Cseréptető felújítás egész Magyarországon, bontás nélkül!

Egy lépésben képesek vagyunk a cseréptetőt vízmentessé és jól szigeteltté tenni.

Mik a cseréptető felújításra alkalmazható technológiáink?

Az Adorján Renova tapasztalt munkatársai hatékonyan végzik a cseréptető felújítását. A kiváló, nyugati minőségű nanotechnológiás tetőbevontok, a zárt cellás purhab egyaránt a jelenleg piacon lévő anyagok csúcsai. Segítségükkel egy régi épület is passzív házzá alakítható.

 

Az Adorján Renovára bízhatja a cseréptető felújítást, mert:

Cseréptető felújítás Iso Paint Isonit GL20 nanotechnológiás tetőfestékkel

A professzionális dán Iso Paint tetőfestékek segítségével nem csak egy új, szebb tetőt nyer de meg is védi tetőjét a következő 15-20 évre!

Milyen típusú cseréptetőknél alkalmazhatók az Iso Paint tetőfestékek?
Az eljárás előnyei:

Nem kell túlzott költségekbe vernie magát egy tető teljes cseréjével – elég ha az Iso Paint tetőfestékei közül kiválasztja az Önnek legmegfelelőbbet. Ráadásul a felújításkor nincs bontás és piszok!

Cseréptető felújítás Iso Paint Climate Cooler nanotechnológiás tetőfestékkel, hogy ne legyen többé elviselhetetlen hőség a tetőtérben:

A tetőtér purhab szigetelése? Mik az előnyök?

Mekkora mennyiség a javasolt a purhab szigetelésből?

Purhab szigetelés tetőterek belső szigetelésére és lapostetó szigetelésre

Purhab szigetelés tetőterek belső szigetelésére és lapostetó szigetelésre

Általában elmondható, hogy a 8 cm vastag purhab szigetelés olyan megtakarítást eredményez, mint egy hagyományos szigetelés 16-20cm vastagságban. Így könnyedén lehetséges passzív ház kialakítása egy régi épületből is.

A tetőterek hézagmentes szigetelésére a purhab a legmegfelelőbb szigetelőanyag. Télen a hideg hónapokban és a nyári melegben is tökéletes szigetelést biztosít a kinti időjárástól. Hatékonysága miatt hamar megtérül a befektetés. A purhab szigetelés olyan megoldást biztosít, amely kiiktatja a szerkezetben lévő hőhidakat. A zártcellás szórt poliuretán hab tökéletes tapadása révén lehetővé teszi a közvetlen a cserépre, illetve a párazáró fóliára történő fújást. A szórásos eljárásnak köszönhetően homogén felületet kapunk. Beépített tetőtér esetén csak a cserép leszedésével lehetséges a szórt poliuretán hab alkalmazása.

A purhabbal szigetelt házaknál az alsó és felső szintek között minimális eltérés tapasztalható. Sajnos a legtöbb ingatlan szigetelése a régi, szálas szigetelőanyaggal van megoldva, ami rengeteg problémához vezethet. Csak egy pár dolgot említsünk a sokból: az idő múlásával saját súlyától szépen lassan összeesik, nem is beszélve arról, ha páralecsapódás keletkezik, akkor ez a folyamat felgyorsul és attól kezdve minimális hőszigetelési funkciót tölt be. Emellett muszáj megemlíteni a penészesedést és gombásodást.

Mi a cseréptető felújítás megrendelés menete?

Bemutatkozó videó:

Videó lejátszása

Személyes felmérés, tanácsadás, felmérőlappal, fotókkal és tételes költségvetéssel, br.30,000Ft-ért: +36 30 385 51 83

Kérje ajánlatunkat!

Szakértő kollégánk 1 napon belül visszahívja!
Tételes árajánlat tetőszigetelésről 48 órán belül, Önnek

Adorján Zoltán

Ügyvezető

Tetőszigetelés és palatető felújítás az ország egész területén:
 • Bács-Kiskun
 • Baranya
 • Békés
 • Borsod-Abaúj-Zemplén
 • Budapest
 • Csongrád
 • Fejér
 • Győr-Moson-Sopron
 • Hajdú-Bihar
 • Heves
 • Jász-Nagykun-Szolnok
 • Komárom-Esztergom
 • Nógrád
 • Pest
palatető felújítás Abony, palatető szigetelés Albertirsa, palatető szigetelés Aszód,tetőszigetelés Biatorbágy, palatető felújítás Budakalász, tetőfelújítás Budakeszi, lapostető szigetelés Budaörs, lapostető szigetelés Bugyi, palatető szigetelés Cegléd, palatető szigetelés Csömör, tetőfelújítás Dabas, lapostető szigetelés Diósd, tetőfelújítás Dömsöd, lapostető szigetelés Dunaharaszti, palatető felújítás Dunakeszi, tetőfelújítás Dunavarsány,tetőszigetelés Érd, tetőfelújítás Erdőkertes, tetőfelújítás Fót,tetőszigetelés Göd, lapostető szigetelés Gödöllő, palatető felújítás Gyál, lapostető szigetelés Gyömrő, tetőfelújítás Halásztelek, tetőfelújítás Isaszeg, palatető szigetelés Kartal,tetőszigetelés Kerepes, palatető szigetelés Kiskunlacháza, palatető felújítás Kistarcsa, palatető felújítás Maglód, palatető felújítás Monor, palatető szigetelés Nagykáta, palatető szigetelés Nagykőrös, palatető szigetelés Ócsa, tetőfelújítás Őrbottyán,tetőszigetelés Páty, palatető felújítás Pécel, tetőfelújítás Pilis,tetőszigetelés Piliscsaba, lapostető szigetelés Pilisvörösvár, lapostető szigetelés Pomáz, palatető szigetelés Ráckeve, palatető szigetelés Solymár,tetőszigetelés Sülysáp, lapostető szigetelés Százhalombatta, palatető szigetelés Szentendre,tetőszigetelés Szigethalom, tetőfelújítás Szigetszentmiklós,tetőszigetelés Taksony, palatető szigetelés Tápiószecső,tetőszigetelés Tápiószele, lapostető szigetelés Tápiószentmárton, lapostető szigetelés Tárnok, palatető szigetelés Tököl, palatető szigetelés Törökbálint, lapostető szigetelés Tura, tetőfelújítás Üllő, palatető felújítás Vác, palatető szigetelés Vecsés, tetőfelújítás Veresegyház,
 • Somogy
 • Szabolcs-Szatmár-Bereg
 • Tolna
 • Vas
 • Veszprém
 • Zala
Close
Go top