Tetőszigetelés árak és tetőfedés árak

   Évente 50-60.000m2 tetőfedés és tetőszigetelést készítünk, általában 100-120 megrendelőnek. Ez annyi, mintha indulásunk óta 15-ször lefedtük volna az Országházat. Ettől viszont sokkal fontosabb, hogy ezen idő alatt még nem volt peres eljárás ellenünk. Egyik titkunk, hogy pontosan és korrektül informálunk. Pontos árakat tudunk adni a személyes felmérés és tanácsadás mellé, 5X Garanciával!

   Vége már a futószalag kiszolgálásnak, ami eddig zajlott az építőiparban. Az  Adorján Renovával kidolgoztunk egy saját rendszert, ezért mi mindig kivizsgáljuk, az ügyfél “tetőproblémáit”. A legújabb technológiák közül kiválasztjuk, a legjobbat és egyik specializált csapatunk elvégzi a munkát. Ügyfeleink azt kapják, amit megérdemelnek a pénzükért!

Viszont Önt tetőszigetelés árak miatt van itt:

Ne feledkezzünk el a tetőfedés árakról sem!

Szolgáltatási árak plusz megrendelés esetén:

És akkor hol van az apró betűs rész? Tessék! Nálunk az apró betű is nagybetű! 🙂

Az áraink tájékoztató jellegű, minimum 120m2-es felület esetén érvényes nettó árak. A m2 árak alapanyag felhasználás szerint, utólagos elszámolással érvényesek, bolti egységekben.

Mondjuk úgy röviden, hogy ezek az árak arra jók, hogy az ember nagyjából tudjon számolni. Hogy mit nem tartalmaznak ezek a tetőszigetelés árak vagy a tetőfedés árak?
  • Például, ha állványozni kell a tető elkészítéséhez
  • Esetleg daru használatát, ha fel kell pakolni a tetőre
  • Nincs benne a szemétkezelés
  • Kiegészítő munkálatok (festés, bádogozás, előzetes javítások stb…)
  • Ha nagyon tagolt, nagyon magas a tető, tehát lassan haladunk vagy például kicsi a tető, akkor ezeket az árakat sajnos nem tudjuk tartani.

Azt is szívesen elárulom, hogy ha a Megrendelőnek esetleg menet közben pótmunka igénye támad, akkor 10.990Ft+áfa/fő/óra díjon készítjük neki a munkát.

Akkor ezzel nem lettünk sokkal előrébb? Ha ettől sokkal pontosabb tetőszigetelés árat szeretnél, neked találtuk ki a Személyes felmérés és tanácsadás szolgáltatásunkat!

Önnek egy pontos ár kell? Eddigi érdeklődőink egyetértettek abban, hogy a négyzetméter árak mit sem érnek magukban. Személyes felmérés és tanácsadás szolgáltatásunk mellé nemcsak pontos végösszeget, hanem 5-szörös garanciát adunk!

5X Garancia a személyes felmérés és tanácsadás szolgáltatásunk mellé! Ez mi?

Építőipari piacon egyedülálló módon 5X Biztonsági Garanciát vállalunk az általunk elvégezett tető munkákra, mely garanciavállalás az alábbiakból tevődik össze:
Ennyi garancia a tetőszigetelés és tetőfedés áraink mellé! No de akkor mit is kap az érdeklődő, amit nem kap egy ingyenes felmérés alatt?

Személyes felmérés és tanácsadás szolgáltatásunk ára: 39.000Ft – helyett Ingyen! Akkor most fizetős vagy nem?
A szolgáltatás fizetős! Viszont megrendelés esetén levonjuk a végösszegből, szóval ingyen volt.

Nézzünk bele a Tételes Költségvetésbe? Rendben!

Munkamenetünk. Mire számíthat megrendelés előtt és után?

Close
Go top