Tetőfelújítás Állami Támogatásból az Adorján Renovával!  További részletek »

Cseréptető felújítás egész Magyarországon, bontás nélkül!

Egy lépésben képesek vagyunk a cseréptetőt vízmentessé és jól szigeteltté tenni.

Mik a cseréptető felújításra alkalmazható technológiáink?

Az Adorján Renova tapasztalt munkatársai hatékonyan végzik a cseréptető felújítását. A kiváló, nyugati minőségű nanotechnológiás tetőbevontok, a zárt cellás purhab egyaránt a jelenleg piacon lévő anyagok csúcsai. Segítségükkel egy régi épület is passzív házzá alakítható.

Az Adorján Renovára bízhatja a cseréptető felújítást, mert:

Cseréptető felújítás Iso Paint Isonit GL20 nanotechnológiás tetőfestékkel

A professzionális dán Iso Paint tetőfestékek segítségével nem csak egy új, szebb tetőt nyer de meg is védi tetőjét a következő 15-20 évre!

Milyen típusú cseréptetőknél alkalmazhatók az Iso Paint tetőfestékek?
Az eljárás előnyei:

Nem kell túlzott költségekbe vernie magát egy tető teljes cseréjével – elég ha az Iso Paint tetőfestékei közül kiválasztja az Önnek legmegfelelőbbet. Ráadásul a felújításkor nincs bontás és piszok!

Cseréptető felújítás Iso Paint Climate Cooler nanotechnológiás tetőfestékkel, hogy ne legyen többé elviselhetetlen hőség a tetőtérben:

A tetőtér purhab szigetelése? Mik az előnyök?

Mekkora mennyiség a javasolt a purhab szigetelésből?

Purhab szigetelés tetőterek belső szigetelésére és lapostetó szigetelésre

Purhab szigetelés tetőterek belső szigetelésére és lapostetó szigetelésre

Általában elmondható, hogy a 8 cm vastag purhab szigetelés olyan megtakarítást eredményez, mint egy hagyományos szigetelés 16-20cm vastagságban. Így könnyedén lehetséges passzív ház kialakítása egy régi épületből is.

A tetőterek hézagmentes szigetelésére a purhab a legmegfelelőbb szigetelőanyag. Télen a hideg hónapokban és a nyári melegben is tökéletes szigetelést biztosít a kinti időjárástól. Hatékonysága miatt hamar megtérül a befektetés. A purhab szigetelés olyan megoldást biztosít, amely kiiktatja a szerkezetben lévő hőhidakat. A zártcellás szórt poliuretán hab tökéletes tapadása révén lehetővé teszi a közvetlen a cserépre, illetve a párazáró fóliára történő fújást. A szórásos eljárásnak köszönhetően homogén felületet kapunk. Beépített tetőtér esetén csak a cserép leszedésével lehetséges a szórt poliuretán hab alkalmazása.

A purhabbal szigetelt házaknál az alsó és felső szintek között minimális eltérés tapasztalható. Sajnos a legtöbb ingatlan szigetelése a régi, szálas szigetelőanyaggal van megoldva, ami rengeteg problémához vezethet. Csak egy pár dolgot említsünk a sokból: az idő múlásával saját súlyától szépen lassan összeesik, nem is beszélve arról, ha páralecsapódás keletkezik, akkor ez a folyamat felgyorsul és attól kezdve minimális hőszigetelési funkciót tölt be. Emellett muszáj megemlíteni a penészesedést és gombásodást.

Mi a cseréptető felújítás megrendelés menete?

Bemutatkozó videó:

Videó lejátszása

Személyes felmérés, tanácsadás, felmérőlappal, fotókkal és tételes költségvetéssel, br.30,000Ft-ért: +36 30 385 51 83

Kérje ajánlatunkat!

Szakértő kollégánk 1 napon belül visszahívja!
Tételes árajánlat tetőszigetelésről 48 órán belül, Önnek

Adorján Zoltán

Ügyvezető

Tetőszigetelés és palatető felújítás az ország egész területén:
 • Bács-Kiskun
 • Baranya
 • Békés
 • Borsod-Abaúj-Zemplén
 • Budapest
 • Csongrád
 • Fejér
 • Győr-Moson-Sopron
 • Hajdú-Bihar
 • Heves
 • Jász-Nagykun-Szolnok
 • Komárom-Esztergom
 • Nógrád
 • Pest
palatető felújítás Abony, tetőfelújítás Albertirsa,tetőszigetelés Aszód, lapostető szigetelés Biatorbágy, tetőfelújítás Budakalász,tetőszigetelés Budakeszi, palatető szigetelés Budaörs, tetőfelújítás Bugyi, palatető felújítás Cegléd, palatető felújítás Csömör, tetőfelújítás Dabas, palatető szigetelés Diósd, tetőfelújítás Dömsöd, palatető felújítás Dunaharaszti, palatető felújítás Dunakeszi,tetőszigetelés Dunavarsány,tetőszigetelés Érd, palatető szigetelés Erdőkertes, palatető felújítás Fót, palatető felújítás Göd, palatető felújítás Gödöllő, tetőfelújítás Gyál, palatető felújítás Gyömrő,tetőszigetelés Halásztelek,tetőszigetelés Isaszeg, lapostető szigetelés Kartal, tetőfelújítás Kerepes, palatető szigetelés Kiskunlacháza, lapostető szigetelés Kistarcsa, tetőfelújítás Maglód, lapostető szigetelés Monor, lapostető szigetelés Nagykáta,tetőszigetelés Nagykőrös,tetőszigetelés Ócsa, lapostető szigetelés Őrbottyán, palatető szigetelés Páty, palatető szigetelés Pécel, palatető felújítás Pilis, lapostető szigetelés Piliscsaba, tetőfelújítás Pilisvörösvár, palatető szigetelés Pomáz, palatető szigetelés Ráckeve,tetőszigetelés Solymár, palatető szigetelés Sülysáp,tetőszigetelés Százhalombatta, lapostető szigetelés Szentendre, lapostető szigetelés Szigethalom, palatető szigetelés Szigetszentmiklós, tetőfelújítás Taksony, lapostető szigetelés Tápiószecső, palatető felújítás Tápiószele, tetőfelújítás Tápiószentmárton, palatető szigetelés Tárnok, palatető szigetelés Tököl, tetőfelújítás Törökbálint, palatető szigetelés Tura, tetőfelújítás Üllő, palatető szigetelés Vác, tetőfelújítás Vecsés,tetőszigetelés Veresegyház,
 • Somogy
 • Szabolcs-Szatmár-Bereg
 • Tolna
 • Vas
 • Veszprém
 • Zala
Close
Go top