Cseréptető felújítás egész Magyarországon, bontás nélkül!

Egy lépésben képesek vagyunk a cseréptetőt vízmentessé és jól szigeteltté tenni.

Mik a cseréptető felújításra alkalmazható technológiáink?

Az Adorján Renova tapasztalt munkatársai hatékonyan végzik a cseréptető felújítását. A kiváló, nyugati minőségű nanotechnológiás tetőbevontok, a zárt cellás purhab egyaránt a jelenleg piacon lévő anyagok csúcsai. Segítségükkel egy régi épület is passzív házzá alakítható.

 

Az Adorján Renovára bízhatja a cseréptető felújítást, mert:

Cseréptető felújítás Iso Paint Isonit GL20 nanotechnológiás tetőfestékkel

A professzionális dán Iso Paint tetőfestékek segítségével nem csak egy új, szebb tetőt nyer de meg is védi tetőjét a következő 15-20 évre!

Milyen típusú cseréptetőknél alkalmazhatók az Iso Paint tetőfestékek?
Az eljárás előnyei:

Nem kell túlzott költségekbe vernie magát egy tető teljes cseréjével – elég ha az Iso Paint tetőfestékei közül kiválasztja az Önnek legmegfelelőbbet. Ráadásul a felújításkor nincs bontás és piszok!

Cseréptető felújítás Iso Paint Climate Cooler nanotechnológiás tetőfestékkel, hogy ne legyen többé elviselhetetlen hőség a tetőtérben:

A tetőtér purhab szigetelése? Mik az előnyök?

Mekkora mennyiség a javasolt a purhab szigetelésből?

Purhab szigetelés tetőterek belső szigetelésére és lapostetó szigetelésre

Purhab szigetelés tetőterek belső szigetelésére és lapostetó szigetelésre

Általában elmondható, hogy a 8 cm vastag purhab szigetelés olyan megtakarítást eredményez, mint egy hagyományos szigetelés 16-20cm vastagságban. Így könnyedén lehetséges passzív ház kialakítása egy régi épületből is.

A tetőterek hézagmentes szigetelésére a purhab a legmegfelelőbb szigetelőanyag. Télen a hideg hónapokban és a nyári melegben is tökéletes szigetelést biztosít a kinti időjárástól. Hatékonysága miatt hamar megtérül a befektetés. A purhab szigetelés olyan megoldást biztosít, amely kiiktatja a szerkezetben lévő hőhidakat. A zártcellás szórt poliuretán hab tökéletes tapadása révén lehetővé teszi a közvetlen a cserépre, illetve a párazáró fóliára történő fújást. A szórásos eljárásnak köszönhetően homogén felületet kapunk. Beépített tetőtér esetén csak a cserép leszedésével lehetséges a szórt poliuretán hab alkalmazása.

A purhabbal szigetelt házaknál az alsó és felső szintek között minimális eltérés tapasztalható. Sajnos a legtöbb ingatlan szigetelése a régi, szálas szigetelőanyaggal van megoldva, ami rengeteg problémához vezethet. Csak egy pár dolgot említsünk a sokból: az idő múlásával saját súlyától szépen lassan összeesik, nem is beszélve arról, ha páralecsapódás keletkezik, akkor ez a folyamat felgyorsul és attól kezdve minimális hőszigetelési funkciót tölt be. Emellett muszáj megemlíteni a penészesedést és gombásodást.

Mi a cseréptető felújítás megrendelés menete?

Bemutatkozó videó:

Videó lejátszása

Személyes felmérés, tanácsadás, felmérőlappal, fotókkal és tételes költségvetéssel, br.30,000Ft-ért: +36 30 385 51 83

Kérje ajánlatunkat!

Szakértő kollégánk 1 napon belül visszahívja!
Tételes árajánlat tetőszigetelésről 48 órán belül, Önnek

Adorján Zoltán

Ügyvezető

Tetőszigetelés és palatető felújítás az ország egész területén:
 • Bács-Kiskun
 • Baranya
 • Békés
 • Borsod-Abaúj-Zemplén
 • Budapest
 • Csongrád
 • Fejér
 • Győr-Moson-Sopron
 • Hajdú-Bihar
 • Heves
 • Jász-Nagykun-Szolnok
 • Komárom-Esztergom
 • Nógrád
 • Pest
lapostető szigetelés Abony,tetőszigetelés Albertirsa, palatető felújítás Aszód, palatető szigetelés Biatorbágy, palatető szigetelés Budakalász, lapostető szigetelés Budakeszi, palatető felújítás Budaörs, palatető felújítás Bugyi, lapostető szigetelés Cegléd, palatető felújítás Csömör, tetőfelújítás Dabas, lapostető szigetelés Diósd,tetőszigetelés Dömsöd, palatető szigetelés Dunaharaszti, palatető szigetelés Dunakeszi,tetőszigetelés Dunavarsány, palatető szigetelés Érd, palatető szigetelés Erdőkertes, palatető szigetelés Fót, palatető felújítás Göd,tetőszigetelés Gödöllő, palatető szigetelés Gyál, palatető szigetelés Gyömrő, palatető szigetelés Halásztelek, tetőfelújítás Isaszeg,tetőszigetelés Kartal, palatető felújítás Kerepes, tetőfelújítás Kiskunlacháza, tetőfelújítás Kistarcsa,tetőszigetelés Maglód,tetőszigetelés Monor,tetőszigetelés Nagykáta, palatető felújítás Nagykőrös, lapostető szigetelés Ócsa, lapostető szigetelés Őrbottyán, tetőfelújítás Páty, tetőfelújítás Pécel, lapostető szigetelés Pilis,tetőszigetelés Piliscsaba, lapostető szigetelés Pilisvörösvár, palatető felújítás Pomáz, palatető felújítás Ráckeve, palatető szigetelés Solymár, palatető felújítás Sülysáp, palatető szigetelés Százhalombatta,tetőszigetelés Szentendre, lapostető szigetelés Szigethalom, palatető szigetelés Szigetszentmiklós, palatető szigetelés Taksony, tetőfelújítás Tápiószecső,tetőszigetelés Tápiószele,tetőszigetelés Tápiószentmárton, tetőfelújítás Tárnok, palatető szigetelés Tököl, palatető szigetelés Törökbálint, tetőfelújítás Tura, tetőfelújítás Üllő, lapostető szigetelés Vác, tetőfelújítás Vecsés, tetőfelújítás Veresegyház,
 • Somogy
 • Szabolcs-Szatmár-Bereg
 • Tolna
 • Vas
 • Veszprém
 • Zala
Close
Go top