez /horganyzott- és porfestett/

Milyen formájú tetőket tudunk felújítani?

 • Magastetők /8% dőlésszög fölött/
 • Lapostetők/8% dőlésszög alatt/

Milyen épületek tetőjét újítjuk bontás nélkül?

 • Minimum 100 m2-es lakóépületek /családi- és társasház, nyaraló/
 • Társasházak
 • Gazdasági épületek
 • Önkormányzatok

Tetőszigetelés okosan

Zárt cellás purhab-szigetelés a lapostetők vízmentességéért és a beázásmentes tetőszigetelésért

Egy lépésben hő és vízszigetelés, hőhídmentesen. Teljes rugalmasság, nincs dilatációs probléma. Kiváló hang-és hőszigetelés. Csak néhány tényező, amelyek miatt előszeretettel alkalmazzuk a purhabot lapostető-szigeteléshez. Speciális Graco Reaktorunk gyorsan és hatékonyan látja el faladatát, egy átlagos társasházi lapostetőt 2-3 nap alatt szigetelünk. A szigetelés UV biztonságát a Maris Polimers poliuretán rendszere biztosítja.

 

Miért ajánljuk a purhab-szigetelést Önnek is?

 •     Kiemelkedő a hőszigetelési értéke
 •     Régi és felújítandó tetőszigetelésre egyaránt kiváló megoldás
 •     Összefüggő, hőhídmentes felületet képez
 •     Alacsony fajsúlyú, ezáltal nem terheli az épületet
 •     Sokféle felületre könnyen tapad
 •     Nem akadályozza a páraszellőzést
 •     Jól bírja az épület természetes mozgását (téli és nyári)
 •     Megszűnteti a rozsdás felületek továbbterjedését 
 •     A tüzet nem táplálja, B2 besorolású
 •     Lépésálló, terhelhető
 •     Alak- és mérettartó

Kistérség: Oroszlányi
Irányítószám: 2840
Megye: Komárom-Esztergom
Népesség: 20249
Típus: város

Cimkék
Komárom-Esztergom megyetetőszigetelés Oroszlány palatető felújítás Oroszlány lapostető szigetelés Oroszlány purhab szigetelés Oroszlány

Tetőszigetelés blog:
palacsik

Tetejére